Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Evet,yeni birşey oldumu çok mutlu oluyorum,kendime bir pantolon bile alsam ertesi gün giyicem diye seviniyorum,eşimde gülüyor.E ben ufak şeylerle bile mutlu olmasını bilen biriyim

evet yağ lekelerine pril iyi oluyo diğer lekelerede kosla döküyorum öyle atıyorum hatta eğer lekeyi unutmuşsam kirliye atmışsam öyle bikaç gün geçince koslada döksen fayda etmiyo malesef aslında hepsi abartı ve birbirlerinden pek farklı değiller dediğin gibi.. bu akşam gidicem markete belki, fiyatlarına bi bakiyim olmazsa.. tursili hiç denemedim ama güzel diyosun demek

evet yağ lekelerine pril iyi oluyo diğer lekelerede kosla döküyorum öyle atıyorum hatta eğer lekeyi unutmuşsam kirliye atmışsam öyle bikaç gün geçince koslada döksen fayda etmiyo malesef aslında hepsi abartı ve birbirlerinden pek farklı değiller dediğin gibi.. bu akşam gidicem markete belki, fiyatlarına bi bakiyim olmazsa.. tursili hiç denemedim ama güzel diyosun demek

Dene hayatım,hiçbirşey kaybetmezsin,ama dikkat et beyazlar için olanından al,renkli için ayrı al,ben öyle yapıyorum,renklilerin rengi solmuyor.Birde Tursil çok çabuk tükeniyor,çok kullanan var,bazen bulmakta zorlanıyorum,bulamazsan Bim'e bir bak derim.Oma ile de fiyatını bir karşılaştır farkı görüceksin.Umarım sende memnun kalırsın

günaydın kızlar ben bugun biraz geç kaldım işe dün belim ağrıyordu hafif hafif akşam şiddetlendi acile

gittik doktor bel tutulması....dinlenmen lazım hiç kıpırdamadan dedi ilaç verdi ama çalışıyorum deyince

beline yastık koy dedi o halde ve korseli bi şekılde iş yerindeyim haftasonu misafir alma hayallerimde

suya düştü kociş ayakta dolanmayı yasakladı oh olsun sana dedi ben diyorum sana otur otur yorma

kendini diye hamaratlık fena patladı dimi didi bana yaaa benden haberler böyle işte siz naıslsınız kızlar

cumartesı tam gun işyerındeyız bız kıslar haftaya arife ya gelmemek ıcın o gunun yerıne bu cumartesı tam gun olcekmısss offfff yaaaaaa

günaydın kızlar ben bugun biraz geç kaldım işe dün belim ağrıyordu hafif hafif akşam şiddetlendi acile

gittik doktor bel tutulması....dinlenmen lazım hiç kıpırdamadan dedi ilaç verdi ama çalışıyorum deyince

beline yastık koy dedi o halde ve korseli bi şekılde iş yerindeyim haftasonu misafir alma hayallerimde

suya düştü kociş ayakta dolanmayı yasakladı oh olsun sana dedi ben diyorum sana otur otur yorma

kendini diye hamaratlık fena patladı dimi didi bana yaaa benden haberler böyle işte siz naıslsınız kızlar

geçmiş olsun canım keşke rapor alıp dınlenseydın bi kac gun ...yatardın..daha iyi olurdu senın için..dikkat et kendıne sakın...iş ev yakın mı bari...

çok geçmiş olsun ay_she .kocan doğru söylemiş yat biraz dinlen yoksa geçmez benim abimdede oldu aynısı yatarak geçirdi.

geçmiş olsun canım keşke rapor alıp dınlenseydın bi kac gun ...yatardın..daha iyi olurdu senın için..dikkat et kendıne sakın...iş ev yakın mı bari...

sağol canım rapor daah gecenlerde kürtaj için almıştım gene almak istemedim
hep oturuyorum deyince doktor o zaman arkana bi yastık koy dedi zaten yarından
sonra tatil haftasonu yatarım napayım...evim işime çok yakın

çok geçmiş olsun ay_she .kocan doğru söylemiş yat biraz dinlen yoksa geçmez benim abimdede oldu aynısı yatarak geçirdi.

teşekkürler eceyas geçmiş olsun ya ilk kez oluyo banada çok pis bi ağrısı var
acıyomuş gibi ağrıyo garipp..haftasonu yatıcam

çok geçmiş olsun aysecim dikkat et kendine.. iyileşince alırsın misafirlerinide ya hastalık bu, heleki bel ağrısı off bütün hareketlerini direkt etkiliyodur senin

çok geçmiş olsun aysecim dikkat et kendine.. iyileşince alırsın misafirlerinide ya hastalık bu, heleki bel ağrısı off bütün hareketlerini direkt etkiliyodur senin

sağol fantastikcim doktor üşütmüşsün yada ağır bişeye zorlamışsın dedi..Ama bence
çok ayakta kalıp bele yuklenmekten oldu hele 2 haftadır haftasonları iftarda dostlarla
arkadaşlarla buluşalım diye cuma gecesinden başlayıp pazar akşamına kadar
yemekti temizlikti koşturup durdum ve o zamanlar çok ayakta kalıncada buna benzer
ağrılarım olmuştu muhtemelen ondan diyorum ben neyse ilaçlar işe yaradı çok şükür
daha iyiyim :)

Back