• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

valla öyle yapacam,şu elimdeki işi bitirip face maile takılacam,yoksa bugün bitmezzz.
sağol canım ilgine alakana ne şefkatli bir insansın sen yaaa,:1hug:

:1hug:
söyle arkadaşım hangi gsm operatörüymüş o hıııı kızdırmasınlar bizi müşteriyiz biz :tomato:

bu arada bende 3 yıl önce türkcellde çalışıyodum call center da amaaaaaaaann dünya zindandı bana :1no2: çok fenaydı fazla dayanamadım zaten :bbo:

sibelcim iyiyim canım...uyukluyorum elim kolum tutmuyor hepsı bu...

sen nıye keyıfsızsın bakıyım..pazartesı sendromu dimi..neyse az kaldı ...valla banada geçmiyo bugün...

:1hug:
söyle arkadaşım hangi gsm operatörüymüş o hıııı kızdırmasınlar bizi müşteriyiz biz :tomato:

bu arada bende 3 yıl önce türkcellde çalışıyodum call center da amaaaaaaaann dünya zindandı bana :1no2: çok fenaydı fazla dayanamadım zaten :bbo:

geçen seneye kadar bende trcell ,şimdi vdfone geçtim yok çok haklısın bu sektör berbat yoğun bir sektör,bana bugün iş teklifi geldi ama maalesef aynı sektör,ne farkedecekki diyerek kabul etmedim.

geçen seneye kadar bende trcell ,şimdi vdfone geçtim yok çok haklısın bu sektör berbat yoğun bir sektör,bana bugün iş teklifi geldi ama maalesef aynı sektör,ne farkedecekki diyerek kabul etmedim.

belki gün içinde çalışma saatleri daha azdır o işin hıı sorsaydın herşeyini
bide ben anlayamıyorum bu ülkede bazı kanunlar niye kondu önüne gelen çiğnicekse
günde 11-12 saat çalıştırıp 1 gün izin vermek ne büyük haksızlık ve çook şirket yapıyo bunu haklarını yiyolar çalışanların ne kadar günah... sorsak o saatlerin mesai ücreti vermiyolardır

belki gün içinde çalışma saatleri daha azdır o işin hıı sorsaydın herşeyini
bide ben anlayamıyorum bu ülkede bazı kanunlar niye kondu önüne gelen çiğnicekse
günde 11-12 saat çalıştırıp 1 gün izin vermek ne büyük haksızlık ve çook şirket yapıyo bunu haklarını yiyolar çalışanların ne kadar günah... sorsak o saatlerin mesai ücreti vermiyolardır

yok hayatım sordum sormazmıyım,orası daha yoğun bi yer,hatta zaman zaman daha geç saatte çıkarırlar o yüzden hiç düünmedim bile.

Kızlar ya benim reglilerim kürtaj sonrası düzensizleşmişti,Önceden 33-34 günde bir olurdum,şimdi 26-28-30 arası değişiyor.Dr.Duphaston verdi hem hamileliği kolaylaştırıyormuş hemde regl düzenliyormuş.Reglinin 16. günü içmeye başlayıp 10 gün devam ediyorsun,sonra bırakıyorsun ve regli olmazsan hamile oluyormuşsun.Regli olursan 2.kutuyu al,olmazsan hamilesindir dedi.Ben ilacı dün bitirdim.Bugün ilaçsız ilk günüm bekliyorum.Sanırım ilaç bittikden 2-3 gün içinde regl olmalıyım.

Kızlar ya benim reglilerim kürtaj sonrası düzensizleşmişti,Önceden 33-34 günde bir olurdum,şimdi 26-28-30 arası değişiyor.Dr.Duphaston verdi hem hamileliği kolaylaştırıyormuş hemde regl düzenliyormuş.Reglinin 16. günü içmeye başlayıp 10 gün devam ediyorsun,sonra bırakıyorsun ve regli olmazsan hamile oluyormuşsun.Regli olursan 2.kutuyu al,olmazsan hamilesindir dedi.Ben ilacı dün bitirdim.Bugün ilaçsız ilk günüm bekliyorum.Sanırım ilaç bittikden 2-3 gün içinde regl olmalıyım.

aslında kürtajtan sonra gün kaymaları normalmiş sonra yine eski haline dönermıs zaman gecince...o ilacı hiç duymadım hadı insallah sende peşimize takılırsın canım benım...

kızlar bugün 17 agustos depremin 10, yıl dönümü
bende istanbuldaydım ogün leventte kabus gibi bi geceydi allah tekrar yaşatmasın bunu gerçi biz izmirde alışığız ama o başkaydı
doğa herşeyden güçlü gerçekten
sizlerdende yaşayan oldumu o depremi

kobracım evet o ilaç hamileliğe hiç engel değilmiş söylediğinde araştırmıştım bende
o zaman sen belki hamilesin şuan :1shok: yani hayırlısı tabi ama inşallah öyledir yaa nasıl anlıcaz beklicekmiyiz yaniii :dilcikar:

Fantastıka yaa sen nıye ıstanbulda degılsınkineeeee

aslında istanbulu çok seviyorum ben ama burayı daha çok seviyorum burda doğdum büyüdüm ayrı kalamam mecbur olmadıkça burdan bu özgürlükten ama senin eşin aydınlı yani buraya çok yakın siz belki yerleşirsiniz buraya bigün

kızlar bugün 17 agustos depremin 10, yıl dönümü
bende istanbuldaydım ogün leventte kabus gibi bi geceydi allah tekrar yaşatmasın bunu gerçi biz izmirde alışığız ama o başkaydı
doğa herşeyden güçlü gerçekten
sizlerdende yaşayan oldumu o depremi

evet canım ben yasadım çok korkunctu gercekten ne oldugunu anlayamamıs sersemlemıstım resmen....kardeslerımle güç bela annemlerın odasına gectıgımızı hatırlıyorum..babam besmele cekın demıstı...kıyamet kopuyo sanmıstık....acayıp bi ugultu vardı sankı gökten dolu gibi taş yagıyodu...öyle bı ses vardı dısarda....geçtikten sonra deprem oldugunu anlayabılmıstık...elektrıkler kesılmıstı el yordamıyla sokaga atmıstık kendımızı.... asfalt yanıyodu... ve sankı altından su gibi bısey akıyodu....

allahım bırdaha yasatmasın..

Back