• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba kızlar benım gunum geceli 7 gun oldu normal yolda korunuyoduk. sizce hamıle kalmış olabılırmıyım korundugumuz halde. kurtaj olalı 3 ay oldu 2kez adet oldum busefer olmadım gecıktı sızce normalmı bu test yapmayada korkuyorum cunku beklemıyodum.:sinifsinif:

Bence hemen bi test yapmalısın canım...varsa çıkar mutlaka...
hadi hayırlısı hakkında

merhaba kızlar benım gunum geceli 7 gun oldu normal yolda korunuyoduk. sizce hamıle kalmış olabılırmıyım korundugumuz halde. kurtaj olalı 3 ay oldu 2kez adet oldum busefer olmadım gecıktı sızce normalmı bu test yapmayada korkuyorum cunku beklemıyodum.:sinifsinif:

canım bence bi test yapmalısın şayet hamileysen öğrenmiş olursun değilsende olmadığını öğrenmiş olursun şüphen kalmaz hatta şimdi yapsan bi test hemen öğrensek alkisalkisalkis

kızlar belenay haftasonu gidicekti acaba dönmedimi ben sabah bi ara görür gibi oldum ama gitti sonra
acaba hala sinirlerimi bozuk arkadaşımın yoksa yazdıda benmi kaçırdım

selam kızlar,
pazartesi sendromluyum,keyifsizim,tatsızım,kederliyim,
sizler iyisiniz inşallah,
ayşecim nasılsın nasıl gidiyor canım benimmmm,
:gitme::umursamaz:kafamçokkarıştımirmirmirmir

selam kızlar,
pazartesi sendromluyum,keyifsizim,tatsızım,kederliyim,
sizler iyisiniz inşallah,
ayşecim nasılsın nasıl gidiyor canım benimmmm,
:gitme::umursamaz:kafamçokkarıştımirmirmirmir

sibelcimmm neden acaba, seni keyiflendirmek için elimizden bişey gelse keşke ne yapabiliriz hayatım

sibelim senin bu yıl iznin yokmuydu.. galiba 1 yıl olmamıştı dimi yanlışmı hatırlıyorum ama hemen şöyle bi müjde verebilirim bi ay sonra bayram var gerçi 2 iş günü sadece ama olsuunnnn alkisalkisalkis

sibelim senin bu yıl iznin yokmuydu.. galiba 1 yıl olmamıştı dimi yanlışmı hatırlıyorum ama hemen şöyle bi müjde verebilirim bi ay sonra bayram var gerçi 2 iş günü sadece ama olsuunnnn alkisalkisalkis

yok canım yaa,doğru hatırlıyosun 1 yılım dolmadı,kasımda dolacak çok var daha bide kullanamam zaten yerime bakacak kimse yokkimafoldumben
bayrammı ne bayramııı,bize bayram tatili yok,1.gün tatil ondan sonra kapanmaz bizim işyeri, ben gsm sektöründe çalışıyorum,mağaza açık olduğu sürece benimde gelmem gerekiyor,çünkü kasalar bende toplanıyor,patronum insafa gelirse gel öğleden sonra çık der,derse tabii.
:1no2:senağlama

yok canım yaa,doğru hatırlıyosun 1 yılım dolmadı,kasımda dolacak çok var daha bide kullanamam zaten yerime bakacak kimse yokkimafoldumben
bayrammı ne bayramııı,bize bayram tatili yok,1.gün tatil ondan sonra kapanmaz bizim işyeri, ben gsm sektöründe çalışıyorum,mağaza açık olduğu sürece benimde gelmem gerekiyor,çünkü kasalar bende toplanıyor,patronum insafa gelirse gel öğleden sonra çık der,derse tabii.
:1no2:senağlama

ay bak şimdi benimde moralim bozuldu ama bu haksızlık ya uff sende benim eşim gibisin oda öyle haftada bi gün izni var işte bigünde yarım çalışıyo bazen o kadar bayram falan onların sektöre haram mafoldumben

Back