• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kobracım sizin yaramaz şimdiden işi biliyo demekki arabalar falan... anne ve babasının yüz ifadelerini düşündüm bi an hani doktor ağlar normal demiş ya :)) çok komik ya ama bende aynı onlar gibi olurum herhalde biraz panik ve pipiriklik var bende ay niye ağlıyo şimdi bişimi oldu diye .kesin bende hergün doktora giderim :))

günaydın kızlarrrr nasılsınız ben iyiyim hafta sonumuz çok güzel geçti dün gecede kayınpederimin annesi hastaydı memlekette babam onu aldı geldi şimdi bizde kayınvaldemdeler dedemle bende ordayım hizmet kayınvaldeme yardım kendı evım temızlenecekkı 2 gündür evde yoktum ama önce yukarıyı halledımde ben sonra temizlerim artık evımı benden böyle kızlar sizler nasılsınız.............

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.. ayrıca gelinlerın hayırlısı böle olsa gerek..

kayınvalidenler çok şanslı bılesın senın kıymetını bılsınler...

kızlar ben ara ara gelirim şimdi yukarı çıkmam lazım sabah erkenden ordaydımda eve bı ındım sizede bakım dedim hepiniz öpüldünüz...............

günaydın kızlarrrr nasılsınız ben iyiyim hafta sonumuz çok güzel geçti dün gecede kayınpederimin annesi hastaydı memlekette babam onu aldı geldi şimdi bizde kayınvaldemdeler dedemle bende ordayım hizmet kayınvaldeme yardım kendı evım temızlenecekkı 2 gündür evde yoktum ama önce yukarıyı halledımde ben sonra temizlerim artık evımı benden böyle kızlar sizler nasılsınız.............

hey be hayırlı gelin maşallah arkadaşıma, boşver evini nasılsa yaparsın bi ara.. bu arada geçmiş olsun canım babanene

farketmemmıııı hayırlı olsunnn yakısmısss cuk oturmus hihoyyyt

hehehe mersi şekerrr 3 alternatif sundum hani onları bu olmuş

slm kıslar nasılsınız
biraz geçmişi okumaya çalıştım
iyi olmaya çalışıyorum periciğim miğde bulantılarım hala devam ediyo
sürekli yatıyorum
tansiyonumda düşük sanırım başım çok dönüyo
sen nasılsın
nasıl gidiyo hamişlik
fantastikam sen asılsın canım ismini değiştirmişsin çok yakışmış
varmı bi gelişme
çalışmalara tam gaz devam
neyse kıslar ben biraz uzanıcam miğdem çok bulanıyo
diğer kıslara çok selam
öpüyorum hepinizi
ara ara uğramaya çalışırım yine

slm kıslar nasılsınız
sürekli yatıyorum
sen nasılsın
nasıl gidiyo hamişlik
varmı bi gelişme
diğer kıslara çok selam
öpüyorum hepinizi

sabinacım inan bu şikayetlerini okudukça böyle bi rahatlıyorum seviniyorum yani tamam çok zor tabi ama geçici bişey ve sebebine değer hayatım
teşekkür ederim bu arada isim için canım bende daha pek bişey yok adetimede çok var daha, hayırlısı bakalım bol bol dua edin bizler için peride sende güzelim
dinlen sen canım çok seviyoruz biz seni

slm kıslar nasılsınız
sürekli yatıyorum
sen nasılsın
nasıl gidiyo hamişlik
varmı bi gelişme
diğer kıslara çok selam
öpüyorum hepinizi

iyi olmana sevindim canım....aman yigenimize iyi bak....meleğimiz o bizim inşallah uğur getirecek teyzelerine....

Her halinle farkediliyorsun :)))))))))

hehehe çek mersi şekerim :))

Ağlayınca abim ayağında kundurayı söyledi :))))))) Daha fazla ağlamaya başladı,bu sefer şarkı değiştirip ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına yı söyledi sustu :)))))))))
Anlıyo velet galiba ya

bak şuna ya yaramaza, bide şarkı seçiyo

merhaba kızlar benım gunum geceli 7 gun oldu normal yolda korunuyoduk. sizce hamıle kalmış olabılırmıyım korundugumuz halde. kurtaj olalı 3 ay oldu 2kez adet oldum busefer olmadım gecıktı sızce normalmı bu test yapmayada korkuyorum cunku beklemıyodum.:sinifsinif:

merhaba kızlar benım gunum geceli 7 gun oldu normal yolda korunuyoduk. sizce hamıle kalmış olabılırmıyım korundugumuz halde. kurtaj olalı 3 ay oldu 2kez adet oldum busefer olmadım gecıktı sızce normalmı bu test yapmayada korkuyorum cunku beklemıyodum.:sinifsinif:

bence test yapsan çok iyi olur..7 gün kaydadeğer bir geçikme inşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım...

Ağlayınca abim ayağında kundurayı söyledi :))))))) Daha fazla ağlamaya başladı,bu sefer şarkı değiştirip ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına yı söyledi sustu :)))))))))
Anlıyo velet galiba ya

alem ya şimdiki çocuklar bin kere maşallah yiğenine...kendi küçük ama aklı büyük ....

Back