• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hoş geldin yasemin.aman evin işi hiç bitermi boşver :dance: şimdi benim evdeki işleride aklıma getirdin offffff benimde o kadar çok yapılcak işim birikti ki :)

kızlar uzun süredir uyguladıgım bi sloganım var bu ev işlerı yuzunden kafayı yıyınce sonunda özlu ve çoooook yararlı bı cümle buldummm

AMANNNN BOŞVERRRRRRRR YAPINCA HERYER TEMIZLENIYOOOOO...

selammm..çok yoğun bir gündü canlarım....sormayın sabahtan beri canım çıktı ve evde bir ton işim var :((

kolay gelsin yasemincim sıkıştırma kendini yarın yaparsın evdeki işlerini cuma gecesi bugün al kocanı çıkın dışarı ;)

sanırım onlarda melisaya daha sıcak bakıyolardı.
peki senin kızın yada oğlun olsan ne koyardın hiç düşündün mü :))alkisalkisalkis

ben hep düşünüyorum bu konuyu ve tam karar veremiyorum ama bigün işten eve dönerken yoldaki çiçekleri gördüm güneşte çok güzeldi e hayvanlarıda çook severim dedim kızım olursa çok sevdiğim bişeyin ismini koyayım doğa olsun bari :)
oğlum içinde yıllar önce bi karar vermiştim georgia diye bi çizgi film vardı sende hatırlarsın yaşıt sayılırız onun 2 tane abisi vardı üvey büyük abisinin adı aksel di ve ben onu çok beğeniyodum o gün bu gündür aksel koyucam diyorum ama ege de olabilir bilemiyorumki :))
peki sen

27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ya sen?

28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim bende

kızlar uzun süredir uyguladıgım bi sloganım var bu ev işlerı yuzunden kafayı yıyınce sonunda özlu ve çoooook yararlı bı cümle buldummm

AMANNNN BOŞVERRRRRRRR YAPINCA HERYER TEMIZLENIYOOOOO...

valla tıpkı benim felsefem çok tuttum bunu
bende hep diyorum yapınca tertemiz olur :)

kolay gelsin yasemincim sıkıştırma kendini yarın yaparsın evdeki işlerini cuma gecesi bugün al kocanı çıkın dışarı ;)

ben hep düşünüyorum bu konuyu ve tam karar veremiyorum ama bigün işten eve dönerken yoldaki çiçekleri gördüm güneşte çok güzeldi e hayvanlarıda çook severim dedim kızım olursa çok sevdiğim bişeyin ismini koyayım doğa olsun bari :)
oğlum içinde yıllar önce bi karar vermiştim georgia diye bi çizgi film vardı sende hatırlarsın yaşıt sayılırız onun 2 tane abisi vardı üvey büyük abisinin adı aksel di ve ben onu çok beğeniyodum o gün bu gündür aksel koyucam diyorum ama ege de olabilir bilemiyorumki :))
peki sen

28 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim bende

çok güzel düşünmüşsün isimler süper.bende hep nedense sanki kızım olcakmış gibi geliyo ve sadece onu düşündüm oda rumuzumdan belli zaten kaydirigubbakcemile3 ece istiyorum Allah nasip kısmet ederse tabii o zamana kadarda fikrim değişmezse

çok güzel düşünmüşsün isimler süper.bende hep nedense sanki kızım olcakmış gibi geliyo ve sadece onu düşündüm oda rumuzumdan belli zaten kaydirigubbakcemile3 ece istiyorum Allah nasip kısmet ederse tabii o zamana kadarda fikrim değişmezse

a ecede çok güzel bende çocukluğumdan beri ece koyarım diyodum ama görümcemin kızının adı ece :))
bide deniz ismini çok severim onuda abim koydu oğluna :)

pericim sen düşündnmü hiç isim konusu ne koycan bebişine
narin nazlı bi isim olsun eminim sana benzer oda kibar güzel ve narin olur
(ay kızmı olcak ne)

sen fırsatı kaçırmışsın :) bende doğurana kadar etraf koymazsa iyidir :)

ececim bende çıkıyorum

bitti mesai haftasonu evde olduğum zamanlarda girerim görüşürüz kızlar öpüldünüüüzzzzzz hepinizzz

kızlar ben geldım siz yoksunuz kayınvaldeme arkadaşı mısafır geldı benı çagırdı ordaydım giremedım yaaawwww

kızlar ben hafta sonu yokum kocaelıne gidiyoruz 2 günlük tatil denize girmeyi çok istiyodum dedım son kez girelim pazartesi sabah görüşmek üzere..............

