- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.641
tebrikler bitanemmmm darısı başımızaaaalkisalkisalkis
tebrikkklerrrr.Allah tamamini erdirsin.hihoyyyt
ben 4 ekimde düşük yaptım hemensonraki ay hamile kalma şansım varmıki.. dr.um herşey normel dedi..:Saruboceq: :Saruboceq:
Geçmiş olsun bu son olsun inşallah. Bence en azından 2 ay bekle canım anca toparlanır bedenin. Kendini hazır hissetiğinde de denemeye başlarsın. Hayırlısı olsun
saol cnm etraftan duyuyorum ben ilk defa düşük yaptım hemen kalınabiliyo diğer lerinden daha koly oluyo denildiğini4 ekim mesela ama kanamam falanda bitti gerçi şuan sakıncalıdır muhakkakta işte umut etraftan duyumlar insanı böle yapıyo
Bir kere hamile kalınca vücut alışır ve hamile kalmak daha da kolay olur derler bencede doğru bu ama sağlıklı bir hamilelik açısından bir iki ay beklenmeli yine de bence.Bende kaybettim 8 haftalıktı sabırsızlanıyorsun biliyorum cnm ama bir iki regli geçir bence yinede.
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haber verecem demistin ... !!!!!!
nazlı kelebeğim hadi hayırlısı inşallah hayırlşı haberlerle dönersin bide bebişinle dönmüş olursun amiiin:Saruboceq:günaydın canlarım hayırlı pazarlar hepinize...hala olmadım kızlar çok az açık kahve lekelenmem geliyor o adar...nette baktım yerleşme kanaması olabilirmiş...randevu aldım yarın sabah hastaneye gideceğim beta baktırmak için...hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak...kociş uyuyor onu kaldırayımda kahvaltıya gideceğiz :))) çok acıktım çoooooook :)))
günaydın canlarım hayırlı pazarlar hepinize...hala olmadım kızlar çok az açık kahve lekelenmem geliyor o adar...nette baktım yerleşme kanaması olabilirmiş...randevu aldım yarın sabah hastaneye gideceğim beta baktırmak için...hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak...kociş uyuyor onu kaldırayımda kahvaltıya gideceğiz :))) çok acıktım çoooooook :)))
günaydın canlarım hayırlı pazarlar hepinize...hala olmadım kızlar çok az açık kahve lekelenmem geliyor o adar...nette baktım yerleşme kanaması olabilirmiş...randevu aldım yarın sabah hastaneye gideceğim beta baktırmak için...hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak...kociş uyuyor onu kaldırayımda kahvaltıya gideceğiz :))) çok acıktım çoooooook :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?