- Konu Sahibi tugbamurat
- #8.521
Pericim senin belirtilerin nasılsı,ben bu aralar üşüyorum,hamile olsaydım yanardım demi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok pericim,resimdeki kadar hızlı çıkmaz :)))))))))delikafadulden
Kızlar sol kasığımda oturup kalkarken ağrı oluyor,regl olmaya yakın size böyle bişey oluyor mu?
Bide akıntım çoğaldı,gerçi ilaç kullandım ondan olabilir ama,yine geldiler bana :))))))))))
Pericim senin belirtilerin nasılsı,ben bu aralar üşüyorum,hamile olsaydım yanardım demi?
Merhaba kızlar sayfaları daha şimdi okudum hoh
eceye çok sevindim inşallah hamilesindir canım
birperi ve sabinanın da bebeklerinin iyi olduguna sevindim :)
kobracım tamgaz ileri güçlü kadınları çok seviyorum![]()
canım aynı şeyler bende de var.özellikle sol kasığımda arada ağrı giriyo birde akıntı var.aman yine başladık kendimizi dinlemeye :))
Merhaba kızlar sayfaları daha şimdi okudum hoh
eceye çok sevindim inşallah hamilesindir canım
birperi ve sabinanın da bebeklerinin iyi olduguna sevindim :)
kobracım tamgaz ileri güçlü kadınları çok seviyorum![]()
ben bi gün yandım guzelım sonra üşüdüm.kasıklarda ağrı batma gibi..ve beyaz akıntı halsızlık canım hiç bısey yapmak ıstemıyodu..ve bu birhafta öncesındendı.
canım aynı şeyler bende de var.özellikle sol kasığımda arada ağrı giriyo birde akıntı var.aman yine başladık kendimizi dinlemeye :))
heheheh ikisi birmi gelıyo nee :)) :CüvCüv: naniknanik
Hemde ne dinlemek,ben her ay hamileyim ececim :)
ben bi gün yandım guzelım sonra üşüdüm.kasıklarda ağrı batma gibi..ve beyaz akıntı halsızlık canım hiç bısey yapmak ıstemıyodu..ve bu birhafta öncesındendı.
aynen ya baksana 1 gün gecikti hemen hamileyim moduna geçtim tüm belirtileri sıraladımlaelaelaelaelae kafayı yemezsek iyidir.korunma süresini nasıl geçrmişim şimdi hayret ediyorum.
yasemincim benide al lütfen olurmu
slm kızlar nasılsınız bakalım çok şeker bi muhabbet var toikte.