Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canlarımmm merhaba... geçen hafta biraz ağrım olduğu için özele gittik bebek kesesi göründü. :):) adet tarihime göre bebk 6+3. ama bence daha küçük sonra doktor beni apar topar hastaneye yatırdı düşük tehlikesi olabilirmiş.. 2 gün sabah akşam 2şer iğne yedim.. serumlar falan sonra çıktım haftaya kontrole gitcem kalp atışı için 1 hafta istirahat et dedi öle işte kızlar sizleri çok özledim yaaa hepiniz kendinize çok iii bakaınn canlarımmm haberlerrinizi takip edemedim inş. hiçbirinizde ve bebişlerinizde bir sorun yoktur canlarımm sizin için girdim nete bugün hepinizi öpüorum... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

canım ya hem çok sevindim hemde geçmiş olsun rabbim hayırlısyla kucaklamayı nasip etsin inş.inşallah bi daha öööööle hastanede felan kalmanız gerekmez inş. sağlıkla doğar rabbim sana bağışlasın opuyorumnanaktan

fantastıkam canım testlerınde hayırlısıyla çok guzel gelecek canım hep guzel seyler düşün güzel şeyler olsun biliyomusn bu çok çok önemlııı kesinlikle farkedıyo...

evet pericim gerçekten öyle zaten olacağa engel olamıyoruz bari zamanın tadını çıkaralım:) testler için yarın arıcam dr u sanırım biraz kansızlık çıkar yine tedaviye başlarız hayırısı olsun hakkımızda, oğlunu sev benim için Şeniz zaten göbüşün bayaaa ele geliyodur artık.. öperim ben o miniğiiii opuyorumnanaktan

maşallahh yasmincim ben çok merak etmiştim seni kesenin görünmesine çok sevindim merak etme hiç kalbinide dinlersin bu hafta.. allah korusun düşük tehditi için dr un önlem alması çok güzel sende bol bol dinlen yorma sakın kendini canımm... allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsinn

kızlar yarın sabah hepiniz girersiniz öpüyorum hepinizi.. yarın akşam uğrarım yine ben size, özlüyorum zaten.. hoşçakalın şimdilik a.s.

icinizde dusuk yaptiginiz zamanki hamileliginize zor yani uzun surede hamile kalip ardindan kisa surede hamile kalan var mi kizlar(
insallah hepiniz hamileligi cok cok saglikli gecer

yasmıncım bebegının senınle olmasına cok ama coksevındım merak edıp duruyodum guzelım..ayrıca gecmıs olsun guzelım aman kendını sakın yorma dıkkat et dınlen yat sürekli hatta kı bebıs sıkı sıkı tutunsun sana..ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz guzelım...

kıslar hepınıze gunaydın...ınsallah hepımız ıcın cok guzel bır hafta olur..

yasemıncım nasılsın tatlım..bittimi temızlık ohhh ellerıne saglık pırıl pırıl olmustur valla güle güle kirlet canımın içi

iyiyim periciğim..inan bal dök yala oldu:)) değdi inanırmısın..bu hafat sonu misafir çağırmam lazım bu temizlik boşa gitmesin dimi...kobra kahveye gelecekti zaten :)))

canım çok sevindim.inşallah kalp atışını duyunca dahada rahatlıcaksın.arada haberlerini bekliyoruz.

sağol ececiğim...arada kaçamak olmasına ragmen süper...hedefim o zaten haftada 1 kilo :) sen nasılsın meleğin nasıl ?

saol canım iyiyim oda çok iyi çok üzmüyor annesini :))) arada akşamları biraz zor geçiyor ama değer buna.yavaş yavaş büyüyor ve heycan sarıyor beni.doktor için gün sayıyoruz ama sanki hiç geçmiyor gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…