- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.681
o evhamlıda ben oluyorum galiba :kedi:-tatlicadiarzu-
arkadaşlar ben yaşlarınızı bilmiyorum öğrenebilir miyim
amannn gülüm hangimiz değilizki aslındaaa
canım ben 27 yaşındayım,bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.aman kaptırmışım delikafadulden
kobracım hayırlısı inş. bende duşumu aldım yeni geldim vereliniortak
kızmazsan sen oluyosun ececim ama ben hamile olsam eminim senin gibi olurum iki talihsiz olay yaşadım bende ve ilk bebişi bekliyorum biz doğurup kucağımıza alana kadar bööle oluruz heralde kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bende 22 olucam aralıkta inş.bursa dasın demek sizlerle tanışmak isterdim istanbullular var mıhihoyyyt buluşanlar görüşenler olursa tanışmak isterim
yok hayatım sen bana kızıyosun ya ben çok panik yapıyorum diye ondan öle gözüküyosun yani bence :))) suç benim.yoksa sen pamuksun pamuk
ya ne bileyim pericim ben çok abartıyorum sankimidem bulansa bi türlü bulanmasa bitürlü bebişte şaşırdı annesini nasıl mutlu ediceğini.kusunca aman içim dışıma çıktı diyorum,kusmayınca annecim napıyosun niye kusmuyorum diyorum.ben 9 ayı nasıl bitircem bilmiyorum.
kızlarrr umut'u bıtırdımmm çok begendımmm ayşe kulinin...şimdi kitap almam lazım neyı tavsiye edersınız acep
o evhamlıda ben oluyorum galiba :kedi:-tatlicadiarzu-
Aynen öyle
Eceyüzünden yazdım öyle.
(Ulen ikiside hamile,sinirli dedim peri alındı,Ece yüzünden dedim ece alınacak yandık Valla)
Ay şeker şeker ikiside...
MAAŞALLAH..
arkadaşlar ben yaşlarınızı bilmiyorum öğrenebilir miyim
pericim elif şafak siyah süt çok güzel diyo bi arkadaşım annelik kadınlık vs hoş bi kitapmış bende hamile kalınca okuycam inş.zemuszemus