• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

amin canım ya tek dileğimiz o .ben çokmu sabırsızım sence doktor konusunda herkes bana bu kadar düşünme diyor.ama burda bazı topiklerde okuyunca moralim bozuluyor 9 haftada kalbi duranlarfalan var.Allah korusun çok korkuyorum.acaba doktoruma çaktırmadan başka bir doktora gitsem mi ki.

:) canım benım gectıgım yollardan aynen gelıyosun sende....burdakı arkadaslarım bılır birgun ben bugün neden mıdem bulanmadı benım dıye eşimi aradım apar topar doktora gıtmıstım görmek ıcın sonra kalp atıslarını görup ıcım rahatlamıstı...doktorumda anlayıslı davranmıstı ama gereksız endıseye kapıldıgımın farkına varmıstım ama o sadece o gun ıcındi...

yanlız şu varr eğer olmayacaksa bı bozukluk varsa eğer sen naparsan yap olmuyor guzelım...allah acısını göstermesın...hep hayırlısıysa olsun de ...dil bunu söyluyor belkı ama yürek bı derse ıkı dıyemıyor..

sen yınede rahat olmaya calıs canım benım..ama rahat edecekse içinde git bi doktora...bir zararı olmaz en son ne zaman gıtmıstın 15 gunu gectıysen eger git madem..

:) canım benım gectıgım yollardan aynen gelıyosun sende....burdakı arkadaslarım bılır birgun ben bugün neden mıdem bulanmadı benım dıye eşimi aradım apar topar doktora gıtmıstım görmek ıcın sonra kalp atıslarını görup ıcım rahatlamıstı...doktorumda anlayıslı davranmıstı ama gereksız endıseye kapıldıgımın farkına varmıstım ama o sadece o gun ıcındi...

yanlız şu varr eğer olmayacaksa bı bozukluk varsa eğer sen naparsan yap olmuyor guzelım...allah acısını göstermesın...hep hayırlısıysa olsun de ...dil bunu söyluyor belkı ama yürek bı derse ıkı dıyemıyor..

sen yınede rahat olmaya calıs canım benım..ama rahat edecekse içinde git bi doktora...bir zararı olmaz en son ne zaman gıtmıstın 15 gunu gectıysen eger git madem..

aynen canım ya dilim söylüyo ama aklım kalbim hep farlı düşünüyor.çok enidişe ediyorum.7 ekimde gitmiştim en son.
aslında herhangi bir şikayetim yok hani lekelenme yada başka bişi tüm belirtilerde devam bulanma,göğüslerde hassaiyet ama işte zaman geçmiyor ya ona takılmış durumdayım.

birazcık gamsız bir anne adayı olmak isterdim.arkadaşımın ablası hamileliği boyunca sadece 3 kez doktora gitmiş oda özel değilmiş.cinsiyetini bile merak etmemişler.nasıl becerebiliyolar hayret ettim.ama baksan maşallah topaç gibi bir oğlu oldu.allah hepimize sağlıklı bebişler versin.

birazcık gamsız bir anne adayı olmak isterdim.arkadaşımın ablası hamileliği boyunca sadece 3 kez doktora gitmiş oda özel değilmiş.cinsiyetini bile merak etmemişler.nasıl becerebiliyolar hayret ettim.ama baksan maşallah topaç gibi bir oğlu oldu.allah hepimize sağlıklı bebişler versin.

yaşadığımız kötü tecrübe yüzünden böyle olduk gülüm biz...yoksz ilk hamılelegımde düşükmüş kalbı dururmus kürtaj neymıss hıcbırınden haberım yoktu.ama işte olmaması gereken bır hamılelıkmıs deyıp bıraz olsun tesellı bulduk...gececek bugünlerde...yşayarak öğrenıyoruz

Pericim karnın belli oldumu,benim kardeşim 118.haftada daha yeni bellide.ılk 3 ay kilo verdi şimdi 2 kilo aldı.Hamile olduğu yeni anlaşılıyor.Sanırım fazla kilo almadan tamamlayacak.
Ha bide dün ne yedin,okadar fikir verdik benim canım çekti patatez kızartmasını :)))))))))

Canım gozunaydın. Allah hayırlısı ve saglıklısı ile bebegini kucagına almayı ansip etsin .. Sana bişi sorcaktım hamile oldugunu ogrenmeden once kasık agrıların varmıydı yumurtlama gunlerinden sonra devam eden kasık agrıların oldumu ???

benim icin guzel dualarda bulunan herkese cok tesekkur ederim...:lepi:
esteryacim kusura bakma daha yeni actim pc yi... evet adet gunume daha 5 6 kala hafif hafif agrilarim oldu. ben erken adet olcam zannettim. hala daha biraz agriyo ama gun icinde ara ara geliyo ve uzun surmuyo cok siddetli degil. ve cok gaz var karnimin icinde dolasiyo o gaz.kafamçokkarıştı

sen de hamile misin? ben o agrilarin normal oldugunu okudum. bu gun randevum var doktorla konusucam ins.
allah herkese nasib etsin. karninda bir can tasimak cok mukemmel bir duygu. allah saglikli hayirli evlat etsin ins. :emir_bebek:

Back
X