Son düzenleme:
:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
35-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
38-eceyas.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
39-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
40-özgekrd................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
41-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

slm kızlar günaydınlar yok ya kimseler

tuğbacım iyi eğlenceler sanada ramazan gelmeden önce değerlendirmek lazım gerçekten

slm canlarım nasılsınız?
umarım herkez iyiyidir
periciğim tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
bana gelince kızlar 1 hafta önce geldim eve ama mağlesef size haber veremedim yataktan kalkamıyorum miğdem çok bulanıyo
yemek yiyemiyorum 2 kilo verdim her yediğimi çıkartıyorum serumlarla ayakta duruyorum
ama bebişim için değer
allahıma çok şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk
benden bukadar canlarım şuan istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum
elim ayağım titriyo
hepinizi çok özledim gerçekten sürekli aklımdasınız ama inanın yataktan kafamı kaldıramıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum umarım en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini alırım
hoşçakalınnnn

Son düzenleme:
slm canlarım nasılsınız?
umarım herkez iyiyidir
periciğim tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
bana gelince kızlar 1 hafta önce geldim eve ama mağlesef size haber veremedim yataktan kalkamıyorum miğdem çok bulanıyo
yemek yiyemiyorum 2 kilo verdim her yediğimi çıkartıyorum serumlarla ayakta duruyorum
ama bebişim için değer
elim ayağım titriyo
hepinizi çok özledim gerçekten sürekli aklımdasınız ama inanın yataktan kafamı kaldıramıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum umarım en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini alırım
hoşçakalınnnn

canım sabinacım,demek bebişin sana biraz ezziyet ediyorrr,eee o da çok istendiğini biliyor,annesine naz yapıyor,ben burdayım ,geldim diyor, biraz sabret bakalım dediğin gibi ona değer.Seni çok öpüyorum kendine de bebişinede iyi bak.

hepinize cok gecmiş olsun arkadaslar bende 20 subatta bebegimi düşürdüm dr.3ay korunmam gerektigini söyledi 6ay oldu düşük yapalı 3aydır korunmuyorum ama korkuyorum hamile kalırsam ya yine bebegim düşerse her adet dönemimde sancılanınca sanıyorumki yine hamileyim ve acaba bu sancı ondanmı yokas adettenmi çünkü ben bebegimi büyük bi sancı ve kanamayla kaybettim benim gibi olan varmı ve buarada kürtaj oldum cok kötü günlerdi rabbim kimseye yasatmasın

hepinize cok gecmiş olsun arkadaslar bende 20 subatta bebegimi düşürdüm dr.3ay korunmam gerektigini söyledi 6ay oldu düşük yapalı 3aydır korunmuyorum ama korkuyorum hamile kalırsam ya yine bebegim düşerse her adet dönemimde sancılanınca sanıyorumki yine hamileyim ve acaba bu sancı ondanmı yokas adettenmi çünkü ben bebegimi büyük bi sancı ve kanamayla kaybettim benim gibi olan varmı ve buarada kürtaj oldum cok kötü günlerdi rabbim kimseye yasatmasın

sana da geçmiş olsun. burada hepimizin aynı olmasada sana benzer hikayesi var. bak tekrardan hamile kalan arkadaşlar var. kolay değil biliyorum aylar geçsede insan yaşadıklarını unutamıyor ama moralini bozma umutsuz olma.
kaç haftalıktı düşük yaptığında.

slm canlarım nasılsınız?
umarım herkez iyiyidir
ama bebişim için değer
elim ayağım titriyo
hoşçakalınnnn

sabinacım bebeğinin iyi olmasına çoook sevindim canım biraz cilveli demek ama olsun değer hayatım zaten 3 aydan sonra bu şikayetler azalıyomuş az kaldı nasılsa

hanımlarrr günaydın herkese... dilerim bizler için, sevdiklerimiz için, vatanımız milletimiz için çok güzel bi hafta olur....

Back