- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.501
pericim bulantılarının geçmesine çok sevindim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aksammm olsun artık yaaaaa eve gıtmek ıstıyorummmmmmmm
kızlar ben bu cuma izmite gidicem yanlış bişi yapmıyorum dimi yol 2,5 saat sürüyor.doktor sıkıntı yok dedi ama kafam karışık.
akşammmm ıspanak yemek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben bu cuma izmite gidicem yanlış bişi yapmıyorum dimi yol 2,5 saat sürüyor.doktor sıkıntı yok dedi ama kafam karışık.
dr tamam dediyse hiçbişey olmaz tatlım hem 2,5 saat çok uzun bi süre değilki
oohhh afiyet olsun canımm hazırmı peki evde
şincikk çok basıtttt bak önce mantarları alıyosun enine enine dogruyosun böle guzel guzel şekilli şekilliii
sonra onları az bı yaga koyup ateste sulanıp suyunu cekmesını beklıyosunnn biberlerı dogruyosun küçük küçükkk suyunu ceken mantarın ıcıne atıyosun ölede bıraz kavruluyo sonracıgımaaa dometeslerın kabuklarını soyup küp küp dogruyosunnn onlarıda atıyosunnnn...bırazcıkkda salca çok az rengı cıksın dıyee sonracımaaaa 1 diş sarımsakkkkk bıraz naneeee tuz karabıberrrrrr al sana kebap gıbı makarna sosuuuuuuu
hıımmm domatesli mantarlı diyosun yanii teşekkür derim hayatımm valla çok severim zaten
bende dometesli mısırlı kaşarlı düşünmüştüm nasıl olur domatesi kavurup makarnayla karıştırıp içine mısırları atıp en sonda küp küp doğranmış kaşarları ekleyip karıştırıyosun
ayyyy cokacimcoook ( kolaya kaçıyorum ben biraz galiba)
saolun kızlar içimi ferah tutatyım .çok sıkıcı birisi oldum yaa.herşeyi kafaya takıyorum.inşallah bebişim sağlıklıdır.
hayırrr anneme dıycem yolda bıze gelıyolar babısle o yapcekkkkkk artıkkk ben gıdene kadarrr hehehehehe
saolun kızlar içimi ferah tutatyım .çok sıkıcı birisi oldum yaa.herşeyi kafaya takıyorum.inşallah bebişim sağlıklıdır.
ya kızlar ağzım sulandı ama -tatlicadiarzu-
canım annelerimiz bizimm opuyorumnanaktan.. artık yanınada makarna yaptırırsın sayemde :kedi:
sağlıklıdır tabiki ececim hem bu endişelerinde haklısın inan bende aynen size böyle yapıcam bak gör engel olamayızki kendimize.. geçmişteki kötü tecrübemizden ötürü