- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.581
slm canlarım nasılsınız?
umarım herkez iyiyidir
periciğim tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
bana gelince kızlar 1 hafta önce geldim eve ama mağlesef size haber veremedim yataktan kalkamıyorum miğdem çok bulanıyo
yemek yiyemiyorum 2 kilo verdim her yediğimi çıkartıyorum serumlarla ayakta duruyorum
ama bebişim için değer
allahıma çok şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk
benden bukadar canlarım şuan istifra etmemek için kndimi zor tutuyorum
elim ayağım titriyo
hepinizi çok özledim gerçekten sürekli aklımdasınız ama inanın yataktan kafamı kaldıramıyorum
hepinizi kocaman öpüyorum umarım en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini alırım
hoşçakalınnnn
hanımlarrr günaydın herkese... dilerim bizler için, sevdiklerimiz için, vatanımız milletimiz için çok güzel bi hafta olur....
hepinize cok gecmiş olsun arkadaslar bende 20 subatta bebegimi düşürdüm dr.3ay korunmam gerektigini söyledi 6ay oldu düşük yapalı 3aydır korunmuyorum ama korkuyorum hamile kalırsam ya yine bebegim düşerse her adet dönemimde sancılanınca sanıyorumki yine hamileyim ve acaba bu sancı ondanmı yokas adettenmi çünkü ben bebegimi büyük bi sancı ve kanamayla kaybettim benim gibi olan varmı ve buarada kürtaj oldum cok kötü günlerdi rabbim kimseye yasatmasın
pericim nasılsın güzelim varmı bi şikayet bakalım
iyiyim güzelim sen nasılsın?
sadece düşük önleyıcı hap progestan bende çok baş dönmesı yapıyor. sersem gibi oluyorum.onun dısında çok şükür hiç bir sıkıntım yok...
maşallah hepte böyle gitsin inşallah
bende iyiyim pericim haftasonu dinlendim cmt annemlerdeydim özlemiştim onları ankaraya gitmişlerdi, dünde evdeydim bütüngün oturduk dinlendik uyuduk sakin sessiz bi gündü :)
evde olmayı özlüyoruz biz hiç bişey yapmadan sakin sakin geçince haftasonları ınsan kendını daha bır dinlenmiş hissedıyor..
aslında şöleee birhafta kadar izin alıp evde kalmayı istiyorum..bol bol yatıp uyumak için ..çok tembellestım. :1no2:
komracımm ya müfit i sevmedim hiç erkek ismi o
günaydın canlarım...çoook yorgunum çoook...hafta sonu kış hazırlığı yaptım...gezmelere gittiim...sünnetimiz vardı ona gittik dün akşam ve sabah kalkamadım dolayısıyla....sizler nasılsınız güzel anne adaylar....
günaydın canlarım...çoook yorgunum çoook...hafta sonu kış hazırlığı yaptım...gezmelere gittiim...sünnetimiz vardı ona gittik dün akşam ve sabah kalkamadım dolayısıyla....sizler nasılsınız güzel anne adaylar....
Kızlar Nihayet geçmşi bitirdim şimdiki zamana geldim :)))))))))
İlk önce sabinaya çok sevindim...
uzgün 29 Hoşgeldin,geçmiş olsun
Kızlar Cuma günü beni aradılar ve bebege yardıma gittim.
Bebiş çok tatlı,İsmi Doruk
Yanlız gerçekten çok zor,benim fikirlerim değişti,sanırım biraz daha bekleyebilirim,çok meşakkatli bir yolculuk hamilelik ve sonrası zor,3 günden beri abimdeyim sıkıldım ya:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?