- Konu Sahibi tugbamurat
-
günaydın canım teşşekür ederim papatyalar için bende sana öpücük gönderiyorum uzat yanagını canımŞenizgünaydın kızzlaarrr bu sabah sizin için papatyalar topladım a.s.a.s.a.s.a.s.
canım benim bak şimdi bende sana çok üzüldüm...etmezmiyim canım tek tesellim ilahi adalet inan ben affetsem bile o minicik meleğim affetmeyecek ona zarar verenleri onun dünyamızı şereflendirmesiyle mutlu olmak yerine üzülenleri....:a015::Saruboceq:(((
nurhayat çok güzel bir haber bu inşaallah daha hızlı düşer ve meleğine daha tez kavuşursun...:CüvCüv:
a.s.korunuyosun ama dımı canım hamile olma ihtimalin yok ilkbahar geldi ya havalardan olabılır bu ay benım 3 gün geç geldı ayın 11rıydı 14 de oldumsanada tünaydınn nurhayatçım yerimseniben
canımlarım benim size bişey söylücem benim adetime 2-3 gün var ama bende hjiiç belirti yok sizce neden olabilir acaba geçmi gelicek buay normalde benim 4-5 gün önceden sinyal vermeye başlardı
sanada tünaydınn nurhayatçım yerimseniben
canımlarım benim size bişey söylücem benim adetime 2-3 gün var ama bende hjiiç belirti yok sizce neden olabilir acaba geçmi gelicek buay normalde benim 4-5 gün önceden sinyal vermeye başlardı
kızlar birbirimizle isimlerimizi paylaşsak ya gerçi yasemin tuğba ve sibelanınkini tahmin etmek pek zor değil ama kaydirigubbakcemile3 mesela benim adım harika ve 81 doğumluyum canım arkadaşlarımla bunu paylaşabilirm artık bence[/Q
selam harika,evet benim adım sibel,ben sanırım çoğunuzdan büyüğüm,36 yaşındayım,ama görseniz 27 felan gösteriyorum:dance:
ben bu yüzden hepinizden biraz daha telaşlıyım,yaşım iyice geçmeden bari 1 tane çocuğum olsun istiyorum.:CüvCüv:
a.s.korunuyosun ama dımı canım hamile olma ihtimalin yok ilkbahar geldi ya havalardan olabılır bu ay benım 3 gün geç geldı ayın 11rıydı 14 de oldum
bendede hiç belirti vermedi canım ve 4 gün önceden oldum...havalardan olabilir...bitki çayı içiyorum bende zayıflamak için ondanda olmuş olabilir diye düşünüyorum ...
a.s.sibelcim hakında hayırlısı olsun inş.tuğbacımm bende korunmuyorum artık,kanamam 40 gün sürdüğü için korunmamı gereken bir durum da olmadı diyebilirim(1 kere oldu ondada kanama bitti sanmıştım ertesi gün tekrar başladı.)
sadece normal adet döngümün başlaması lazım onu beklicem,ama korunmıyacağım.sırnaşık şey
tugbacım evet canım korunuyorum zaten açıkçası öyle bişey olsun pek istemem bu ay hiiiiç dikkat etmedim kendime ama kızlar dediğiniz gibi muhtemelen hava değişimlerinden etkileniyoruz ya ondandır heralde3
a.s.sibelcim hakında hayırlısı olsun inş.
sağol canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.:CüvCüv:
kızlar birbirimizle isimlerimizi paylaşsak ya gerçi yasemin tuğba ve sibelanınkini tahmin etmek pek zor değil ama kaydirigubbakcemile3 mesela benim adım harika ve 81 doğumluyum canım arkadaşlarımla bunu paylaşabilirm artık bence[/Q
selam harika,evet benim adım sibel,ben sanırım çoğunuzdan büyüğüm,36 yaşındayım,ama görseniz 27 felan gösteriyorum:dance:
ben bu yüzden hepinizden biraz daha telaşlıyım,yaşım iyice geçmeden bari 1 tane çocuğum olsun istiyorum.:CüvCüv:
Canım al benden de okadar yaşım 30 bir sene de rötar olacak 31..ee hemen olacakmı sanki bir sene de öyle koy 32..inşallah meleklerimiz bizi bekletmeden gelirler.. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?