- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.541
huuu nerdesınızzz hatunlarrrr kimse kalmamıs cuma mı çöktü üzerinize...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa peri sen burdaymışsın.nasılsın bugün bulantı herhangi bir şikayetin varmı?
hiçbişikayetım yok canım bugün
bugün çok sıkıcı bir gün sinirlerim çok bozuk canım bişey yapmak istemiyor benneyaptımkineden sinirliyim bilmiyorum çatacak yer arıyorum Çok üzgünüm çoookçok sıcak bebek yok eeeeeeeeeeeeeeee amaaaaaaaaaaaaaaan Allahım aklıma mukayet ol kızlar sizi seviyorumopuyorumnanaktan ama yinede çok sıcak sinirlerim bozuk akşam olsada eve gidip yatsam eşimide görmek istemiyorum :umursamaz:yoksa adama çatacağım kavga edeceğim allahtan gececi bugünde evde olmıyacak ben gidesiye o çoktan işe varmış olur kızlar yaaaa aman sizinde canınızı sıkmayayım
ruh halim:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:bbo::bbo:
mirmirmirmirmirmirmirmir
:mymeka::mymeka:
:1no2::1no2:
bugün çok sıkıcı bir gün sinirlerim çok bozuk canım bişey yapmak istemiyor benneyaptımkineden sinirliyim bilmiyorum çatacak yer arıyorum Çok üzgünüm çoookçok sıcak bebek yok eeeeeeeeeeeeeeee amaaaaaaaaaaaaaaan Allahım aklıma mukayet ol kızlar sizi seviyorumopuyorumnanaktan ama yinede çok sıcak sinirlerim bozuk akşam olsada eve gidip yatsam eşimide görmek istemiyorum :umursamaz:yoksa adama çatacağım kavga edeceğim allahtan gececi bugünde evde olmıyacak ben gidesiye o çoktan işe varmış olur kızlar yaaaa aman sizinde canınızı sıkmayayım
evet burasıda çok sıcak bunaltıcı ve sanki gün bitmek bilmiyo benimde karnım ağrıyor eve gitsemde yatsam diye düşünüyorum hep.
ya kızlar aydının yeni şarkısını dinledinizmi çok eğlenceli bi şarkı :)
sözlerini yazıyorum size
ben artık hiçbişeyi kafama takmam ne olacağını bi allah bilir
aman aman boşver uğraşamam kimse benden kıymetli değil :1shok:
doğru valla sözleri dimi, uygulayabilene tabi alkisalkisalkis
ece hayırlı olsun arkadaşına allah analı babalı büyütsün cnm
adını ne koymuşlar
hııımm bence melisa daha iyi tuanadan
anneciği bilir tabi en iyisini bebişi için :)
bu arada sen kaç yaşındasın ececim kaç yıllık evlisin
selammm..çok yoğun bir gündü canlarım....sormayın sabahtan beri canım çıktı ve evde bir ton işim var(