Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sağolun canlarım ya ben çok kilo aldım ve kilo alınca göbek çıkıyor sanki 4-5 aylık hamile gibiyim ve herkes hamilemisin bebekmi var ayyy ne güzel göbüş büyümüş bebişmi geliyor sıkıldım artık ya bu sorulardan çok rahatsız olmaya başladım geçen gün fuara gittik orada firmann biri tanıtım için birşeyler veriyordu herkes sıraya girmiş bende kenarda eşimi bekliyordum dağıtan kadın gördü beni çağırdı ben şaşırdım niye çağırıyor diye hamilemisin diye işaret etti yok dedim dağıttıklarından verecekmşde gitmedim bende canım sıkıldı ağlamaya bşaladım eşim geldi gülüyor alsaydın ya karnımızı doyururduk diye dalga geçiyor çok sıkıldım bu durumdan ben ya mekikmi çeksem ne yapsamda bu göbeği eritsem

günaydın canlarrrr belenayy aynı dert bendede var koca bir göbekk 60 kiloyummm delircemm kürtaj oldugumu bilmeyenlerr anammm göbek büyümüş diyoo sinir oluyommm bebiş yok göbişş cokk:)

belenaycım hamile oldugumu öğrenmeden önce herkes banada hamilemisin diyodu

karnım çıkmıştı bende kilo sanıyordum meğer gazmış sonra hamile oldugumu öğrenınce

çok şaşırmıştım iyi de millet nası anladı diye..iş yerimizdeki fatma abla diyorki

yürüyüşün ten rengin değişmişti bi de kilo şişliği farklı olur diyor...

hamile olmadıgına emınsın dimi ? geçende regl olmustun galıba yanlış mı hatırlıyorum yoksa :uhm: :uhm:
yok canım ben hamiledeğilim kendi göbeğim malesef ama canımı acıtıyor artık bu sözler bebek yokmu diyenlere kızmıyorum artık da bu göbeğimi görüpte bebekmi var demeleri incitiyor sinir oluyorum işte ne bileyim yaopuyorumnanaktan

kobracığım hakkında hayırtlısı olsun canım demek tekrar işe başlamaya karar verdin...
belenaycığım ne olur sıkma canını elin ağzı torba değilki büzesin.....seni hamile görmek istedikleri için öyle düşünüyor olabilirler hakkında..inşallah düşünceleri gerçekleşir en kısa zamanda....
nazlı kelebeğim benim hep güzel düşünüyorsun zaten opuyorumnanaktan

Canım sıkma kendini ya,benimde kürtaj sonrası çıktı göbeğim,kardeşim 3 aylık hamile göbeği yok,bende kocaman göbek var,benimde sinirlerim bozuldu,ben minyon tipliyim,bu zamana kadar kilo sorunum göbek sorunum olmadı,kürtaj sonrası hem kilo aldım hem göbeklendim,elma sirkesi bal karıştırıp içeçeksin sabahları,göbek eritmek için birebir ama ben yapıyom mu ????? hayır.Ben çıkıcam hazırlanmam lazım öpüyorum,gelince görüşürüz..
sirke mideye zararlı değilmi canım ya benim mide zaten nanemolla bide iyice azcılmayalı mideyi ama faydası kesin oluyorsa denemek isterim bide mekik çekerim heh bak karnım düzleşmeye bşladı bilekaydirigubbakcemile3offf bebek değil göbek demekten sıkıldım:olmaz:

benim göbek hep vardı ama millet niye yeni farketti onu anlamadım kürtajdan sonra çağrışımı yaptı millete ne anlamadım he aman gerçi millette laf bitmez hamile kalamazsın bebek yokmu derler doğum yakın ne zaman doğuracan derler doğurursun ikincisi ne zaman derler amaaaaaaaaan yokmu şu insanların ağzına göre bi torba arkadaşlar

Güzel dileklerin için tşk.canım.
Akşam sular içinde yüzen süslü püslü bir hatun görürseniz ben olabilirim :)))))))))))))
Kavacık dolaylarında

allah korusun be :kızgın:

sağolun canlarım ya ben çok kilo aldım ve kilo alınca göbek çıkıyor sanki 4-5 aylık hamile gibiyim ve herkes hamilemisin bebekmi var ayyy ne güzel göbüş büyümüş bebişmi geliyor sıkıldım artık ya bu sorulardan çok rahatsız olmaya başladım geçen gün fuara gittik orada firmann biri tanıtım için birşeyler veriyordu herkes sıraya girmiş bende kenarda eşimi bekliyordum dağıtan kadın gördü beni çağırdı ben şaşırdım niye çağırıyor diye hamilemisin diye işaret etti yok dedim dağıttıklarından verecekmşde gitmedim bende canım sıkıldı ağlamaya bşaladım eşim geldi gülüyor alsaydın ya karnımızı doyururduk diye dalga geçiyor çok sıkıldım bu durumdan ben ya mekikmi çeksem ne yapsamda bu göbeği eritsem

belenaycım bence insanların öyle zannetmeleri güzel..biçok insan aynı şeyi düşünerek enerji yoğunluğu oluşturuyolar.. gerçekten ve seni yakın gelecekte hamile olarak geçireceğin günler bekliyor güzelim bak görüceksin

