• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

aa peri sen burdaymışsın.nasılsın bugün bulantı herhangi bir şikayetin varmı?

bugün çok sıkıcı bir gün sinirlerim çok bozuk canım bişey yapmak istemiyor benneyaptımkineden sinirliyim bilmiyorum çatacak yer arıyorum Çok üzgünüm çoookçok sıcak bebek yok eeeeeeeeeeeeeeee amaaaaaaaaaaaaaaan Allahım aklıma mukayet ol kızlar sizi seviyorumopuyorumnanaktan ama yinede çok sıcak sinirlerim bozuk akşam olsada eve gidip yatsam eşimide görmek istemiyorum :umursamaz:yoksa adama çatacağım kavga edeceğim allahtan gececi bugünde evde olmıyacak ben gidesiye o çoktan işe varmış olur kızlar yaaaa aman sizinde canınızı sıkmayayım

ruh halim:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:bbo::bbo:
mirmirmirmirmirmirmirmir
:mymeka::mymeka:
:1no2::1no2:

ya kızlar aydının yeni şarkısını dinledinizmi çok eğlenceli bi şarkı :)
sözlerini yazıyorum size

ben artık hiçbişeyi kafama takmam ne olacağını bi allah bilir
aman aman boşver uğraşamam kimse benden kıymetli değil :1shok:

doğru valla sözleri dimi, uygulayabilene tabi alkisalkisalkis

bugün çok sıkıcı bir gün sinirlerim çok bozuk canım bişey yapmak istemiyor benneyaptımkineden sinirliyim bilmiyorum çatacak yer arıyorum Çok üzgünüm çoookçok sıcak bebek yok eeeeeeeeeeeeeeee amaaaaaaaaaaaaaaan Allahım aklıma mukayet ol kızlar sizi seviyorumopuyorumnanaktan ama yinede çok sıcak sinirlerim bozuk akşam olsada eve gidip yatsam eşimide görmek istemiyorum :umursamaz:yoksa adama çatacağım kavga edeceğim allahtan gececi bugünde evde olmıyacak ben gidesiye o çoktan işe varmış olur kızlar yaaaa aman sizinde canınızı sıkmayayım

ruh halim:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:bbo::bbo:
mirmirmirmirmirmirmirmir
:mymeka::mymeka:
:1no2::1no2:

amaaaaanndaaaaaaa kıyamam ben bunalım olmuş arkadaşım
kalk belenaycım ayağa şşöyyle bi silkelen seni mutlu edicek bi şarkı bul radyoda, eşlik ederek dinle güzel şeyler düşün Şeniz
iyi gelir hayatım bak akşama az kaldı çıkıyoruz işten bitiyo az kaldı yarın haftasonu aayyyy inanamıyorum yuppppiiiii

evet burasıda çok sıcak bunaltıcı ve sanki gün bitmek bilmiyo benimde karnım ağrıyor eve gitsemde yatsam diye düşünüyorum hep.

ya kızlar aydının yeni şarkısını dinledinizmi çok eğlenceli bi şarkı :)
sözlerini yazıyorum size

ben artık hiçbişeyi kafama takmam ne olacağını bi allah bilir
aman aman boşver uğraşamam kimse benden kıymetli değil :1shok:

doğru valla sözleri dimi, uygulayabilene tabi alkisalkisalkis

ben daha dinlemedim ama sözler tam bizlikmiş

selammm..çok yoğun bir gündü canlarım....sormayın sabahtan beri canım çıktı ve evde bir ton işim var :((

hııımm bence melisa daha iyi tuanadan
anneciği bilir tabi en iyisini bebişi için :)

sanırım onlarda melisaya daha sıcak bakıyolardı.
peki senin kızın yada oğlun olsan ne koyardın hiç düşündün mü :))alkisalkisalkis

selammm..çok yoğun bir gündü canlarım....sormayın sabahtan beri canım çıktı ve evde bir ton işim var :((

hoş geldin yasemin.aman evin işi hiç bitermi boşver :dance: şimdi benim evdeki işleride aklıma getirdin offffff benimde o kadar çok yapılcak işim birikti ki :)

amannnn belenayyy git eve neguzelll ohhhh şöle güzel bi duş al...hazırla tepsıye bıseyler gec televızyonun karşısına ohhhhhhhhh dünya varmıs

Back