• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

slm canlarım nasılsınız?
umarım herkez iyiyidir
periciğim tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
bana gelince kızlar 1 hafta önce geldim eve ama mağlesef size haber veremedim yataktan kalkamıyorum miğdem çok bulanıyo
yemek yiyemiyorum 2 kilo verdim her yediğimi çıkartıyorum serumlarla ayakta duruyorum
ama bebişim için değer
allahıma çok şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk
benden bukadar canlarım şuan istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum
elim ayağım titriyo
hepinizi çok özledim gerçekten sürekli aklımdasınız ama inanın yataktan kafamı kaldıramıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum umarım en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini alırım
hoşçakalınnnn

canım senı çok merak etmıstık...bulantınlar gecer umarım en kısa zamanda guzelım.ama dediğin gibi bebiş için değer..kendıne dikkat et çok. seni sevıyoruz...öptüm kocaman

hepinize cok gecmiş olsun arkadaslar bende 20 subatta bebegimi düşürdüm dr.3ay korunmam gerektigini söyledi 6ay oldu düşük yapalı 3aydır korunmuyorum ama korkuyorum hamile kalırsam ya yine bebegim düşerse her adet dönemimde sancılanınca sanıyorumki yine hamileyim ve acaba bu sancı ondanmı yokas adettenmi çünkü ben bebegimi büyük bi sancı ve kanamayla kaybettim benim gibi olan varmı ve buarada kürtaj oldum cok kötü günlerdi rabbim kimseye yasatmasın

çok geçmiş olsun canım allah tekrar yaşatmasın
ama sende ya bu tekrar olursa fikrini aklından çıkarmalısın, bu sefer sağlıklı bi hamileliğin sonunda sağlıklı bi bebeği kucaklıyacağını düşün lütfen
dilerim hayırlısıyla en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz bebeklerimize :1hug:

pericim nasılsın güzelim varmı bi şikayet bakalım

iyiyim güzelim sen nasılsın?

sadece düşük önleyıcı hap progestan bende çok baş dönmesı yapıyor. sersem gibi oluyorum.onun dısında çok şükür hiç bir sıkıntım yok...

iyiyim güzelim sen nasılsın?

sadece düşük önleyıcı hap progestan bende çok baş dönmesı yapıyor. sersem gibi oluyorum.onun dısında çok şükür hiç bir sıkıntım yok...

maşallah hepte böyle gitsin inşallah
bende iyiyim pericim haftasonu dinlendim cmt annemlerdeydim özlemiştim onları ankaraya gitmişlerdi, dünde evdeydim bütüngün oturduk dinlendik uyuduk sakin sessiz bi gündü :)

maşallah hepte böyle gitsin inşallah
bende iyiyim pericim haftasonu dinlendim cmt annemlerdeydim özlemiştim onları ankaraya gitmişlerdi, dünde evdeydim bütüngün oturduk dinlendik uyuduk sakin sessiz bi gündü :)

evde olmayı özlüyoruz biz hiç bişey yapmadan sakin sakin geçince haftasonları ınsan kendını daha bır dinlenmiş hissedıyor..

aslında şöleee birhafta kadar izin alıp evde kalmayı istiyorum..bol bol yatıp uyumak için ..çok tembellestım. :1no2:

evde olmayı özlüyoruz biz hiç bişey yapmadan sakin sakin geçince haftasonları ınsan kendını daha bır dinlenmiş hissedıyor..

aslında şöleee birhafta kadar izin alıp evde kalmayı istiyorum..bol bol yatıp uyumak için ..çok tembellestım. :1no2:

bende aynen tembel biri oldum çıktım.. ama senin fikrin iyi bence ne zaman gitçektin tekrar dra haftaya galiba dimi ondan sonraki hafta izin alıp dinlenebilirsin nasıl iyi gelir

günaydın canlarım...çoook yorgunum çoook...hafta sonu kış hazırlığı yaptım...gezmelere gittiim...sünnetimiz vardı ona gittik dün akşam ve sabah kalkamadım dolayısıyla....sizler nasılsınız güzel anne adaylar....

