• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayy ben dün yedim balık yaseminim ama bu akşamda olsa hayır demezdimmm
yapsammı acaba
geçen gün bizim şirkete geldi bi abi kendileri tutmuş bize satmak için 2 kilo balık sattı bana :)) ya dedim çok bu öyle dedi böyle dedi kandırdı beni... varya çoğunu annemlere götürdüm büsürüde buzluğa attım artık bıkana kadar :))

oo süper ben cuma akşamı yapmıştım hamsi ,kılçıkarını çıkartım 2 tane hamsiyi birbirine yapıştırıp mısır unuyla kızartttım çok güzel oldu tafsiye ederim.inşallah bulursun bol bu aralar balıklar.

üfff hamsimii dedinnnnnnn yanınada bol rokaaa limonlu limonluuuuuu üfffffffffffffffffffff

Fantastikacım sen bu hamilelere pek uyma canım,bunların iştahı açıldı artık tutamayız,şişecekler yanında bizide heba edecekler gibime geliyor,hamile kalmadan karnımız şişecek,balık malık ne o öyle...
şişkolar siziiiii

Fantastikacım sen bu hamilelere pek uyma canım,bunların iştahı açıldı artık tutamayız,şişecekler yanında bizide heba edecekler gibime geliyor,hamile kalmadan karnımız şişecek,balık malık ne o öyle...
şişkolar siziiiii

hehehe doğru diyorsun kobracım benide kendilerine benzetti bu gebeşler, canım sürekli bişeyler ister oldu

şişkolar siziiiii

sizide görcez sizideeeee yakındırrrrr hihoyttttt

zaman durdu sanki, geçmiyor dakikalar
canım eve gitmek ister, iyice sıktı buralar
akşama makarna yerim artık üzerine sosu koyar
sizleride beklerim buyrun yemeğe a dostlarr :)))))))

Son düzenleme:
Back
X