- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.641
alem ya şimdiki çocuklar bin kere maşallah yiğenine...kendi küçük ama aklı büyük ....
Teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alem ya şimdiki çocuklar bin kere maşallah yiğenine...kendi küçük ama aklı büyük ....
merhaba kızlar benım gunum geceli 7 gun oldu normal yolda korunuyoduk. sizce hamıle kalmış olabılırmıyım korundugumuz halde. kurtaj olalı 3 ay oldu 2kez adet oldum busefer olmadım gecıktı sızce normalmı bu test yapmayada korkuyorum cunku beklemıyodum.:sinifsinif:
merhaba kızlar benım gunum geceli 7 gun oldu normal yolda korunuyoduk. sizce hamıle kalmış olabılırmıyım korundugumuz halde. kurtaj olalı 3 ay oldu 2kez adet oldum busefer olmadım gecıktı sızce normalmı bu test yapmayada korkuyorum cunku beklemıyodum.:sinifsinif:
kobra sen istanbulun neresındesın canım?
canım bence bi test yapmalısın şayet hamileysen öğrenmiş olursun değilsende olmadığını öğrenmiş olursun şüphen kalmaz hatta şimdi yapsan bi test hemen öğrensek alkisalkisalkis
selam kızlar,
pazartesi sendromluyum,keyifsizim,tatsızım,kederliyim,
sizler iyisiniz inşallah,
ayşecim nasılsın nasıl gidiyor canım benimmmm,
:gitme::umursamaz:kafamçokkarıştımirmirmirmir
sibelcimmm neden acaba, seni keyiflendirmek için elimizden bişey gelse keşke ne yapabiliriz hayatım
yaa ben fantastika yı bi yerden tanıcam,
sanırık eskisi gibi sık girmediğimden bazı şeyler kaşırmışım ben
sırnaşık şey
bi düşün bakalım belki yakından tanıyosundur kaydirigubbakcemile3
kılık değiştirmişsin ama benden kaçmaz,hemen tanıdım seniii,bazı insanların karakteristik özellikleri vardır,sende onlardansın
sibelim senin bu yıl iznin yokmuydu.. galiba 1 yıl olmamıştı dimi yanlışmı hatırlıyorum ama hemen şöyle bi müjde verebilirim bi ay sonra bayram var gerçi 2 iş günü sadece ama olsuunnnn alkisalkisalkis
hehe dimi iki cümlemi okuyan hemen çakar köfteyi
beğendinmi hayatım senin fikrin benim için çok önemlii
yok canım yaa,doğru hatırlıyosun 1 yılım dolmadı,kasımda dolacak çok var daha bide kullanamam zaten yerime bakacak kimse yokkimafoldumben
bayrammı ne bayramııı,bize bayram tatili yok,1.gün tatil ondan sonra kapanmaz bizim işyeri, ben gsm sektöründe çalışıyorum,mağaza açık olduğu sürece benimde gelmem gerekiyor,çünkü kasalar bende toplanıyor,patronum insafa gelirse gel öğleden sonra çık der,derse tabii.
:1no2:senağlama
sibelim moralin bozuksa hala face de benim sayfamı aç ve annesinin kucağındaki dördüzleri izle kesin moralin hemen düzelicek