Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

selam kizlar ben de 4 5 haftalikken dusuk yapmistim. doktorum 1 ay sonra tekrar deneyebilecegimi soylemisti. 4 ay gecti ve elhamdulillah bu gun ogrendim ki hamileymisim. cok korkuyorum tekrar duser diye. karin agrim var hafif. ama okuyorum normal oldugunu yaziyor. insaallah randevu alip doktora gidicem... boyle iste cok mutluyum. hamdolsun rabbime. selametle dunyaya gelir insaallah.
rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasib etsin... anne dedigi gunu evlendigi gunu torun getirdigi gunu de gormeyi nasib etsin hayirlisiyla insaallah. tum isteyenlere... allah kimseyi evlatlariyla ve evlatsizlikla imtihan etmesin.

hayırlı olsun canım hiç korkma hersey cok güzel olcak

Canım gozunaydın. Allah hayırlısı ve saglıklısı ile bebegini kucagına almayı ansip etsin .. Sana bişi sorcaktım hamile oldugunu ogrenmeden once kasık agrıların varmıydı yumurtlama gunlerinden sonra devam eden kasık agrıların oldumu ???

aynen benim içinde geceri bu soru:)

içim kıpr kıpr kızlar inşallah herşey çok güzel olacak :)) allahıma hep hayırlı vesileler nasip et diye yalvardım...hayırlısı böyledir umuyorum.....

haydı hayırlısı yasemıncım göreceksın bak sıkıntısız bı sekılde hamıle kalıp bebegınıde kucagına alacaksın ınsallah....

gözun aydın guzelım hayırlısı olsun ınsallah hıc korkma gönlunu ferah tutkı hersey guzel olsun....tüm dualarınada amin canım benım allah her ısteyene saglıkla sıhhatle versın ınsallah...

çok sevindim canım senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısıda bizim başımıza olsun inşallah

haydı hayırlısı yasemıncım göreceksın bak sıkıntısız bı sekılde hamıle kalıp bebegınıde kucagına alacaksın ınsallah....

periciğim....inşallah canım ...hiç olmazsa aklımda acabalar olmayacak...atalarımız boşuna dememiş boğulacaksanda büyük denizde boğul diye....

periciğim....inşallah canım ...hiç olmazsa aklımda acabalar olmayacak...atalarımız boşuna dememiş boğulacaksanda büyük denizde boğul diye....

kesınlıkle haklısın guzelım için rahat olacak tabı..ınsallah en kısa zamanda randevuyu alır gıdersınız guzelım....

canim hayirli olsun bebi$in.Allahim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah

merhaba kızlar siz genelde sabahları açık olduğunuz için görüşmek nasip olmuyor birtürlü akşamları t
akip ediyorum bende sizlere bir sorum olacak düşükten ne kadar zaman sonra regl olmam gerekiyor benim cvplarsanız çok sevinirim

selam canim bende 22 eylülden bu yana adet olmak icin bekliyorum henüz yok. doktorum kesin birsey söyleyemem ama 1 ay sürer dedi bana az kaldi bir aya bakalim olacakmiyim sabirsizlikla bekliyorum adetimi cünkü 1 kez adet gördükten sonra hemen hamile kalabilirmisimzemuszemus senin ne kadar
oldu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…