- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.441
amin canım ya tek dileğimiz o .ben çokmu sabırsızım sence doktor konusunda herkes bana bu kadar düşünme diyor.ama burda bazı topiklerde okuyunca moralim bozuluyor 9 haftada kalbi duranlarfalan var.Allah korusun çok korkuyorum.acaba doktoruma çaktırmadan başka bir doktora gitsem mi ki.
:) canım benım gectıgım yollardan aynen gelıyosun sende....burdakı arkadaslarım bılır birgun ben bugün neden mıdem bulanmadı benım dıye eşimi aradım apar topar doktora gıtmıstım görmek ıcın sonra kalp atıslarını görup ıcım rahatlamıstı...doktorumda anlayıslı davranmıstı ama gereksız endıseye kapıldıgımın farkına varmıstım ama o sadece o gun ıcındi...
yanlız şu varr eğer olmayacaksa bı bozukluk varsa eğer sen naparsan yap olmuyor guzelım...allah acısını göstermesın...hep hayırlısıysa olsun de ...dil bunu söyluyor belkı ama yürek bı derse ıkı dıyemıyor..
sen yınede rahat olmaya calıs canım benım..ama rahat edecekse içinde git bi doktora...bir zararı olmaz en son ne zaman gıtmıstın 15 gunu gectıysen eger git madem..