• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

amin canım benim....yok değilim fantastikacığım...belki son gün tutabilirim ancak...

o zaman bitki çayı falan iç canımcım bide bol bol su iç gerçekten.. dilerim bugün tekrarlamaz arkadaşım ama sanmıyorum geçen hafta oldu bana öyle adım attıkça başım zonkluyodu o kadar yani ama geçti sonra kendi kendine :))

kızlar günaydın canlarım...allahım bütün dualarımızı kabul etsın ınsallah gerı çevirmesin...

yasemıncım geçmiş olsun canım benım.. migrenın tuttu demekkı neden agladın bakıyım sen. agladıkca dahada agrır ınsanın bası.bugün öle çok zorlama kendını gülüm... bak bol bol su iç olurmu ..

eceee nerelerdesın nasılsın canım..yaptınmı testı...herseyın hayırlısı tatlım..haberını beklıyoruz öyle yada böyle...ne kadar cok ıstesekde cunku herseyın bı vaktı zamanı var rabbımın belırledıgı...gönlunu herzaman ferah tut yeterkı..

fantastıkam sen nasılsın canım benım...

iyiyim perim bende uykum var biraz yine bisürü rüya gördüm dün çerezler çukulatalar falan vardı :))

kızlar günaydın
dün çift çizgiyi gördüm :lepi:delikafadulden

bende sabırsızlandım size haberi vermek için eşimden sonra bilen sizlersiniz :))

ececiiiimmmmmmmmm çok sevindim ya yemin ederim ben hissetmiştim aynı his sabinadada olmuştu onada çok ısrar etmiştim test yap diye.. ayyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum ya mübarek günde aldın haberi güzelimmm

BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............9 ekim KALAN SÜRE 1 ay
2-fantastika.................korunma süresi bitti
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti
4-kanarya...................korunma süresi bitti
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti
6-esterya.................korunma süresi beklemede
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 10 ay
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 1 buçuk ay
9-belenay.................korunma süresi bitti
10-sibela....................korunma süresi bitti
11-the-best-55...........korunma süresi bitti
12-özgekrd................korunma süresi bitti
13-seçil-ipek..............korunma süresi bitti

HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:te ytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
3-eceyas.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar günaydın
dün çift çizgiyi gördüm :lepi:delikafadulden

eceeeeeee süperrrr bi haber bu tatlımmmmm gözun aydınnnnnn allahım hayırlısıylaaaa tamamına erdırsın....ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ececiiiimmmmmmmmm çok sevindim ya yemin ederim ben hissetmiştim aynı his sabinadada olmuştu onada çok ısrar etmiştim test yap diye.. ayyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum ya mübarek günde aldın haberi güzelimmm

canım ya evet testi erken yapmamda senin etkin çok büyük teşekkür ederim.aynen tam kadir gecesi yani ne dicemi bilmiyorum sizleride bekliyorum en kısa zamanda :)
sahurda yaparım dedim ya dayanamadım kapıdan girer girmez tuvalete koştum yaptım :))

eceeeeeee süperrrr bi haber bu tatlımmmmm gözun aydınnnnnn allahım hayırlısıylaaaa tamamına erdırsın....ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok teşekkür edirim pericim .amin Allahım bu sefer sevindirir hepimizi inşallah.bende bende çok mutluyum ay iyiki varsınız

BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............9 ekim KALAN SÜRE 1 ay
2-fantastika.................korunma süresi bitti
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti
4-kanarya...................korunma süresi bitti
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti
6-esterya.................korunma süresi beklemede
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 10 ay
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 1 buçuk ay
9-belenay.................korunma süresi bitti
10-sibela....................korunma süresi bitti
11-the-best-55...........korunma süresi bitti
12-özgekrd................korunma süresi bitti
13-seçil-ipek..............korunma süresi bitti

HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:te ytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
3-eceyas.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

--------------------------------------------------------------------------------

heyo ....
akşam çok dua ettim en kısa zamanda hepimiz hamiş olalım diye

canım ya evet testi erken yapmamda senin etkin çok büyük teşekkür ederim.aynen tam kadir gecesi yani ne dicemi bilmiyorum sizleride bekliyorum en kısa zamanda :)
sahurda yaparım dedim ya dayanamadım kapıdan girer girmez tuvalete koştum yaptım :))

canım ya öyle sevindimki allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayat sana ve bebeğine hep güzellikler sunsun
darısı başımıza yarabbim kabul et dualarımızı

allahım insallah darısı hepinizin basına kızlar fantastıkamm yasemınım kobraaa sibelaa belenayy tugbaaa,esteryaaa ayyy daaa kımler vardııı allahım tez vakıtlerde yarabbımmmm ...

canım ya öyle sevindimki allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayat sana ve bebeğine hep güzellikler sunsun
darısı başımıza yarabbim kabul et dualarımızı

amin canım umarım herşey yolunda gider.

akşam çok komik bişi oldu şimdi sonucu öğrendik kime söyleriz yada ne kadar sonra söyleriz diye konuşuyoruz şimdi dedik kimseye söylemeyelim ultasonda görene kadar.ama ben kızlara söylemeliyim dedim eşim şaşırdı.hangi kızlar ,angi kızlar olcak kadınlar kulubundekiler dedim.hay allahım diyo ne bilcek burdaki süper arkadaşları :)) canlarım

amin canım umarım herşey yolunda gider.

akşam çok komik bişi oldu şimdi sonucu öğrendik kime söyleriz yada ne kadar sonra söyleriz diye konuşuyoruz şimdi dedik kimseye söylemeyelim ultasonda görene kadar.ama ben kızlara söylemeliyim dedim eşim şaşırdı.hangi kızlar ,angi kızlar olcak kadınlar kulubundekiler dedim.hay allahım diyo ne bilcek burdaki süper arkadaşları :)) canlarım

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:1hug:

Back