- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.741
günaydın güzeller nasılsınız bakalım bugün çok üşüyorum hava güzel gibi ama ben ütük belenay her amanki gibi üşüyorum:)) ayaklarım ellerim buz gibi ama keyfim yerindse çok şükür rabbime ayy içimden geldi durun size bi şarkı söyleyeyim
pıt pıt atıyor kalbim bitti annemle harbim ahh anneciiiim uykusuuuuuz gecelere taaaliiiiim
sabahları hiç kalkmak ıstemıyorum kıslar zaten gecelerıde uykum bölük pörcük dün gece yıne 3 te uyandım öle yapıyorum olmuyorum böle yatıyorum olmuyor ensonunda kalktım salona televızyonun karşısına güleceksınız ama izdivac seyrettım neyse seyrederken uyumus kalmısım..bi uyandım saat 6 olmus hadıii yineee yatak odasına ..:))) dönüp duruyorum evın içinde deli dumrul gibi.
slm kızlar okudum biraz gçmişi.. yasemincim tebrik ederim hayatım 1 haftada 1kilo süpersinn azimli arkadaşım can arkadaşım benimm..
belenaycımmm adet olmuşsun zaten bu aya dair beklentimiz yoktu, hem öyle soğumak falan yok siz evli bir çift olarak özgürce takılın o geleceği zamanı bilir tabi bu arada sende ufak tefek şeylerle destek vericeksin mesela ayaklarını sıcak tutarakkk ve folic içerek ve içirerek.. esteryam bana eşimi geceleri gaza getirmem konusunda taktikler vermişti sağolsun :)) uygulamıştım bendee :)))
ececimmmm ne kadar ilerlemiş maşallah hamileeliğin şikayetlerinn azalmasınada çok sevindim.. biliyomusun geceleri nasıl oluyorsa sırtstü buluyorum kendimi demişsin ya çok güldm biliyomusun aynen bende öyleyi yan yatıyorum ama gece bi uyaanıyorumki sırtüstüyüm hemen dönüyorum yine ve o arada acayip göğüslerim acıyo nedense sırtüstü yatmak yaramıyo yani..
benim bulantılarım akşamları oluyor bitek oda çok değil maşallah, canım hiçbişey istemiyor, iştahım yok pek.. ara ara kasıklarım ağrıyor adet olucak gibi korkuyorum, bazende alt bölgeme baskı hissediyorum normalmiş bunlar ama ben çok korkuyorum( ruh halimde biraz tuhaf çok gelgit yaşıyorum bi mutluyum bi üzgün .. allahım korusun ne diyim.. bi dahaki randevum 3 aralıkta nasıl sabredicem bilmiyorum.. yani pek iyi değilim aslında kızlarr.. sağolsun pericim beni gün içinde çok rahatlatıyor iiki var canım arkadaşım rehberlik ediyor bana..
ececim sende anlatırmısın bana braz 8. haftanı, neler yaşamıştın nasıl hissetmiştin..
günaydın güzeller nasılsınız bakalım bugün çok üşüyorum hava güzel gibi ama ben ütük belenay her amanki gibi üşüyorum:)) ayaklarım ellerim buz gibi ama keyfim yerindse çok şükür rabbime ayy içimden geldi durun size bi şarkı söyleyeyim
pıt pıt atıyor kalbim bitti annemle harbim ahh anneciiiim uykusuuuuuz gecelere taaaliiiiim
sabahları hiç kalkmak ıstemıyorum kıslar zaten gecelerıde uykum bölük pörcük dün gece yıne 3 te uyandım öle yapıyorum olmuyorum böle yatıyorum olmuyor ensonunda kalktım salona televızyonun karşısına güleceksınız ama izdivac seyrettım neyse seyrederken uyumus kalmısım..bi uyandım saat 6 olmus hadıii yineee yatak odasına ..:))) dönüp duruyorum evın içinde deli dumrul gibi.