günaydın canlarım...çoook yorgunum çoook...hafta sonu kış hazırlığı yaptım...gezmelere gittiim...sünnetimiz vardı ona gittik dün akşam ve sabah kalkamadım dolayısıyla....sizler nasılsınız güzel anne adaylar....

seni gördüm iyi oldum ben arkadaşımm ohh gezmek güzel boşver yorucu olsada hatıraları yeterrr

kızlar günaydınlar iyi haftalar.varmı yeni haberler , herkes iyi mi?

Kızlar Nihayet geçmşi bitirdim şimdiki zamana geldim :)))))))))
ılk önce sabinaya çok sevindim...
uzgün 29 Hoşgeldin,geçmiş olsun
Kızlar Cuma günü beni aradılar ve bebege yardıma gittim.
Bebiş çok tatlı,ısmi Doruk
Yanlız gerçekten çok zor,benim fikirlerim değişti,sanırım biraz daha bekleyebilirim,çok meşakkatli bir yolculuk hamilelik ve sonrası zor,3 günden beri abimdeyim sıkıldım ya:))))))

ohh iyi yapmışın herseyı halletmıssın işte hem gezme hem iş..maşallah maşallah... bugünde biraz dınlen bari.şöle kafanı dınle bıraz.

benım sadece uykum var canım sersem gıbıyım.. onun dısında hıc bı sıkıntı yok şimdilik..

ya kızlar içinizde tetradox ilacını kullanan oldu mu ya lütfen vrsa cevap versin ya

ececim sanada günaydınnnnn

kobra çabuk pes etmişin ya, bide benimde abimin bi oğlu var ve yeğenler çok seviliyo biliyorum ama kendi evladın gibi olurmu... seninki seni bu kadar sıkmaz bence

acrincu hoşgeldin a.s.

Gerçekten acele etmemeklazım.Bebek sürekli uyuyor ama problem hiç bitmiyor,henüz 2 kere dr.gittiler.
1.çok ağlıyo diye (bişeyi yokmuş,bebekler ağlar demişler :))))))))) (bizimkiler acemi korkmuşlar)
2.idrarını yaparken kırmızılık geldi,bu ben oradayken gerçekleşti (bebek doymuyormuş,sorun yokmuş)
3.Bugünde rutin kontrolü var.
Bebek emiyor fakat meme ucu çok büyük ağzına sımıyor,annesi ağzına sıkarak besliyo bazen :)))
Cumartesi günümüz gögüs pompası aramakla geçti fiyatları 600 e kadar çıkıyor
Sonunda aldık ve çok işimize yaradı.
Tabi ben buarada staj yapmış oldum :))))))))))))))Herşeyi gözlemliyorum.

Kızlar Nihayet geçmşi bitirdim şimdiki zamana geldim :)))))))))
İlk önce sabinaya çok sevindim...
uzgün 29 Hoşgeldin,geçmiş olsun
Kızlar Cuma günü beni aradılar ve bebege yardıma gittim.
Bebiş çok tatlı,İsmi Doruk
Yanlız gerçekten çok zor,benim fikirlerim değişti,sanırım biraz daha bekleyebilirim,çok meşakkatli bir yolculuk hamilelik ve sonrası zor,3 günden beri abimdeyim sıkıldım ya:))))))

allah analı babalı büyütsün inşallah ismide pek güzelmiş..tabı çok zor bi bebege bakmak.herseyını tüm hayatını artık ona göre programlamak falan.ama anne olduktan sonra o duyguyu aldıktan sonra bence hıç zor gelmez yasattıgı güzelliklerin yanında anneye görünmez o sıkıntılar.. ama dediğin gibi tabı ana olmak hiççç kolay degıl gercekten..uzun sabır gerektıren emek gerektıren bir yolculuk....güzel ama yorucu bir yolculuk...

Back