Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hamıle kaldıgımda 61 dım canım şimdi daha yenı 62 oldum...çooook hafif bellı belırsız daha...anlasılmıyor yanıı...yenı yenı ıstahım acılmaya basladı...meyve yıyorum bol bol...

hehehe o aksammm kendımıeee mantı yaptımmmmmmmm.....yanınada yogurtttt ooohhhh

sonrada eşim evde yoktu fırsattan ıstıfade mısır patlattımmm yanında yarım bardak kolaaaa
mafoldumben

Şeniz haklısın kobram sık tuvalete gitmemek için fazla su içmiyorum ama hata yapıyorum :mymeka: bugün içicem bol boll

Ya arkadaşım...
Ben artık hamile olmak istiyorum,zaman su gibi akıyor,biz her ay regl oluyoruz,Dr.dan randevuda alamadım,başka dr.lara güvenmiyorum,buradaki özel hastanelerde çok şeyler dönüyor,yalnızca iki dr. var gidebileceğim,birinin randevuları dolu,diğerine soru soramıyorum... Bi araştırıyım bakalım başka dr. varmı bana yakın...

Afiyet olsun arkadaşıma.
Pericim hangi dr.a gidiyorsun vede memnunmusun?

olucannn az kaldııııı

Afiyet olsun arkadaşıma.
Pericim hangi dr.a gidiyorsun vede memnunmusun?

ilk haftarda eskı doktoruma gıtmıstım ethıcadan nur hanıma sonra bana bıraz ılgısız geldıgı ıcın doktorumu degıstırdım şimde hem evıme hem ısıme yakın beylıkduzu medıcanadan aysun hanıma gıdıyorum...çok ama cok memnunum çok ilgili bilgili vede tecrübeli.ilk göruste çok sevdım öylede devam edıyor...normalde tup bebek merkezı ama tanıdık vasıtasıyla gıttıgımız ıcın kabul ettı sanırım...

selam arkadşlar bi süredir yoktum dedem vefaat etti rabbim ramet etsin:Saruboceq: yasemn çok üzüldüm senin canım rabbim hayırlısını versin bizim imtihanımız bu demek kimafoldumben. hamile arkadaşlar bişi sormak istiyorum benim sol göğsümde içerde nohut kadar bişi var sanki ve özellikle dokununca çok sızlıyo bi kaç kişiye danıştım dış gebelik geçirdiğimde süt gelmişti göğüslerimden ondan kalmış olabilir dediler bildiğim kadaryla göğüte süt olunca hamiş kalınmıyor şimdi biz bu ay düzenli çalıştık ama bilmiyorum hamile olanlarda var mı böyle bişikafamçokkarıştı

başın sagolsun canım... sordugun konuda ınan hıc bılgımyok...doktoruna danışsan aslında o daha guzel bılgılendırırdı senı ama netten de arastıralım bakalım bulacakmıyız bişyler

çok saol canım ben bakıyorum da bişi bulamadım dr umu arıycam ama adetime 7 gün var belki hamileyimdir bi sonuç alabileceğim zaman mı gitsem diye düşünüyorum gerçi benim sağ tüp yok öyle çabuk hamile kalamm gibi geliyo ama hayırlısı dua edin lütfen artık bebişim olsun istiyorum tabi hayırlısıyla sonuna kadar sağlıklı olcaksa inş.:Saruboceq:

canım baktım prolotın dıye bı hormondan kaynaklanırmıs ve bu hormon yumurtlamıyı engellermıs bı hormon testı yaptır bence..eğer cıkarsada tedavı olursun guzelım

günaydın canlarım....nasılsınız güzel anne adaylarım...

merhaba yasemin. sana demiştim arkadaşım anatoliada tüp bebeke başlayacak diye. geçen hafta gitmiş görüşmüş ilgiden memnun kalmış. o hakan yaralıya gitmiş. ilaç vermiş işte kasım sonu yumurta toplatmaya gidecekmiş. yanında tüm tahlillerini falan götürmüş yeniden istememişler. birde ben sürekli gelemem oraya zorunlu gelmeyi gerektirmeyecek şeyleri bulunduğun şehirde yaparım demiş tamam demişler. sende orayı düşündüğün için için rahat olur diye sana söyleyim dedim. bir de bende düşündüğüm için orayı araştırıyorum.

başınız sağ olsun allah sabır versin canım.
benimde hiç bir bilgim yok ama bence ihmal etme bir an önce doktora git.

bende bende bende istiyorum önce hamile olmak kafamçokkarıştı sonra anne olmak istiyorum :)))) çok şeymi yani bu dimi ama.. dr konusunda kesinlikle seç canım kendine bence yeni bi dr koskoca istanbulda ben burdan araştırsam bulurum sana yaw ordan bi dr :))

başın sağolsun canım
prolaktinini bi ölçtür istersen yasemencim yüksek olması hamile kalmayı zorlaştırıyor

canım ben 7 eylülde düşük yaptım bugün 44 gün oldu fazla kanamam filan olmamıştı zaten bana üç ay korunmamı sölüyolar drum çok ilgili bir dr olmadığı için ben genelde kendim araştırıyorum şu anda başka drdan randevu aldım inş bundan sonraki hamileliğimde daha tecrübeli bir drla devam etmek istiyorum inş dediğin gibi ilk reglden sonra hemen hamiş kalırsın bizde burdan iyi haberlerini okuruz

Tşk.arkadaşım,bende ethıca'ya gitmek istiyordum Nur hanıma ama gitmiycem.Bana yakın Medical Park da Ayşegül Hanım var çok iyi ve güleryüzlüymüş ama malum iyi dr.ların randevuları dolu oluyor,Kasım ayına randevu veriyorlar :))))))))

olsun canım sen al kasım ayına randevn hem baslangıc yapmıs olursun dımı ama

ilginize teşkler kızlar benim dış gebelik amliyatımı nisa hastanesindeki mürvet hakyemez yapmıştı şimdi yine ona mı gitsem adetime 7 gün var beklesem mi biraz ya da şimdi kanda görünür mü gebelik varsa bilgisi olan var mı?siz ner derseniz onu yapcam bide son adetin 6 gün gecikmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…