Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kıslarr bende ufak ufak kacıyorum artık hepicüğünüze ıyı aksamlarrrr öpüldünüz...

slm kızlar okudum biraz gçmişi.. yasemincim tebrik ederim hayatım 1 haftada 1kilo süpersinn azimli arkadaşım can arkadaşım benimm..

belenaycımmm adet olmuşsun zaten bu aya dair beklentimiz yoktu, hem öyle soğumak falan yok siz evli bir çift olarak özgürce takılın o geleceği zamanı bilir tabi bu arada sende ufak tefek şeylerle destek vericeksin mesela ayaklarını sıcak tutarakkk ve folic içerek ve içirerek.. esteryam bana eşimi geceleri gaza getirmem konusunda taktikler vermişti sağolsun :)) uygulamıştım bendee :)))

ececimmmm ne kadar ilerlemiş maşallah hamileeliğin şikayetlerinn azalmasınada çok sevindim.. biliyomusun geceleri nasıl oluyorsa sırtstü buluyorum kendimi demişsin ya çok güldm biliyomusun aynen bende öyleyi yan yatıyorum ama gece bi uyaanıyorumki sırtüstüyüm hemen dönüyorum yine ve o arada acayip göğüslerim acıyo nedense sırtüstü yatmak yaramıyo yani..

benim bulantılarım akşamları oluyor bitek oda çok değil maşallah, canım hiçbişey istemiyor, iştahım yok pek.. ara ara kasıklarım ağrıyor adet olucak gibi korkuyorum, bazende alt bölgeme baskı hissediyorum normalmiş bunlar ama ben çok korkuyorum ( ruh halimde biraz tuhaf çok gelgit yaşıyorum bi mutluyum bi üzgün .. allahım korusun ne diyim.. bi dahaki randevum 3 aralıkta nasıl sabredicem bilmiyorum.. yani pek iyi değilim aslında kızlarr.. sağolsun pericim beni gün içinde çok rahatlatıyor iiki var canım arkadaşım rehberlik ediyor bana..
ececim sende anlatırmısın bana braz 8. haftanı, neler yaşamıştın nasıl hissetmiştin..

günaydın güzeller nasılsınız bakalım bugün çok üşüyorum hava güzel gibi ama ben ütük belenay her amanki gibi üşüyorum:)) ayaklarım ellerim buz gibi ama keyfim yerindse çok şükür rabbime ayy içimden geldi durun size bi şarkı söyleyeyim

pıt pıt atıyor kalbim bitti annemle harbim ahh anneciiiim uykusuuuuuz gecelere taaaliiiiim

günaydın canlarım :)) beloşum kalın çorap giy canım ayagına...aman üşütme ayak lar çok önemli....
harikam içini ferah tut güzel hamişim herşey yolunda gidecek endişelerin normal canım....

günaydın belenaycımmm ne guzel bir şarkı patlattın yine...

adet oldunya ondanda üşürsün bugünlerde ama :1hug:
güzelim benım ayaklarını kalın giyy nedıyoruz hep kadınlarda çok önemlı ayakları sıcak tutmak tatlım benım

keyfınınyerınde olmasıda süper.hem olmaması ıcinde bi sebep yok.

sabahları hiç kalkmak ıstemıyorum kıslar zaten gecelerıde uykum bölük pörcük dün gece yıne 3 te uyandım öle yapıyorum olmuyorum böle yatıyorum olmuyor ensonunda kalktım salona televızyonun karşısına güleceksınız ama izdivac seyrettım neyse seyrederken uyumus kalmısım..bi uyandım saat 6 olmus hadıii yineee yatak odasına ..:))) dönüp duruyorum evın içinde deli dumrul gibi.

ama ben biliyorum niye böle oluyo aksamları cok kacırıyorum yemek yıyorum pesınden meyve sonra bizimki durmuyo hadı kuruyemıs hadı mısır patlat e bende yemeden duramıyorum azda olsa ama işte sonra benı döndürüyo

canım neden öyle oldun...daha erken uyumamak için ıhlamur falan iç canım yatmadan önce rahatlatır ve uyku getirir.....

canım benim senin mesajları görmek çok güzel öncelikle şunu söylüyeyim seni çok özlüyoruz gün içersinde.

bu aralar göğüslerinin ağrıması çok normal canım özellikle koyu olan bölge yavaş yavaş şimdi büyüyor ondan endişe etme.benim hala acıyo mesela :))

benim yaşadığım belirtilerin tümünü yaşıyorsun sanki benimde iştahım hala pek yok.o ağrılar biraz can sıkıcı çünkü bir önceki yaşadığımız olayları hatırlatıyor ama sen içini ferah tut çünkü daha farklı bişi ve bebişin sıkı sıkıya sana sarılmış durumda.kafanda bişiler kurupta kendini ve onu üzme.benim 8.haftada hatırladığım bu haftada gece kusmalarım başlamıştı ve hala aynı şekilde devam ediyor çok olmasada arada baya bir sıkıştırıyor.onun dışında pek bir sıkıntısı yoktu.aynen senin gibi tatlı canım hiç çekmiyor nerde ekşi var onu yiyorum.canım aklıma gelenler bunlar.gel gitlerin olması çok normal çünkü sen artık çok güzel bir anne adayısın ve sorumlulukların çoğalıyor :)))öpüyorum

belenaycım çok dikkatli ol canım bu aralar üşütmemeye bak.sıkı giyin ben artık kilotlu çorap giymeye başladım pantolonun altına :))

alkisalkisalkis sabah şarkısı için teşekkürler ..

pericim bende bende hiç kalkmak istemiyorum yaaa.kaç gündür hep geç kalıyorum :))) aynen bende çok fazla uyanmaya başladım uyku bölününcede bişeye benzemiyor sonra hiç dinlenemiyorsun.

sen doğumdan sonra napıcaksın işe devam etmeyi düşünüyormusun?benim patronlar dün aynen şunu dediler bana ; sen 4 ay olucaksın ya bu süre zarfında senin tanıdığın biri varsa gelsin idareten dediler.bir yandan eşim sıkıştırıyor en az 1 yıl bebeğe sen bak perişan etme çocuğu diyor kafam allak bullak oldu.işide bırakmak istemiyorum bir yandan ama bebeiş gelincede onu bırakabilcekmiyim bilmiyorum.of yani durumundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…