- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.401
pericim sana bişey daha sorabilirmiyim.. seninde dudakların kuruyomuydu yada hala kuruyomu.. ben çok çabuk susuyorum ama dudaklarım sürekli kuru yani tükürüğüm bol ama ne bileyim tuhaf bişey
pericim siteye zor giriyorum o yüzden cevaplar biraz geç.sağlık ocağına bende kayıt yaptırmadım ama yaptır fala diyolar ben daha karar veremedim.bilmiyorumda zorunluluk varmı yokmu?
evet hala kuru canım soyuluyo nemlendırıcı falan fayda etmıyo ruj sürmeyıde ıstemıyorum sürekli
fantastikacım benimde dudaklar hep kuru bazen kabuklaşıyolar :))
naptınız akşam eşin falan anlatsana :))) çok sevinmiştir süpriz bişi yaptımı ?
Kizlar goguslerde hassasiyet yoksa hamilelik yoktur dime
dudaklarım kuru ve susuyorum sürekli veeee bide bunun üstüne dilimde kocaman bir yara çıktı konuşamıyorum rahat yiyemiyorum offf
ececimm kayınvaldemde banyoda gizli gizli yaptık testi, eşimde çok mutlu oldu ya canım benim zaten rüyasında görmüş bebeğimiz olmuş hissetmişti bu ay.. bide varya aynen sizdeki gibi bi hafta önce falan sarıldığı bi ara senin ateşin var demişti bana hemen bende şimşek çakmıştı tabi :)) bide aynen bikaç gün öncede sende bi değişiklik var parlıyosun daha bi güzelleştin demişti :)) çıkınca testte ben sana demiştim diyo canım allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
pericim siteye zor giriyorum o yüzden cevaplar biraz geç.sağlık ocağına bende kayıt yaptırmadım ama yaptır fala diyolar ben daha karar veremedim.bilmiyorumda zorunluluk varmı yokmu?
bende sormayı düşünüyorum sanırım 6 ayda mı ne yapılıyormuş aşı.hastane yapıyorsa hiç kayıt yaptırmaya gerek yok sanırım.
kobracım bilmiyordum bak o zaman bi ara kendimiz göstersek iyi olucak.sanırım bebek olduktan sonra sağlık ocağı daha gerekli bebişin aşıları için.