• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba yasemin. sana demiştim arkadaşım anatoliada tüp bebeke başlayacak diye. geçen hafta gitmiş görüşmüş ilgiden memnun kalmış. o hakan yaralıya gitmiş. ilaç vermiş işte kasım sonu yumurta toplatmaya gidecekmiş. yanında tüm tahlillerini falan götürmüş yeniden istememişler. birde ben sürekli gelemem oraya zorunlu gelmeyi gerektirmeyecek şeyleri bulunduğun şehirde yaparım demiş tamam demişler. sende orayı düşündüğün için için rahat olur diye sana söyleyim dedim. bir de bende düşündüğüm için orayı araştırıyorum.

volinacığım teşekkür ederim canım benim...bende bülent beye karar vermek üzereyim daha hiç olumsuzluk duymadım merkez hakkında inşallah öyledir...hakkında hayırlısı olsun canım...karar verince haftaya falan gideceğiz biz ona göre haber veririm sanada....

selam arkadşlar bi süredir yoktum dedem vefaat etti rabbim ramet etsin:Saruboceq: yasemn çok üzüldüm senin canım rabbim hayırlısını versin bizim imtihanımız bu demek kimafoldumben. hamile arkadaşlar bişi sormak istiyorum benim sol göğsümde içerde nohut kadar bişi var sanki ve özellikle dokununca çok sızlıyo bi kaç kişiye danıştım dış gebelik geçirdiğimde süt gelmişti göğüslerimden ondan kalmış olabilir dediler bildiğim kadaryla göğüte süt olunca hamiş kalınmıyor şimdi biz bu ay düzenli çalıştık ama bilmiyorum hamile olanlarda var mı böyle bişikafamçokkarıştı

başın sağ olsun canım allah rahmet etsin dedene...sağol canım evet hayırlısı hakkımızda...

ne adeti ya.dinleyip durma kendini derin nefes al.sakın hap bişi içme.

tamam ececim dinlemiyim gerçekten kendimi haklısın ama varya bazen aynen adet olucakmışım gibi saplanıyor bide benim hemen adet öncesi nefesim kesilir kalbim hızla atmaya başlar biraz önce aynısı oldu korktumm.. ay ayyy geçse şu bikaç günde versem size müjdeyi :))

slm kızlar nasılsınız epeyidir giremedim bugün çok başım ağrıyor nasılsınız bakalım neler yaptınız.

ay kızlar ben adetmi oluyorum yoksa ya karnım ağrıyo aynen öyle :(

Fantastikam benim ilk gebeliğimde 1 hafta kala karnım ağırıyordu.Karın ağrısı hamilelik belirtisidir.Zaten regl olucakmışsın gibide olur,fazla ümitlenme yine ama ümidinide kaybetme,şu günleri sakin atlat nede olsa birkaçgüne kadar öğreneceksin az kaldı sabret

slm kızlar nasılsınız epeyidir giremedim bugün çok başım ağrıyor nasılsınız bakalım neler yaptınız.

hosgeldın canımmm gecmıs olsun...agrı kesıcı falan aldınmı yada herseye ıyı geldıgı gıbı bıraz fazlaca su iç guzelım...

bende iyiyim çok şükür çalısmaya basladım ıste idare edıyoruz.

yaw kızlar yaa benım sürekli tuvalet ıhtıyacım oluyo yaaa bu aylarda olurmu bu böleee

canım bundan sonra dahada sık olurmuş çünkü bebiş büyüdükçe mide ve mesanaye baskı yaparmış bu yüzden boşaltmak gerekiyor.
senin bulantılar geçti dimi?kusma bişi yok?

Fantastikam benim ilk gebeliğimde 1 hafta kala karnım ağırıyordu.Karın ağrısı hamilelik belirtisidir.Zaten regl olucakmışsın gibide olur,fazla ümitlenme yine ama ümidinide kaybetme,şu günleri sakin atlat nede olsa birkaçgüne kadar öğreneceksin az kaldı sabret

tövbeee tövbeeee bi dinleme kızım yahu bırak kendı halıneee alla allaaaa

evet kızlar kaç aydır sabrediyorum, alt tarafı 4 günmü sabredemicem dimi ama :lepi:

Back
X