Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızmazsan sen oluyosun ececim ama ben hamile olsam eminim senin gibi olurum iki talihsiz olay yaşadım bende ve ilk bebişi bekliyorum biz doğurup kucağımıza alana kadar bööle oluruz heralde kaydirigubbakcemile3

amannn gülüm hangimiz değilizki aslındaaa

ya ne bileyim pericim ben çok abartıyorum sanki midem bulansa bi türlü bulanmasa bitürlü bebişte şaşırdı annesini nasıl mutlu ediceğini.kusunca aman içim dışıma çıktı diyorum,kusmayınca annecim napıyosun niye kusmuyorum diyorum.ben 9 ayı nasıl bitircem bilmiyorum.

canım ben 27 yaşındayım,bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.aman kaptırmışım delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 bende 22 olucam aralıkta inş.bursa dasın demek sizlerle tanışmak isterdim istanbullular var mıhihoyyyt buluşanlar görüşenler olursa tanışmak isterim

kızlarrr umut'u bıtırdımmm çok begendımmm ayşe kulinin...şimdi kitap almam lazım neyı tavsiye edersınız acep

kızmazsan sen oluyosun ececim ama ben hamile olsam eminim senin gibi olurum iki talihsiz olay yaşadım bende ve ilk bebişi bekliyorum biz doğurup kucağımıza alana kadar bööle oluruz heralde kaydirigubbakcemile3

yok kızmam ben kendimi biliyorum.bende ilkinde ne bu kadar evhamlıydım nede bu kadar araştırmacı :)) şimdi nerdeyse profluk sınavına gircekmişim gibi gün takibi yapıyorum araştırıyorum soruyorum kafayı yemeğe az kaldı yani anlıycan.

kaydirigubbakcemile3 bende 22 olucam aralıkta inş.bursa dasın demek sizlerle tanışmak isterdim istanbullular var mıhihoyyyt buluşanlar görüşenler olursa tanışmak isterim

bende çok isterdim istanbullu var tabi aramızda ama buluştularmı hiç bilmiyorum.bursaya gelirsen bekelrim.

yok hayatım sen bana kızıyosun ya ben çok panik yapıyorum diye ondan öle gözüküyosun yani bence :))) suç benim.yoksa sen pamuksun pamuk

Aynen öyle
Eceyüzünden yazdım öyle.

(Ulen ikiside hamile,sinirli dedim peri alındı,Ece yüzünden dedim ece alınacak yandık Valla)

Ay şeker şeker ikiside...
MAAŞALLAH..

aynen böle devam ederek.....

pericim elif şafak siyah süt çok güzel diyo bi arkadaşım annelik kadınlık vs hoş bi kitapmış bende hamile kalınca okuycam inş.zemuszemus

QUOTE=KOBRA;9766215]Aynen öyle
Eceyüzünden yazdım öyle.

(Ulen ikiside hamile,sinirli dedim peri alındı,Ece yüzünden dedim ece alınacak yandık Valla)

Ay şeker şeker ikiside...
MAAŞALLAH..[/QUOTE]

:dance: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…