• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ececim sanada günaydınnnnn

kobra çabuk pes etmişin ya, bide benimde abimin bi oğlu var ve yeğenler çok seviliyo biliyorum ama kendi evladın gibi olurmu... seninki seni bu kadar sıkmaz bence

acrincu hoşgeldin a.s.

Enrikacım pes etmek değil tabi ama gerçekten sandığımdan zor bir durum,bizim ailede ilk bebek,Gelin normal doğum yaptı Maşallahı var hemen ayağa kalktı ama yanında en az 2 kişi lazım,evin güncel hayatı devam ediyor,yemek,bulaşık v.s. ayrıca bebek bakımına ve anneye yardımcı biri daha lazım,annem sürekli yanlarında ama annem parkinson hastası,biraz yavaş hareket ediyor,dolayısıyla ben yanlarına gitmek durumunda kaldım,3-4 gün evimde olmayı planlıyorum sonra tekrar gidicem,kızkardeşim hamile o gidemiyor zaten grip olmuş bebeğe bulaşır.Kızın annesi memleketinde20 gün sonra gelebilecek,ablası çok yoğun çalışıyo arada uğrayıp gidiyo...

ben ilk hamılelıgımde bulantılardan bıktıgım bı ara yeter artık demıstım...bebegımı kaybettıgım gün keşke dedım allahım bebegım yaşasaydıda hep bulansaydı midem.. dedim ya annelık o duygu bambaska bırsey... kendıne aıt bı bebek oldugunda hiç görünmez gözüne o sıkıntılar

ececim sanada günaydınnnnn

kobra çabuk pes etmişin ya, bide benimde abimin bi oğlu var ve yeğenler çok seviliyo biliyorum ama kendi evladın gibi olurmu... seninki seni bu kadar sıkmaz bence

acrincu hoşgeldin a.s.

hoşbulduk canım ben kürtajda oldum ama çok korkuyorum tekrar çocuğum olmazsa diye of yarabbim ya

ben ilk hamılelıgımde bulantılardan bıktıgım bı ara yeter artık demıstım...bebegımı kaybettıgım gün keşke dedım allahım bebegım yaşasaydıda hep bulansaydı midem.. dedim ya annelık o duygu bambaska bırsey... kendıne aıt bı bebek oldugunda hiç görünmez gözüne o sıkıntılar

ayşeciğim nasılsın tatlım... herşey yolundadır inşallah ne zaman gideceksin dr a...

Enrikacım pes etmek değil tabi ama gerçekten sandığımdan zor bir durum,bizim ailede ilk bebek,Gelin normal doğum yaptı Maşallahı var hemen ayağa kalktı ama yanında en az 2 kişi lazım,evin güncel hayatı devam ediyor,yemek,bulaşık v.s. ayrıca bebek bakımına ve anneye yardımcı biri daha lazım,annem sürekli yanlarında ama annem parkinson hastası,biraz yavaş hareket ediyor,dolayısıyla ben yanlarına gitmek durumunda kaldım,3-4 gün evimde olmayı planlıyorum sonra tekrar gidicem,kızkardeşim hamile o gidemiyor zaten grip olmuş bebeğe bulaşır.Kızın annesi memleketinde20 gün sonra gelebilecek,ablası çok yoğun çalışıyo arada uğrayıp gidiyo...

birde sanırım bebege alısma dönemı var...biraz acemılık oluyodur tabı ama haftalar gectıkte alısılır mutlaka...alkisalkisalkis

Ben Sabinaya çok sevindim ya,kötü bişey oldu diye düşünüyordum.Allah tamamına erdirsin,hayırlı sağlıklı bir doğum yapsın ıNŞALLAH

birde sanırım bebege alısma dönemı var...biraz acemılık oluyodur tabı ama haftalar gectıkte alısılır mutlaka...alkisalkisalkis

