Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

benim hiç bir bilgim yok fantastikacım ama sağlık ocağında idrar tahlili falan bedavaymış.

birpericim canım hiç mi agrı sızı olmamıstı goguslerinde ???? regl olmadan once ???

olmadı canım hiç olmadı elleyıp durdum ama bısey yoktuu bende tek belırtı normalde cok üsüyen bı ınsan olmama ragmen bigün eşim farketmıstı atesınmı var senın demıstı..bak bu harıkadada olmus..bıde çok acayıp sinirliydım...

Tabi gebelik testi buna dahil değil diye biliyorum,çünki kendini her gebe sanan sağlıkocağına koşar :)))))))))))

off perim bendede var sinir ya yani tahammülsüzlük.. normalde takmıcağım şeyleri sorun ediyorumm.. kafamda kavga ediyorum hep :))

evet fantastıkammm gececek ama hep öle devam etmıyoo1 ay daha takar durursun herseyı

kobram ya valla sevındım gıdıp kayıt yaptırmaya gerek kalmayacak yanı ...süpermıs...gercı ben ıkı aydan sonra doktorumu degıstırdım yanı hastanemı yenı hastanede bıldırır dımı...

kobram ya valla sevındım gıdıp kayıt yaptırmaya gerek kalmayacak yanı ...süpermıs...gercı ben ıkı aydan sonra doktorumu degıstırdım yanı hastanemı yenı hastanede bıldırır dımı...

Hastanelerde yapılan hertürlü kayıtlar,devlet biriminde toplanır ve istatistik için kullanılır.Dolayısı ile devlet bile senin hamile olduğunu biliyorrrrrrr...
Hamile periiiiiiiiiiiiii hamile peeeeeeeeeeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben doktordan randevu aldım yeşilyurt devlet hastanesinde çalışan bir doktor dilek uysal hiç adını duymamıştım netten araştırdım ve birden karar verdim ona gideyim diye hem tahlillerimde devlet hastanesinde olur beğenmezsem başka doktor bulurum ama bi yerden başlamam lazım dua edin benim için inşallah kötü bişey yoktur bu kanamanın uzaması ve kahverengi olması beni kötü şeyler düşünmeye itiyor ama korkunun ecele faydası yok cumartesi saat 1,30 da aldım randevuyu hadi hayırlısı bakalım

pericim az önce bişey sormusun geçen ayda böylemiydi diye bunun gibiydi ama bu ay daha uzun sürdü bende dün bir daha test yaptım belki hamişlik belirtisidir diye ama kocaman bir tek çizgi net bi şekilde karşımda duruyordu :))ne zor kadın olmak ya

kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz ya valla hamile kalasım geldidelikafaduldenah bi becerebilsem hamile kalmayı:roflol:amam olsun ucundan azıcık hamile kaldım bende en azından sohbetlerinizde ne demek istediğinizi anlayabiliyorumlaelaelaelaelae hamişleeeeer canlarımsınız sizi çok seviyorum inşallah bebişlerinizi sağsalim alacaksınız kucağınıza :Saruboceq:bende teyze olmanın hazzını yaşıyacağım inşallah:hulya:bu arada hamiş olmayanlar sizleri de çooook seviyorum hadi bakalım sıra kimde her ay bir hamiş güzel gidiyoruz maşallah topiğimize ben en son doğuracam assolist annesi olacam:roflol::roflol:

Belenaycım dr.ihmal etme ama hemen kötüde düşünme bazen basit bir kist olabiliyor,korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum ben.
Canım benim bizde hamile kalıcaz öyle ümit ediyorum ve dua ediyorum hepimizeeeeeeeee

kızlar yine düşmedenn yazim hemen giremiom siteye sorun var fantastikam tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok mutlu oldum inankiii

kızlarrr yazdıklarımı gönderemiyorum yine düşcek net özledim sizii fantastikam cok sevindim canımmmm allah kucagına almayı nasip etsin canım

arkadaslar bir sorum olacak??kürtajdan sonra yumurtlama günü degisebilir mi sizce bu konuda bilgisi olanlar varsa yazsin lütfen.ben normalde 28 günde bir adet oluyodum.14.gün yurutlama günümdü.simdi degisirmi ki yaa??

X