Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın ballar şekerler.. iyi haftalar hepimize..

lightlifecim iyiyim canım gerçi az biraz pazartesinin stresi var üstümde ama geçer herhalde sen nasılsın

plumcum hoşgeldin canım nasılsın

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn çok heyecanlıyım arkadaşım hayırlı haberlerle dönersin inşallah..hep aklımdaydın haftasonuda

Son düzenleme:
kızlar çok güzel bi haftasonu geçirdim bitmesini istemedim.. çeşmedeydim sakin sessiz huzurdolu bi haftasonuydu..
sizler neler yaptınız bakalım nasıldı tatiliniz

ben cmtesi misafir agırlardım arkadaslarım geldi cok guzeldi tabu oynadık gece 1 e kadar,
pazar da yuruyus yaptım 10 km yurudum. Beylikduzunden Bcekmece gol kenarına kadar :)

Yaseminnnnnnnnnnnnn yaseminnnnnnnnnnnnnnn ayyyy ölücem meraktannn

günaydın belenaycımm

esteryam sportmen arkadaşım benim bravo valla.. bende yürüyüşler yaptım ama 10 km değil tabi, öyle kendi çapında hafif yürüyüşler

Ohh maŞallah herkesın hafta sonu gÜzel geÇmıŞ ben bÜtÜn gÜn temızlık yaptım hırsımı temızlıkten Çıkardım eŞımde yoktu fırsat bu fırsat dedım o temızlıĞın ÜstÜne bırde kardeŞım ve aılesı geldı yeĞenım 4 yaŞında akŞam yatarken baktımda sankı hıÇ temızlık yapmamıŞım gıbıydı evın ıÇı:)))) ama olsun onun yanımda olması bıle gÜzeldı benımle ılgılenmedı hıÇ ama olsun eŞımı Çok sevıyor onun yanından hıÇ ayrılmadı hanı kısmanmadım da deĞıl yanı:))))

GÜnaydın fantastıkacım gÜnaydın esteryacım bu arada yasemını beklıyoruz sabırsızlıkla aslında hakkında hayırlı olan neyse ınŞallah rabbım onu nasıp eder ama bır bebıŞımızde olsa fena olmaz hanı bu aykı hamıŞımız yasemındır belkıde

Ay insallah belenaycım ya hakkında hayırlısı neyse o olsun yaseminimin
kızlar bol yuruyus yapin bacakları acayip guzellestiriyor

belenaycım temizlik çok nankör o yüzden fazla üstüne düşmemek lazım hayatım :)) ben mesela saldım çayıra mevlam kayıra :)))
yasemini valla heyecanla bekliyoruz artık yeni bi hamile haberi almanın vakti geldi bencede :))

günaydın canlarım....kanımı verip geldim 11 gibi çıkar herhalde...bakalım ne olacak sonuç....:))

canımsın benim....hayırlısı olsun hakkımızda tatlım....

güzel yürekli arkadaşlarım benim :))) iyiki varsınız.....c.tesi evdeydim bende pazar kahvaltıya gittik arkadaşlarla 3 gibi döndük çok güzel geçti :))

Kızlar dun aksam ruyamda gordum hamileymisim :)
daha yumurtlama gunum bile gelmedi oysa :)

hayırlısı be yaseminim :)

Saglikli hayirli olacaksa olmasi beni cokkk ama cokkkk mutlu eder :)

Daha reglime 19 gun var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…