• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba kızlar siz genelde sabahları açık olduğunuz için görüşmek nasip olmuyor birtürlü akşamları t
akip ediyorum bende sizlere bir sorum olacak düşükten ne kadar zaman sonra regl olmam gerekiyor benim cvplarsanız çok sevinirim

canım genellikle 1 ayla 1,5 ay arasında olman gerekiyor bu daha öncede olabilir.yani eski regli düzenindede gelebilir gecikebilirde.ama 1,5 ayı geçerse mutlaka doktora görünmen gerekir bence.

kürek kemiği diye yanlıs yazmısım kızlar yaaa kafam nerdeyse legen kemıklerının üstü özellıkle sol taraf çok acıyo

günaydın belenaycım nasılsın
iyim canım kilo vermekle meşgulüm kaydirigubbakcemile3sen nasılsın

günaydın kızlarrrr nasılsınız.... benım bugün kürek kemıklerı agrıyooo çok fenaa
güzel hamiş geçmiş olsun bi doktora sor derimopuyorumnanaktan

günaydın belenaycım günaydın pericim

perim çok geçmiş olsun, neden ağrıyo acaba
günaydın canım arkadaşımopuyorumnanaktannasılsın beklemedesin galiba hadi hayırlısı:Saruboceq:

Günaydın fıstıklar.
Yasemincim çok sevindim adına,hayırlı olsun ınş.canım.
Perum benim,ağrılar normal,kaç haftalık oldun şekerim sen

yazıcam ama ben geldiğimde kimse kalmamış oluyo :))) bende diyet yapıyorum yasemincim. 87 idim 79 oldum yola devam :) 3 öğün ana 3 öğün ara yemek yiyorum.

evet yaaa harıkam gülüm hadı guzel haberler ver ınsallah....fantastıkam ya bı test yapsanmı dıyorurum acaba...az kalmadımı nasılsa

Back
X