• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar ben de mayıs sononda malesef kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Kalp atışı duyulmamıştı çünkü:((
Bu psikolojiyi bi çoğunuz zaten biliyosunuz.Ardından hemen hamile kalma isteği....büyük bir sabırsızlık,vs... Doktor 2 ay sonra deneyebilirsin demişti,ben fazla beklemek istemediğimden ufaktan çalışmalara başladım.Bir yandan da acaba diyordum,sağlıklı mı ki böylesi? Olmadı zaten. ben de bu ay yeniden start verdim çalışmalara:) Beni de listeye alır mısınız?

hosgeldın canım gecmıs olsun ve allah tekrar yasatmasın böyle uzuntuler hıcbırımıze...

bende senın gıbı mayısın 26 ınsa kalp durması sonucu kürtaj oldum ve agustosta hamıle kaldıgımı ögrendım doktorum banada ıkı ay vermıstı...sımdı 9 haftalık hamıleyım...şimdilik hersey yolunda cok şükür...kafana hıc takma hayırlısını dıle öle olsun sonucta doktorun verdıgı sure bıtmıs guzelım...

Kızlar ben de mayıs sononda malesef kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Kalp atışı duyulmamıştı çünkü:((
Bu psikolojiyi bi çoğunuz zaten biliyosunuz.Ardından hemen hamile kalma isteği....büyük bir sabırsızlık,vs... Doktor 2 ay sonra deneyebilirsin demişti,ben fazla beklemek istemediğimden ufaktan çalışmalara başladım.Bir yandan da acaba diyordum,sağlıklı mı ki böylesi? Olmadı zaten. ben de bu ay yeniden start verdim çalışmalara:) Beni de listeye alır mısınız?

çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin.

iyiyim fantastıkam sadece su içsem midem bulanıyo ...sen niye gergınsın bakıyım tek neden bogaz agrısımı ...pastil falan varmı yanında.iyi gelirdi biraz olsun...

hem gergın olma bak bugünü saymassak bir gun kaldı tatıle.....yuppiiiiiiii

ay kızlar acayip sinirlerim bozuldu
cem şerefsizi yakalandı ya, yaa konu açmışlar sitede bazı insanlar yok kızlarına sahip çıksalardı falan yazmışlar ya böyle bi zihniyet olabilirmi neredeyse ceme üzülüyolar yok aile ilgisinden mahrum büyümüş falan
ay inanamıyorum ya

cem şerefsizi yakalandı ya, yaa konu açmışlar sitede bazı insanlar yok kızlarına sahip çıksalardı falan yazmışlar ya böyle bi zihniyet olabilirmi neredeyse ceme üzülüyolar yok aile ilgisinden mahrum büyümüş falan
ay inanamıyorum ya

mazlum o oldu şimdi yakalandı ya...yuh milletimize dıyecek bısey yok....giden gitti toprak oldu tabı....avukatı da demıs ıcınden bu cocukmu öldurdu dıye...eeeee ana babayı delırttıler sonunda....

ay inanamıyorum ya

nerde acmıslar konuyu gideyım iki çift de laf ben söleyeyım

fantastikam lütfen rica ediyorum bu konuyu bizim topiğimize taşımayalım o kadar çok bunaltılar ki ne o katili nede o babasını artık ne görmek nede sesini duymak istemiyorum.yani bu benim fikrim.

kızlar bi arkadaş düşük yapış benim kürtajla bir yani şuan test yapmış oda pozitif cıkmıs hemşireye sormuş hamilesin demiş :S test dogru demiş nasıl yani ozaman bendemi hamileyim:) gerçi ben hamiş oldugumu düşünmüyorum çünkü sanki ben dün gece yumurtladım akıntıyı dün gördüm kociş yoktu:) e aksamada geç kalmış olrum heralde:)

fantastikam lütfen rica ediyorum bu konuyu bizim topiğimize taşımayalım o kadar çok bunaltılar ki ne o katili nede o babasını artık ne görmek nede sesini duymak istemiyorum.yani bu benim fikrim.

ececim gerçekten hepimiz bıktık ama bu bütünüyle bi gerçek tabiki konuyu burda uzatacak değilim buna özel bi konu açılmış zaten ama insanların bu olaylara bakış açıları nasıl insanlarla yaşadığımızı açığa çıkarıyor.. sadece öyle bi üstünden geçmek istemiştim adreside peri istediği için verdim

kızlar bi arkadaş düşük yapış benim kürtajla bir yani şuan test yapmış oda pozitif cıkmıs hemşireye sormuş hamilesin demiş :S test dogru demiş nasıl yani ozaman bendemi hamileyim:) gerçi ben hamiş oldugumu düşünmüyorum çünkü sanki ben dün gece yumurtladım akıntıyı dün gördüm kociş yoktu:) e aksamada geç kalmış olrum heralde:)

hayalcim ya senin kürtajının üstünden kaç gün geçti yumurtlama için geç kalmadınmı ya neredeyse adet tarihin geliyor bence hamile olabilirsin en iyisi kan testi verip dr sormak bence

canım sen bir kan testi yaptırsan daha iyi olucak bence en azından kesin emin olursun.bu acabalar sürekli aklını meşgu eder durur çünkü.

ececim gerçekten hepimiz bıktık ama bu bütünüyle bi gerçek tabiki konuyu burda uzatacak değilim buna özel bi konu açılmış zaten ama insanların bu olaylara bakış açıları nasıl insanlarla yaşadığımızı açığa çıkarıyor.. sadece öyle bi üstünden geçmek istemiştim adreside peri istediği için verdim

canım nolur yanlış anlama ama gerçekten babası davasında gerçekten haklı ama o adamı görmek bile artık tüylerimi diken diken ediyor.tam medya biraz uzaklaşmıştı şimdi yine tam gün bu haberler of yani bundan dedim..tekrar ediyorum nolur yanlış anlama ...

Back