• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Tşk.hayatım sen kahve içmeye gel,birazdan kahve yapıcam kendime ama toz almam lazım,bitirdim işimi azıcık rütuşlar kaldı,en sevmediğim bölümü tabiikiii

oh ellerine sağlık kobram kahve yapıcağın zaman söyle bende burda yapayım kendime şöyle karşılıklı içelim pc başında :)

günaydın kızlarrr ya insan 11:30 da uyanırmı yaa resmen ölmüşüm dükkandan aramasalar daha uyurduk saka gibi yaaa:D

tünaydın oldu ama :) uykucu kendi işyerinmı bu kadar geç gidebiliyosun? bende bugün işe gelmesydim şimdi kalkardım :)) ooh iyi yapmışsın kıskandım

esteryam inşallah tutmuştur ya arkadaşının bebişi, keşke tüp bebek garanti olsaydı dimi bebek sahibi olmayan herkes tüp bebekle mutlaka bebek sahibi olabilseydi

Allah herkesin kalbine gore versin be fantastikam, inan 13:30 da guzel bi haber alsam arkadasımdan cok sevincem

Kızlar işlerim bitti,az önce balkondaydım,bi kedi miyavlaması duydum,saçım başım darmadağınık,giydim eşofmanlarımı,aldım eve getirdim yavru kediyi,süt ve peynir verdim,insana alışmış balkonda yalnız kalmak istemiyor,balkondan çıkınca miyavlıyor.Neyse evde hayvan beslemek istemiyorum,onu aldım eski yerine bıraktım,kendi başının çaresine bakacak durumdaydı tabikide,eğer öyle olmasaydı bir hastane var onun bahçesi büyük ve bisürüde kedi var içinde oraya bırakacaktım :)))))))

Fantastikam kahve yapıyorum,şekerim sende yap kendine...
Şöyleeeeee karşılıklı içelim.
Hamileler özenmeyin size yasak.Bekleseydiniz bizi sizde içerdiniz.

tünaydın oldu ama :) uykucu kendi işyerinmı bu kadar geç gidebiliyosun? bende bugün işe gelmesydim şimdi kalkardım :)) ooh iyi yapmışsın kıskandım

kendi işyerim canım kızlarıda yetiştirdim bana pek bi iş kalmıyo sadece belirli müşterileri alıyorumm aksam kociş 1 de geliyo işten bi film almıştık onu seyrettikk e geç oldu yatmamız ama b kadar uyumak cok sok olduk ölmüşüz gibi uyumuşuz:D

yaw kızlar yumurtlama gunleri sonrası devam eden kasık agrısı hamilelik belirtisimidir acaba? fantastikam sende varmı kasık agrısı

Arkadaslar olmamıs arkadasım 2 asılama 2 tup bebek yaptı ama tutmadı yine..

Bence üzülmesin benim bir arkadaşımda öyle oldu ama şuan 7 aylık hamile,ayrıca 18 kere bile deneyen var,tv de izlemiştim.Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin her isteyene.Olur İnş.arkadaşınında.

Kızlar bu tüp bebek olayınd adr.dan ziyade biyolokda çok önemli.Çünki dr.siper ve yumurtayı biyoloğa veriyor,dölleme olayını o yapıyor,yumurtanın ve spermin kaliteli olanınıda o yapıyor.Her şey Allah'dan neticede..

Back
X