Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yanma yok gülüm yinede sık su içtim sabahtan berı 4 bardak bıde ıhlamur busefer dakkada bı cıkmak zorunda kaldım içmiycem su falan eve gıdene kadar ayyyy

pericim sana bişey daha sorabilirmiyim.. seninde dudakların kuruyomuydu yada hala kuruyomu.. ben çok çabuk susuyorum ama dudaklarım sürekli kuru yani tükürüğüm bol ama ne bileyim tuhaf bişey

pericim siteye zor giriyorum o yüzden cevaplar biraz geç.sağlık ocağına bende kayıt yaptırmadım ama yaptır fala diyolar ben daha karar veremedim.bilmiyorumda zorunluluk varmı yokmu?

pericim sana bişey daha sorabilirmiyim.. seninde dudakların kuruyomuydu yada hala kuruyomu.. ben çok çabuk susuyorum ama dudaklarım sürekli kuru yani tükürüğüm bol ama ne bileyim tuhaf bişey

evet hala kuru canım soyuluyo nemlendırıcı falan fayda etmıyo ruj sürmeyıde ıstemıyorum sürekli

fantastikacım benimde dudaklar hep kuru bazen kabuklaşıyolar :))

naptınız akşam eşin falan anlatsana :))) çok sevinmiştir süpriz bişi yaptımı ?

pericim siteye zor giriyorum o yüzden cevaplar biraz geç.sağlık ocağına bende kayıt yaptırmadım ama yaptır fala diyolar ben daha karar veremedim.bilmiyorumda zorunluluk varmı yokmu?

zorunluluk olup olmadıgını bende bılmıyorum ınan biara sey duymustum sadece işte 3 aydan sonra herhafta süt verıyolarmıs bedava dıye....bıde aşıda falan haber verıyolarmıs..ama ben bu tetenoz aşısını doktoruma sorucam haftaya evet vurulman gerekıyor derse gıdıcem kayıt yaptırıcam yada hastane vururmu bılmem

evet hala kuru canım soyuluyo nemlendırıcı falan fayda etmıyo ruj sürmeyıde ıstemıyorum sürekli

fantastikacım benimde dudaklar hep kuru bazen kabuklaşıyolar :))

naptınız akşam eşin falan anlatsana :))) çok sevinmiştir süpriz bişi yaptımı ?

dudaklarım kuru ve susuyorum sürekli veeee bide bunun üstüne dilimde kocaman bir yara çıktı konuşamıyorum rahat yiyemiyorum offf

ececimm kayınvaldemde banyoda gizli gizli yaptık testi, eşimde çok mutlu oldu ya canım benim zaten rüyasında görmüş bebeğimiz olmuş hissetmişti bu ay.. bide varya aynen sizdeki gibi bi hafta önce falan sarıldığı bi ara senin ateşin var demişti bana hemen bende şimşek çakmıştı tabi :)) bide aynen bikaç gün öncede sende bi değişiklik var parlıyosun daha bi güzelleştin demişti :)) çıkınca testte ben sana demiştim diyo canım allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

dudaklarım kuru ve susuyorum sürekli veeee bide bunun üstüne dilimde kocaman bir yara çıktı konuşamıyorum rahat yiyemiyorum offf

ececimm kayınvaldemde banyoda gizli gizli yaptık testi, eşimde çok mutlu oldu ya canım benim zaten rüyasında görmüş bebeğimiz olmuş hissetmişti bu ay.. bide varya aynen sizdeki gibi bi hafta önce falan sarıldığı bi ara senin ateşin var demişti bana hemen bende şimşek çakmıştı tabi :)) bide aynen bikaç gün öncede sende bi değişiklik var parlıyosun daha bi güzelleştin demişti :)) çıkınca testte ben sana demiştim diyo canım allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

yaa işteee annelık konmustaaa gülümün haberı olmamısss

bende sormayı düşünüyorum sanırım 6 ayda mı ne yapılıyormuş aşı.hastane yapıyorsa hiç kayıt yaptırmaya gerek yok sanırım.

Arkadaşlar sağlık ocağına kayıt yaptırmanıza gerek yok,devlet onu otomatik yapıyor,özel hastaneyede gitsen tüm hamileleri devlet tespit edip,oturduğu semtteki sağlık ocağına kayıt yapıyor,hatta yakında evinize hemşireler gelecek,tabi sizi evde bulamayacak,çalışıyorsunuz ya:)))))))
Ben hamile kaldığımda kayıdımı yapmışlar,arkadaşım sağlıkocağında çalışıyor o söyledi,evime gelmişler ama bulamamışlar,tabi sonrada kürtaj oldum.Onun bilgiside gidiyor onlara.

fantastikacım hakkaten insanın yüzüne bi güzellik geliyor sanırım.eşimde bana aynı şeyleri söylemişti.allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

esteryam bence olabilir varya kimi hamileliğini göbeği şiştikçe farkediyor hiçbi belirtisi olmuyo kiminin yani

kobracım bilmiyordum bak o zaman bi ara kendimiz göstersek iyi olucak.sanırım bebek olduktan sonra sağlık ocağı daha gerekli bebişin aşıları için.

kobracım bilmiyordum bak o zaman bi ara kendimiz göstersek iyi olucak.sanırım bebek olduktan sonra sağlık ocağı daha gerekli bebişin aşıları için.

Kızlar diğer illeri bilmem ama İstanbuldaki sağlıkocakları çok temiz ve çok ilgililer.Ayrıca aşılar dışarıda çok pahalı,devlet bu konuda güzel çalışıyor.Aşılar ucuz ve gebeler ve çocuklu kadınlara öncelik var,sıra beklemiyorsunuz.

X