• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Merhaba kızlar sayfaları daha şimdi okudum hoh

eceye çok sevindim inşallah hamilesindir canım

birperi ve sabinanın da bebeklerinin iyi olduguna sevindim :)

kobracım tamgaz ileri güçlü kadınları çok seviyorum :D

Kızlar sol kasığımda oturup kalkarken ağrı oluyor,regl olmaya yakın size böyle bişey oluyor mu?
Bide akıntım çoğaldı,gerçi ilaç kullandım ondan olabilir ama,yine geldiler bana :))))))))))

canım aynı şeyler bende de var.özellikle sol kasığımda arada ağrı giriyo birde akıntı var.aman yine başladık kendimizi dinlemeye :))

Pericim senin belirtilerin nasılsı,ben bu aralar üşüyorum,hamile olsaydım yanardım demi?

ben bi gün yandım guzelım sonra üşüdüm.kasıklarda ağrı batma gibi..ve beyaz akıntı halsızlık canım hiç bısey yapmak ıstemıyodu..ve bu birhafta öncesındendı.

Merhaba kızlar sayfaları daha şimdi okudum hoh

eceye çok sevindim inşallah hamilesindir canım

birperi ve sabinanın da bebeklerinin iyi olduguna sevindim :)

kobracım tamgaz ileri güçlü kadınları çok seviyorum :D

saol canım ama daha bişi yok işte bir umut heycan yapıyoruz :))

ben bi gün yandım guzelım sonra üşüdüm.kasıklarda ağrı batma gibi..ve beyaz akıntı halsızlık canım hiç bısey yapmak ıstemıyodu..ve bu birhafta öncesındendı.

bende akşam dondum pikenin üzerine battaniye aldım anca ısındım.yoksa titriyodum.bugünde vucudum çok sıcak ateşim var sanki.

hadi bakalım hayırlısı artık.

ya bişi sorucam ben kürtaj olmadan önce çok düzenli adet oluyodum ve her zaman bir önceki aydan 2 yada 3 gün önce gelirdi şimdi tam tersi oldu şimdi geç geliyo sizde nasıl oldu.ondan çok sevinemiyorum ki bişi varmı yokmu. adet tarihlerim şöyle oldu : haziran 10,temmuz 7,ağustos 12 ...

kobracım ben lazanyayı çok severim ve her misafirime yaparım :)) hatırladığım kadarıyla sana tarif edeyim canım makarnaları haşlıyosun ama onların haşlanmadan yapılanlarıda var daha pratik ama diğeri daha lezzetli ben genelde haşlananlardan yapıyorum sonra beşamel sosu hazırlıyosun ayrıca domates salça ay soğan varmıydı hatırlamıyorum ama vardı sanırım :)) kavuruyosun rendelenmiş havuç ekliyosun kıymalarıda ekliyosun bi sürü baharat kavuruyosun onları ya bide ufak ufak biber doğruyodum galiba ama ayy ben hep tarife bakarım aklımdan yapmam hiç :)) sonra bi makarnayı diziyosun üstüne sosu ve beşemal sosu döküyosun kaşarı ekliyosun sonra bi makarna tekrar aynı elindeki malzemeye göre katları çıkarsın en üstünede beşemal sosu döküp tekrar kaşarı ekliyip fırına atıyosun ben enüstteki kaşarı çıkarmaya 10-15 dk kala atarım kıtır olmasın diye ama o senin zevkine kalmış canımmm valla hatırladığım böyleydi
ee artık sen yaparsın bizde gelince tadına bakarız yaaanii delikafadulden

busemcim hoşgeldinn canımcımmm

ececim benim eskisi gibi devam etmişti adet düzenim ama öyle değişiklikler olabiliyomuş ya

yasemincim teşekkür ederim güzel arkadaşım gerçek olmasını çok isterdim

Back