Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Çanakkalelimisiniz canım,Benim Eşim Çanakkaleli

yok kobracım İzmirliyiz gerçi annem aydın söke doğumlu.. çanakkalede abimin yazlığı var pek gitmiyolar uzak falan diye ama tadilat var şimdi orda o yüzden ordalar abimde aslında ankarada yaşıyo :)) görev için.. o yüzden annemler ilgileniyolar
siz görev içinmi istanbuldasınız

bişi olmaz bitanem ben günde kaç hamileye yapıyorum hele son dogum agdasına gelenler dolu hiç bişey olmaz ama temiz biyere git bide tek kullanımlık sir oldugundan emin ol

sagol güzelim gittiğim yer temız zatende bazı topıclerde gıtmeyın falan yazmıslarda o yuzden acaba demıstım...gideyım bu aksam da halledeyım

yok kobracım İzmirliyiz gerçi annem aydın söke doğumlu.. çanakkalede abimin yazlığı var pek gitmiyolar uzak falan diye ama tadilat var şimdi orda o yüzden ordalar abimde aslında ankarada yaşıyo :)) görev için.. o yüzden annemler ilgileniyolar
siz görev içinmi istanbuldasınız

Yok canım,bizim görevimiz İSTANBUL zaten.Başka biryerde yaşayamayız.İstanbul'un eziyetine alışığız:)))))))))))
Eşim oralı ama hep İstanbulda yaşamış

kızlar ya evlendiğimden beri çamaşır deterjanı olarak omo kullanıyorum bitti yine yeni alıcam şimdi acaba değiştirsemmi diyorum ariel içinde iyi diyolar siz ne kullanıyosunuz

yok gülüm memnunum annemde yıllardır onu kullanır ondan geçen bi alışkanlık aslında
gerçi varya eğer leke varsa üzerine extra bişey uygulamadan çıkarmıyo hiçbiri bence işte üzerindeki tozu kokuyu temizliyo bitek
olmazsa bu seferde arieli deniyim ozaman

ay kobra bana temizlik deme off perdeleri yıkamam lazım benimde onları tekrar asmakta bi sorun tek başına olmuyo, camlarımda ne güzel temizdi taki dün geceki yağmura kadar :((
sen şimdi mecburen yapıcaksın ama bişey diyimmi şimdi evde yeni bişeyler oldu ya o yüzden daha bi hevesle yaparsın bitincede bakar bakar mutlu olursun :)) ben öyle yapıyorum :))

Kızlar size tavsiyem Tursil,hem uygun fiyatlı hemde süpper,benim annemde omo kullanıyor ama ben radikallik yaptım Tursil ile başladım ve değiştirmiyorum.Çünki Tursilde Omonun yan ürünü ve kime hangi fiyata neyi kakalarsak diye yan ürün çıkarıyorlar.Ayrıca genelde deterjanların hepsi aynı sadece ambalaj ve birkaç ufak değişiklik var,tabi tanınmış olanlarından bahsediyorum.Ben eski şirketimde Ünilever firmasıyla çalıştığım için birçok ürünlerini biliyorum.Tursilde uygun ve çok memnun kalacağın bir marka,denemekle kaybetmezsin,Omonun fiyatını abartıyorlar.Bu arada çamaşırınızda leke var ise size önerim lekeli yeri ıslatıp,üzerine çamaşır deterjanınızı dökün ve makineye böyle atın,ozaman leke hemen çıkıyor,ayrıca yağ lekeleri içinde bulaşık deterjanı olan pirili tavsiye ediyorum,onunla lekeyi silin hemen çıkartıyor.

Back