Abim ağlayınca kucağında gezdiriyor,ağlayınca ilk abim uyanıyor:)
Bizimkiler bebeğe alıştılar gibi ama bebek henüz dünyaya alışamadı,biraz büyümesi gerekiyor.Bide insanın canının bir parçası kıyamıyor,ağlayınca ne yapacağını şaşırıyorsun ilk zaman.Bebekde çok üçkağıtcı ama,ağlıyo diye hasteneye götürecekler,pusete koyuyorlar arabaya biniyorlar susuyor.hastaneye gittiklerinde ağlamıyormuş:)))))))

ayşeciğim nasılsın tatlım... herşey yolundadır inşallah ne zaman gideceksin dr a...

iyiyim güzelim.şu an hersey yolunda gibi.bi sıkıntım yok sadece ilactan dolayı basdönmesi ve sersemlık var. haftaya pazartesı çağırdı doktorum. bakalım hayırlısı herseyın ınsallah guzel seyler söyler doktor

hoşbulduk canım ben kürtajda oldum ama çok korkuyorum tekrar çocuğum olmazsa diye of yarabbim ya

acrinsu hosgeldın canım.... korkuların yersiz... çünkü bende 2,5 aylık bebegımın kalbı durunca zorunlu kürtaj oldum....

ve doktorun verdıgı 2 aylık süreden sonra simdi hamıleyım.... yanı saglık lı düzgün ellerde yapılmıs bır kürtaj gebelıge engel degıl....

Bizimkiler bebeğe alıştılar gibi ama bebek henüz dünyaya alışamadı,biraz büyümesi gerekiyor.Bide insanın canının bir parçası kıyamıyor,ağlayınca ne yapacağını şaşırıyorsun ilk zaman.Bebekde çok üçkağıtcı ama,ağlıyo diye hasteneye götürecekler,pusete koyuyorlar arabaya biniyorlar susuyor.hastaneye gittiklerinde ağlamıyormuş:)))))))

yavrum benımmm yerım onu ben. şimdiden başlamıs demekkı o numaralara

iyiyim güzelim.şu an hersey yolunda gibi.bi sıkıntım yok sadece ilactan dolayı basdönmesi ve sersemlık var. haftaya pazartesı çağırdı doktorum. bakalım hayırlısı herseyın ınsallah guzel seyler söyler doktor

aman olmasın canım iyi olmana sevindim kaç haftalık şuan meleğin...

pes etmek değil tabi ama gerçekten sandığımdan zor bir durum,bizim ailede ilk bebek,Gelin normal doğum yaptı Maşallahı var hemen ayağa kalktı ama yanında en az 2 kişi lazım,evin güncel hayatı devam ediyor,yemek,bulaşık v.s. ayrıca bebek bakımına ve anneye yardımcı biri daha lazım,annem sürekli yanlarında ama annem parkinson hastası,biraz yavaş hareket ediyor,dolayısıyla ben yanlarına gitmek durumunda kaldım,3-4 gün evimde olmayı planlıyorum sonra tekrar gidicem,kızkardeşim hamile o gidemiyor zaten grip olmuş bebeğe bulaşır.Kızın annesi memleketinde20 gün sonra gelebilecek,ablası çok yoğun çalışıyo arada uğrayıp gidiyo...

evet hele ilk zamanlar o alışma evresi çok zor allah annelerimize uzun ömürler versin varlıkları yeter.. zaten ilk zamanlar hep yanımda olsunlar isterim bende korkar insan ya küçücük bişey
bu arada adı çok güzelmiş

hayır canım korkma niye olmasın bak o kadar çok yaşayan varki bu durumu ben başıma gelince araştırdım ve şaşırdım ve halada hep kulağıma geliyo malesef geneldede ilk bebeklerde oluyo

vay kurnaz tilki görüyomusun ya hayattan nasıl zevk alınır keşfetmeye başlamış bile gezmeye gidince susuyo yaramaz.. kıyamam ona benn

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr nasılsınız ben iyiyim hafta sonumuz çok güzel geçti dün gecede kayınpederimin annesi hastaydı memlekette babam onu aldı geldi şimdi bizde kayınvaldemdeler dedemle bende ordayım hizmet kayınvaldeme yardım kendı evım temızlenecekkı 2 gündür evde yoktum ama önce yukarıyı halledımde ben sonra temizlerim artık evımı benden böyle kızlar sizler nasılsınız.............

Back