• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

usutme falanda olabilir kızlar ya ben cok umutlu degilim daha yumurtalama gunleri yeni gecmisken dankkk dşye belirti baslamazki

izmirim hayalimmm çok isterim güzel haberler vermenı hadı hayırılısı bakalım acele etme ama sakin ol ...

hayalcim adetine 7-8 gün kala idrarda öğrenenler var aslında ama sen yumurtlamanın 11 inde olduğuna eminmisin belki daha erken olmuştur yumurtlaman belkide doğrudur test

hayalcim hadi hayırlısı ama çok acele etmişsin hayatım ya 1 hafta sonra tekrar dene inşallah hamişsindir.:lepi:

hayalcim şimdiden kendini strese sokma bence.adetin gününün geçemesini bekle en iyi sonuç o zaman alınıyor.sonra hayal kırıklığı yaşama .ama istediğim içimden geçen inaşallah hamişsindir.

yasemincim doktor ne dedi ? neye karar verdiniz?

ececiğim sağolsun çok iyi bir insan dr um çünkü aynı şeyleri oda yaşamış eşiyle onun için anlayabiliyor beni...her zamanki gibi çok pozitif ve tekrar denemem yönünde fikri...ama ben riske atmayalım hocam bir kilinik yada hoca tavsiye edin dedim oda benim aklımdaki hocanın ismini verdi direk:)) bende aklımdaki tek isimdi dedim dr bülent bey için...sen tüp bebek adayı değilsin dedi evet biliyorum dedim ama birde orda araştırılsın dedim...tamam dedi sağolsun aradı benim için hocayı onlar beni arayıp randevu tarihi alacaklar....her türlü sıkıntında yanındayım dedi dr um allah razı olsun ondan....allahım yar ve yardımcımız olsun hepimizin....

Back
X