• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

geçmiş olsun yasemin benimde çok ağrıyor ama benimki oruçtan sanırım içim bayıldı valla açlıktan .

ececim çıkmazsada napalım hayırlısını istiyoruz hep allahtan bu mübarek günde dualarımız hep hayırdan yana değilmi.. şayet tek çizgi görürsende sakın hayal kırıklığına uğrama canım inan ben kendimi ona öyle alıştırdımki o geleceği zamanı bilir sağlıkla gelsinde..
yani benim demek istediğim şu hani ha tek çizgi görmüşsün ha adet olmuşsun ikisininde hayal kırıklığı aynı e bari hamileysen bi an evvel öğrenelim bak oruç tutuyosun sonuçta ona göre hareket edersin diye

Bence sabret,bu akşam dua et ve sonraki sabah yap,belki bir mücize bile verebilir Rabbim...
Tan yeri ağırırken yeryüzü semasına Cebrail A.S. ve tüm melekler inermiş,Allah'dan selam getirirlermiş,bu gece içten ve samimi yapılan dualar kabul olur.

çok kararsız kaldım şimdi senin söylediklerinde çok mantıklı.sizde benim için dua etmeyi unutmayın olurmu.bende edicem canlarım benim

günaydın benim güzel arkadaşlarım nasılsınız bakalım bugün

ececim çok merak ediyorum dilerim müjdelerle dönersin ama olmazsada hiç önemli değil güzelim hakkımızda hayırlısı olsun önemli olan o

günaydın canlarım.....akşam çok kötüydüm baş ağrısı mahvetti beni....yalnızdım evdede akşam 10 gibi geldi aşkım bol bol dua edip ağladım.....ilaçta geçirmeyince ağrımı uyumak zorunda kaldım...sabah geçmişti ama ağrıyan bölgede boşluk var hala....

günaydın canlarım.....akşam çok kötüydüm baş ağrısı mahvetti beni....yalnızdım evdede akşam 10 gibi geldi aşkım bol bol dua edip ağladım.....ilaçta geçirmeyince ağrımı uyumak zorunda kaldım...sabah geçmişti ama ağrıyan bölgede boşluk var hala....

geçmiş olsun yaseminim benim allah kabul etsin dualarımızı.. oruçlumusun bugün

kızlar günaydın canlarım...allahım bütün dualarımızı kabul etsın ınsallah gerı çevirmesin...

yasemıncım geçmiş olsun canım benım.. migrenın tuttu demekkı neden agladın bakıyım sen. agladıkca dahada agrır ınsanın bası.bugün öle çok zorlama kendını gülüm... bak bol bol su iç olurmu ..

eceee nerelerdesın nasılsın canım..yaptınmı testı...herseyın hayırlısı tatlım..haberını beklıyoruz öyle yada böyle...ne kadar cok ıstesekde cunku herseyın bı vaktı zamanı var rabbımın belırledıgı...gönlunu herzaman ferah tut yeterkı..

fantastıkam sen nasılsın canım benım...

Back