- 18 Mart 2008
- 976
- 35
- Konu Sahibi tugbamurat
günaydın arkadaşlarım
gerçi bugün buralar çok ıssız olur ama olsun ben yinede buralardayımşakkıdı
gerçi bugün buralar çok ıssız olur ama olsun ben yinede buralardayımşakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın fıstıklar umarım çok güzel huzurlu bi hafta geçiririz hepimiz
sibelacım haftasonu belki 50 kere denedim ama giremedim siteye sorun neydi bilmiyorum diğer sitelere girebiliyorum ama kk ya giremedim bu sabah iş yerindende bi kaç denemeden sonra girebildim canım yoksa inan hep aklımdaydın yanlız kalmıştır şimdi benim canım arkadaşım dedim kendi kendime
kızlar aynen çok zor girdim şimdi bende umarım en kısa zamanda sorun düzelir özledim zaten hepinizi çok bu arada ben daha hastalanmadım ama karın ağrım var heralde yani umarım gelicek
kizlar bende cok zor girdim siteye
size bisi diycem benim esimin morfolojisi dusuk cikti. benden de bugun kan aldılar bir suru tahliller yapacaklar . sanirim mayis sonunda tekrar regl olduktan sonra asilama yaptiracagiz.
aranizda asilama tecrubesi olan varmi?
merhaba sibel canım naptın hamilemisin merakkettim senı hakında hayırlısı olsun inş.
ya kızlar sizi gördüğüme çok sevindim ben çok stresliyim niye adet olmadım daha ya hamileysem ama benim hiçbi belirtim yok öncekide böyle olmuştu senağlama
evet senı anlıyorum canım zaman herşeyın ilacı canım bende hafta sonu annemdeydım bohca getirdiler 21 kışi geldıler bizde çook kalabalıktık baya yoruldum nerden bakarsan 50 kışı agırladık çocuklarla beraber çook güzel geçti.canım ya bende girerken çook ugraşıyorummerhaba canım,yok anacım daha bişey yok,tekrar test yapmak istemedim,boşver adetimi beklicem ben,o testin stresi beni deli ediyor zaten.
Yaa bu siteye ne oldu kii giremiyorum çok uğraştım sabahtan beri.
sen nasılsın canım???
a.s.canım harıkacım senı gıdı senıkafamçokkarıştı yoksa bu topıgın ilk hamilesi senmı olacan hadı bakalım hakında hayırlısı olsun canım :teytey:ya kızlar sizi gördüğüme çok sevindim ben çok stresliyim niye adet olmadım daha ya hamileysem ama benim hiçbi belirtim yok öncekide böyle olmuştu senağlama
kizlar bende cok zor girdim siteye
size bisi diycem benim esimin morfolojisi dusuk cikti. benden de bugun kan aldılar bir suru tahliller yapacaklar . sanirim mayis sonunda tekrar regl olduktan sonra asilama yaptiracagiz.
aranizda asilama tecrubesi olan varmi?