- Konu Sahibi tugbamurat
-
a.s.günaydın kader arkadaşlarımm.bugün listeyi yenıledım ve hemen hemen çoğunun korunma süresi bitti rabbim hepimize tez vakıtte saglıklı sorunsuz ve hayırlı gebelık nasip etsin inş. ve sonundada bebişlerimi kucagımıza aldıgımız günleride görürüz inş. allahım bu cuma mübarek günler yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle birdaha böyle acı hiçbirimize yaşatma senağlama
meleklerimizi bize bagışla amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :Saruboceq:bütün kalbimle canım arkadaşlarım hep duamdasınız sevgileerr hepinize :1hug:
Canım al benden de okadar yaşım 30 bir sene de rötar olacak 31..ee hemen olacakmı sanki bir sene de öyle koy 32..inşallah meleklerimiz bizi bekletmeden gelirler.. benneyaptımki
canım benim,yok yook korkma daha senin önünde rahat rahat deneme yapacağın 4-5 yıl var,hiç korkma telaş yapma olur inşallah,benim sadece yaş değil bi sürü problem var,adetim düzensiz,yumurtlamam düzenli değil,sürekli kist oluşuyor,doktora gidiyorum ben çocuk isterken o bana doğum kontrol hapı veriyor yani böyle olduğu halde ümidimi yitirmiyorum en azından bi süre daha.
ALLAH en yakın zamanda hepimize güzel sağlıklı,akıllı,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
hıh bugün tatil yaa kimsecikler olmaz gene,bize tatil matil yok nonstop çalış,özel sektör bölee işte ne yapalımsenağlama
bende ozel sektorum ama tatilim :)[/QUOTE
şanslısın valla canım tadını çıkar,
tuğbacım sıkılma ara sıra dolaşırız buralarda
sibelacım ben hamle oldugumu cok silik bir cizgi ile ogrenmistim :)
kısmet be guzelim bakalım neler olacak
31 gun oldu ben halen adet gormedim
kürtaj olan arkadaşlar sizlerin bebekleri patolojiye gitmedi mi? Herhalde herkezin ilk bebekte gitmiyor[/QUOT
canım ben kürtaj olmadım yalnız düşük oldu bende,ilk gittiğim doktor kan örneği aldı patalojiye gönderecem dedi ama ben istemedim,başka doktora gittim o da gerek görmedi,benimde ilk bebekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?