• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet canım benimde oyle , bazen bi hareket yaparken iki taraflı batıyor , geçen ay böyle bişi olmamıstı

bide ben resmen sarhoş gibiyim sanki biri beni içirmiş içirmiş bırakmış sanırım bunu mevsim değişikliğinden yasıyorum ben

kobracım yaptım kahvemi içiyorum hayatım ohhh afiyet olsun bize

esteryacım arkadaşına çok üzüldüm ama yılmasın eninde sonunda tutucak nasılsa

bu arada benim kasıklarımada sancı giriyor ara ara hemen tarif edeyim, böyle bazen sol bazen sağ tarafa iğne batar gibi oluyor, bazen tüm kasık bölgemde şişlik hissediyorum dolgunluk hissi, bazende vajinama vuran batmalar oluyor ve yanmalar, ama dediğim gibi bu ağrılar sanki her ay oluyo gibi geliyor bana :((

zorla hamileyiz biz, bize en iyisi fahri hamile ödülü versinler :))) ama bizimki bu haftalık fahri belkide gelecek haftaya asli hamile çıkıcazz

biliyonuz ben test manyagıyım yaaaaa test yaptımmmmmmmmmm cok silik bi cizgi var bukadar erken cıkarmı yaaaaaaaaaa ayy bi snaiye kendime gelimm belki yanlış görmüşümdürr

28 adet günüm ama ben bu ay 11 de yumurtladım bilyorum ayy okadar silikki gölge gibi iş yerinde test vardı eskiden kalma yapayım dedim sasırdımm belkide yanlıştır bir hafta sonra bidaha yaparım kızarırsa elmamız vardır bişiler:D

28 adet günüm ama ben bu ay 11 de yumurtladım bilyorum ayy okadar silikki gölge gibi iş yerinde test vardı eskiden kalma yapayım dedim sasırdımm belkide yanlıştır bir hafta sonra bidaha yaparım kızarırsa elmamız vardır bişiler:D

hayırlıs olsun hakkında canım bence çok acele etme yaklaşsın adet günün iyice 1-2 gün varken yaparsın....

3 4 gün sonra tekrarlarım ozaman daha saglıklı olur zaten cok belli olmuyo cok cok silik biz buna yok diyelim salak kafam neden yapıom ki bukadar erken

3 4 gün sonra tekrarlarım ozaman daha saglıklı olur zaten cok belli olmuyo cok cok silik biz buna yok diyelim salak kafam neden yapıom ki bukadar erken

hayalcim inşallahhh hamilesindir ama bende bu testin doğru olduğunu zannetmiyorum çünkü 11 inde yumurtladıysan vucudun 2 gündür o hormonu salgılıyor demektir yani idrarda çıkması neredeyse imkansız bence gelecek haftabaşında tekrar yap test ve inşallah çift çizgiyi bull güzelim

Back
X