- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.601
ececim sanada günaydınnnnn
kobra çabuk pes etmişin ya, bide benimde abimin bi oğlu var ve yeğenler çok seviliyo biliyorum ama kendi evladın gibi olurmu... seninki seni bu kadar sıkmaz bence
acrincu hoşgeldin a.s.
ececim sanada günaydınnnnn
kobra çabuk pes etmişin ya, bide benimde abimin bi oğlu var ve yeğenler çok seviliyo biliyorum ama kendi evladın gibi olurmu... seninki seni bu kadar sıkmaz bence
acrincu hoşgeldin a.s.
seni gördüm iyi oldum ben arkadaşımm ohh gezmek güzel boşver yorucu olsada hatıraları yeterrr
ben ilk hamılelıgımde bulantılardan bıktıgım bı ara yeter artık demıstım...bebegımı kaybettıgım gün keşke dedım allahım bebegım yaşasaydıda hep bulansaydı midem.. dedim ya annelık o duygu bambaska bırsey... kendıne aıt bı bebek oldugunda hiç görünmez gözüne o sıkıntılar
Enrikacım pes etmek değil tabi ama gerçekten sandığımdan zor bir durum,bizim ailede ilk bebek,Gelin normal doğum yaptı Maşallahı var hemen ayağa kalktı ama yanında en az 2 kişi lazım,evin güncel hayatı devam ediyor,yemek,bulaşık v.s. ayrıca bebek bakımına ve anneye yardımcı biri daha lazım,annem sürekli yanlarında ama annem parkinson hastası,biraz yavaş hareket ediyor,dolayısıyla ben yanlarına gitmek durumunda kaldım,3-4 gün evimde olmayı planlıyorum sonra tekrar gidicem,kızkardeşim hamile o gidemiyor zaten grip olmuş bebeğe bulaşır.Kızın annesi memleketinde20 gün sonra gelebilecek,ablası çok yoğun çalışıyo arada uğrayıp gidiyo...
birde sanırım bebege alısma dönemı var...biraz acemılık oluyodur tabı ama haftalar gectıkte alısılır mutlaka...alkisalkisalkis
ayşeciğim nasılsın tatlım... herşey yolundadır inşallah ne zaman gideceksin dr a...
hoşbulduk canım ben kürtajda oldum ama çok korkuyorum tekrar çocuğum olmazsa diye of yarabbim ya
Abim ağlayınca kucağında gezdiriyor,ağlayınca ilk abim uyanıyor:)
Bizimkiler bebeğe alıştılar gibi ama bebek henüz dünyaya alışamadı,biraz büyümesi gerekiyor.Bide insanın canının bir parçası kıyamıyor,ağlayınca ne yapacağını şaşırıyorsun ilk zaman.Bebekde çok üçkağıtcı ama,ağlıyo diye hasteneye götürecekler,pusete koyuyorlar arabaya biniyorlar susuyor.hastaneye gittiklerinde ağlamıyormuş:)))))))
iyiyim güzelim.şu an hersey yolunda gibi.bi sıkıntım yok sadece ilactan dolayı basdönmesi ve sersemlık var. haftaya pazartesı çağırdı doktorum. bakalım hayırlısı herseyın ınsallah guzel seyler söyler doktor
pes etmek değil tabi ama gerçekten sandığımdan zor bir durum,bizim ailede ilk bebek,Gelin normal doğum yaptı Maşallahı var hemen ayağa kalktı ama yanında en az 2 kişi lazım,evin güncel hayatı devam ediyor,yemek,bulaşık v.s. ayrıca bebek bakımına ve anneye yardımcı biri daha lazım,annem sürekli yanlarında ama annem parkinson hastası,biraz yavaş hareket ediyor,dolayısıyla ben yanlarına gitmek durumunda kaldım,3-4 gün evimde olmayı planlıyorum sonra tekrar gidicem,kızkardeşim hamile o gidemiyor zaten grip olmuş bebeğe bulaşır.Kızın annesi memleketinde20 gün sonra gelebilecek,ablası çok yoğun çalışıyo arada uğrayıp gidiyo...
hoşbulduk canım ben kürtajda oldum ama çok korkuyorum tekrar çocuğum olmazsa diye of yarabbim ya
Abim ağlayınca kucağında gezdiriyor,ağlayınca ilk abim uyanıyor:)
Bizimkiler bebeğe alıştılar gibi ama bebek henüz dünyaya alışamadı,biraz büyümesi gerekiyor.Bide insanın canının bir parçası kıyamıyor,ağlayınca ne yapacağını şaşırıyorsun ilk zaman.Bebekde çok üçkağıtcı ama,ağlıyo diye hasteneye götürecekler,pusete koyuyorlar arabaya biniyorlar susuyor.hastaneye gittiklerinde ağlamıyormuş:)))))))
aman olmasın canım iyi olmana sevindim kaç haftalık şuan meleğin...
KIZLARRR farkettinizmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?