Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlarrr umut'u bıtırdımmm çok begendımmm ayşe kulinin...şimdi kitap almam lazım neyı tavsiye edersınız acep

Ayşe Kulin ile devam et ozaman
El Veda yada Nefes Nefese
her ikiside süpper,ben çok beğendim
Sanırım Ayşe Kulin'in yazımı beni etkiliyor

bide buaralar masa örtüsü kenarı basladım kızlarr dantelll ayy bi güzel biguzellll

valla kafam dagılıyo aksamları ıyı oluyo

bebişlerinize kutsal kitabımızı da okuyo musunuz hiç 3 aydan sonra bizi daha iyi duyolarmış:sinifsinif: duygulandım birden

bebişlerinize kutsal kitabımızı da okuyo musunuz hiç 3 aydan sonra bizi daha iyi duyolarmış:sinifsinif: duygulandım birden

eski yazı bılmıyorum ama elımı sık sık karnıma getırıp bıldıgım bütün duaları okuyorum dua edıyorum allahım kabul eder ınsallah....

o ayrı da bide türkçesinden güzel insanların kıssaları felan var yahya as meryem yusuf as ne bileyim he bide lokman hekimin tavsiyeleri var ya oğluna ayyy ben her okuduğumda çok etkileniyorum bebşlere okuyun ki güzel çocuklar iyi insanlar olsunlar inş. :Saruboceq: hatta lokman hekimiin yerini söleyim size lokman süresi 31.sure 13.ayetten başlıyo mealli kuranlarda ortalama 410. sayfalarda

arapçasından olması şart değil ki türkeçeden okuyun güzel innsanlarla tanışsın yavrucaklar opuyorumnanaktan

saol canım özellikle bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…