- Konu Sahibi tugbamurat
- #8.321
Evet,yeni birşey oldumu çok mutlu oluyorum,kendime bir pantolon bile alsam ertesi gün giyicem diye seviniyorum,eşimde gülüyor.E ben ufak şeylerle bile mutlu olmasını bilen biriyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet,yeni birşey oldumu çok mutlu oluyorum,kendime bir pantolon bile alsam ertesi gün giyicem diye seviniyorum,eşimde gülüyor.E ben ufak şeylerle bile mutlu olmasını bilen biriyim
evet yağ lekelerine pril iyi oluyo diğer lekelerede kosla döküyorum öyle atıyorum hatta eğer lekeyi unutmuşsam kirliye atmışsam öyle bikaç gün geçince koslada döksen fayda etmiyo malesef aslında hepsi abartı ve birbirlerinden pek farklı değiller dediğin gibi.. bu akşam gidicem markete belki, fiyatlarına bi bakiyim olmazsa.. tursili hiç denemedim ama güzel diyosun demek
Ay millet Tursilden parakazanıyorum sanacak :))))))))))))))))))
günaydın kızlar ben bugun biraz geç kaldım işe dün belim ağrıyordu hafif hafif akşam şiddetlendi acile
gittik doktor bel tutulması....dinlenmen lazım hiç kıpırdamadan dedi ilaç verdi ama çalışıyorum deyince
beline yastık koy dedi o halde ve korseli bi şekılde iş yerindeyim haftasonu misafir alma hayallerimde
suya düştü kociş ayakta dolanmayı yasakladı oh olsun sana dedi ben diyorum sana otur otur yorma
kendini diye hamaratlık fena patladı dimi didi bana yaaa benden haberler böyle işte siz naıslsınız kızlar
geçmiş olsun canım keşke rapor alıp dınlenseydın bi kac gun ...yatardın..daha iyi olurdu senın için..dikkat et kendıne sakın...iş ev yakın mı bari...
çok geçmiş olsun ay_she .kocan doğru söylemiş yat biraz dinlen yoksa geçmez benim abimdede oldu aynısı yatarak geçirdi.
günaydın kızlar ben bugun biraz geç kaldım işe dün belim ağrıyordu hafif hafif akşam şiddetlendi acile
gittik doktor bel tutulması....dinlenmen lazım hiç kıpırdamadan dedi ilaç verdi ama çalışıyorum deyince
beline yastık koy dedi o halde ve korseli bi şekılde iş yerindeyim haftasonu misafir alma hayallerimde
suya düştü kociş ayakta dolanmayı yasakladı oh olsun sana dedi ben diyorum sana otur otur yorma
kendini diye hamaratlık fena patladı dimi didi bana yaaa benden haberler böyle işte siz naıslsınız kızlar
çok uykum var benim kızlar ya esnemekten çenem kasıldı :bbo:
çok geçmiş olsun aysecim dikkat et kendine.. iyileşince alırsın misafirlerinide ya hastalık bu, heleki bel ağrısı off bütün hareketlerini direkt etkiliyodur senin