ayrıca kürtajdan sonra bendede tuhaf bi şekilde göbek oluştu yani bel ve göbek çok sinir ve belki bencilce bi duygu ama seviniyorum böyle duyunca demekki kürtaj gıcık bi hatıra bıraktı bizde ama geçici bi hatıra yerimseniben..eşime diyorum bu göbek ondan kaldı diye dalga geçiyo benimle allah aşkına kaç ay hamile kaldınki diyo :)) bahanemde hazırmış :))

benim göbek hep vardı ama millet niye yeni farketti onu anlamadım kürtajdan sonra çağrışımı yaptı millete ne anlamadım he aman gerçi millette laf bitmez hamile kalamazsın bebek yokmu derler doğum yakın ne zaman doğuracan derler doğurursun ikincisi ne zaman derler amaaaaaaaaan yokmu şu insanların ağzına göre bi torba arkadaşlar

ayyy gercekten ööyle nişanlandın düğün ne zaman düğün olsa e bebek
bebek olsa e ıkıncı ıkıncı olsa 3licekmısıınız fln 3. olsa e yeter artık daa
yapmıcaksınzı dımı millete neyse gıcık olurum bende

allah korusun be :kızgın:

belenaycım bence insanların öyle zannetmeleri güzel..biçok insan aynı şeyi düşünerek enerji yoğunluğu oluşturuyolar.. gerçekten ve seni yakın gelecekte hamile olarak geçireceğin günler bekliyor güzelim bak görüceksin

ayrıca kürtajdan sonra bendede tuhaf bi şekilde göbek oluştu yani bel ve göbek çok sinir ve belki bencilce bi duygu ama seviniyorum böyle duyunca demekki kürtaj gıcık bi hatıra bıraktı bizde ama geçici bi hatıra yerimseniben..eşime diyorum bu göbek ondan kaldı diye dalga geçiyo benimle allah aşkına kaç ay hamile kaldınki diyo :)) bahanemde hazırmış :))

ah canım arkadaşım bende böle güzel düşünebilsem iyi olacak takmamak lazım ah bir becerebilsem bu aralar hiç bişey becerecek durumda değilim ama geçici olduğuna inanıyorum toparlanmam lazım ŞenizŞenizŞenizcanımsın ramazandan sonra buluşalım yine dediğin gibi güzel olur

günaydın canlarrrr belenayy aynı dert bendede var koca bir göbekk 60 kiloyummm delircemm kürtaj oldugumu bilmeyenlerr anammm göbek büyümüş diyoo sinir oluyommm bebiş yok göbişş cokk:)
varmı bir önerin arkadaşım nasıl gidecek bu göbekler ne yapmak lazım bu işe yararmı kikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2eritirmi göbüşükaydirigubbakcemile3

valla ben eritmeye kalkınca daha cok şişiyo yaa:D hadi dedim elma diyeti yapimm gündüzleri bari elmayla geçireyim sanki daha cok cıktı koyverdim gitti:D aksam benimki kız bebişi içinde unutmasınlar diye dalga geçiyo:)

geçenlerde iftardan sonra eve geliyoduk eşimle.Eşim ben aşağıda bekliyim sedn yukarı çıkda bişeyi al gel. Tam kapıyı açıcam komşum kapıyı açtı napıyosun falan filan iyiyim falan dedim. eee göbiş büyümüş bebiş nasıl iyimi demezmi akannehir dedim benim bebiş beni terkedeli çok oldu nisanda gitti dedim :teselli: olsun olsun yine olur dedi. Ama o duymamış benim kürtaj olayını ondan zoruma gitmedi hiç yada ben alıştım artık bunlara :)

en güzeli söylememk galiba kimseye :)) off öylede olmuyo biz söylemesek anneler heyecandan söylüyo herkese :)) ama ben bu sefer çok tembihlicem öyle herkese söylemeyin dicem :))

yaaaaa hayır bu sefer hepimizin gebeliği oldukça sağlıklı geçeceği için ve bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alıcagımız için önemli değil herkes bilsin :)))

bende bu konuda çok kararsızım .acaba söylesekmi yada söylemezsek nasıl dayanılır o heycan kimseyle paylaşılmadan kafamçokkarıştı

valla bende sölememe kararı aldım hatta 7 haftalık olana kadar kocişede caktırmıcam insallah tabiii:) öncekinde adetime dört gün kala test yaptırdım yaptırdıgım gün herkez öğrendi:)

bitek biz bilelimmm burda birbirimize söyleyelim kocalarada çaktırmayalım delikafadulden

allah korusun tabi ama ters bişey olursa ailelerimiz zaten öğrenicek ama bu sefer herkese yaymazlar onlarda çenelerini tutmayı öğrensinler :)))

ben geçenlerde öyle dedim eşime 12 haftalık olana kadar sana bile söylemiycem kusura bakma dedim

o da ben anlarım ki dedii ki anlıyor da geçen hamile kaldıgımda o daha adetime 5 gün varken sen

hamilesin canım haberin olsun demişti... :) olsam ilk ben anlarım fln dedim ama haklı çıktı

tabii tahmin kendide emin değildi ama kesin oldugunu testle öğrenince

sanki hiç haberi yokmuş gibi sevinerek tepki verdi dedim e sen zaten biliyorddun ki niye şaşırdın olsun diyo kesind değildi o diyo :)

beyfendi kocalardan gizlemek zor ne yazık ki biizmkide ayaklı gazete o duydumu duymayan kalmaz

zaten bunu tecrübe ettim yanii kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
Back