Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

eceeee unutmadan sana bişey daha sölıyım daha önce söledımmı bılmıyorum yatarken soluna yatma ya calıs olurmu canım belkı bılırsın bebege öle daha ıyı kan gıder beslenırmıss

eceeee unutmadan sana bişey daha sölıyım daha önce söledımmı bılmıyorum yatarken soluna yatma ya calıs olurmu canım belkı bılırsın bebege öle daha ıyı kan gıder beslenırmıss

canım biliyordum ona dikkat ediyorum ama ne zaman uyansam kendimi sırt üstü uyurken buluyorum inat gibi daha önce hep bir tarafıma yatardım şimdi niye böyle oldu anlamadım.

pericim sen ikili test için ne kadar ücret ödedin birde doktorun mu yönlendirdi yaptır diye?

evet guzelım doktorum yazdı çizdi verdı down sendromu ıkılı test dıye..110 tl vermıstık canım.

bende özele gidiyorum ya banada aynı civarda rakam söylediler.arkadaşım devlet hastanesine yaptırmış orda ücret almıyolarmış kafam karıştı şimdi.eşim nolcak veririz diyor ama ben şimdi acaba devlettemi yaptırsam diye iklimde kaldım.

bende özele gidiyorum ya banada aynı civarda rakam söylediler.arkadaşım devlet hastanesine yaptırmış orda ücret almıyolarmış kafam karıştı şimdi.eşim nolcak veririz diyor ama ben şimdi acaba devlettemi yaptırsam diye iklimde kaldım.

bilmiyorumki güzelimm sen bilirsin istersen devlette yaptır eğer öle bısey varsa..ama sonucları belkı daha gec alırsın daha kalabalık olurya..ben bilmiyodum bak bılseydım devlete yaptırabılırdım..ne kadar zamanda verıyolarmıs onları falan öğren ona göre yaptır derım..özellerde 3 gunde verıyolar

beloşum sağol uyarın için ama bol bol meyve ve bitki çayı içiyorum tatlım...bu arada kırmızıları görmüşsün hayırlısı olsun umutlu değildik bua y senden...bu ay çok çalış ona göre kızdırma bizi :))))

Son düzenleme:
Belenaycım bu ay sana bazı taktikler vericem, ban fantastikam taktiklerime uydu ve hamileeeeeeeee :) :)

hıımmm..neymiş acaba o taktikler..hem hariha hiiiiç senin taktiklerinden bahsetmiyor kuzum :)) eşime folik içirdim o ay hamile kaldım diyor :))))

7 aralığa randevu aldım kızlar...inşallah herşey çok güzel olacak bu sefer :)) yüregim kıpır kıpır..

bencede yasemıncım bencede hersey guzel olucak bısey kalmadı bayramdan sonra ınsallah sanırım ocak ayındada hamıleyım haberını senden alıcaz guzelım

bencede yasemıncım bencede hersey guzel olucak bısey kalmadı bayramdan sonra ınsallah sanırım ocak ayındada hamıleyım haberını senden alıcaz guzelım

inşallah canım benim inşallah :))) aralıkta ancak çıkar tahliller bende ocak başı adet olurum zaten...bir sorun olmazsa bırakmayı düşünüyorum korunmayı..kürtaj olalıda tam 6 ay olmuş olur

X