Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

güzelim ama senin daha 3. adetin olucakmış bu dur bakalım ya şöyle düşün 23 günden az 35 günden fazla sürmesi tehlikenin işareti sayılıyo senin şimdi tam mevsim dönümüne gelmesi biraz sebep olmuş olabilir bu bikaç günlük değişikliğe yoksa bence normal bak eğer bebek yoksa yarın yada öbürgün olursun adet buda 31-32 gün sürdüğünü gösterir gelecek ayın beklenen adet gününden 14 düş o senin yumurtlama günün öncesinde sonrasında yakaladınmı eşini bırakma ateşindende anlayabilirsin sonra akıntı yoğunluğundan kasık ağrından
canım hiç ümitsizliğe kapılma lütfen inan banada kolay görünüyodu yani tam gününde beraber oluyoruz işte daha ne diyodum ama ayda sadece 1 kere yumurtluyosun ve o bizim tahmin ettiğimiz gün değil belki akışına bırakmak en iyisi sen yeterki eşinle bol bol dene güzelim

bendede aynı senın gibi oldu guzelım...günler çok şaştı...hesap kitap yapmayı bosver...zaten bebek için korunmuyorsun o yüzden allahım ne zaman verırse oluyor...buay güya benım hesaplarıma göre hiç de tarıhınde olmamıstı aslında..ama işte allah ol deyınce oluyor... bu hormon olayları vücuda göre çevreye gore strese göre herseye göre degısıyor...o yüzden fazlaca takıntı yapmadan eşinle birlikte ol..

kesınlıkle öle mufincim akışına bırakmak ve takıntı yapmadan birlikte olmak lazım... yoksa zaten tuttumu tutmadı stresten bıle olmuyo...

mufin sabina hala ortada yok ya..kötü bişey aklıma getırmek ıstemıyorum birhafta kalıcam dememısmıydı sabına

evet pericim ya benimde aklımda hep hem 1 hafta kalıcaktı hemde cmt günü dr a gidicekti inşallah önemli bişey yoktur allah korusun kesin onlar tatili uzattılar bak

çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın aynı şeyleri ama hamile kalamıyorum deme canım ya dur bakalım denemesi bizden tutucak mutlaka bi ay :)

Birperi tebrik ederim,sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursun İnş.

amin canım çok sagol...

kürtajtan sonra mutlaka bı düzensızlık oluyo merak etme...eğer mutlaka ovulasyonu baz almak istiyosanda üç gün öncesi üç gun sonrasınıda hesaba katmak lazım..ama yine dıyorum bebek istiyen ciftler haftada en az ıkı -3 düzenli ilişki yasamalıymıs.

Bu arada ben dr.danıştım,reglilerimin düzeni bozuldu diye.Bana Duphaston adlı bir ilaç verdi.Şuan 5. günüm.Aranızda kullanan var mı ?

Bebekler umulmadık anda geliyorlar genellikle,seninde misafirlerin vardı bu ay,bildiğim kadarıyla pek değerlendirememiştin ama bak işte umulmadık zamanda geliyor.( Ummuyorum,ummuyorum :)))) banada gelsin..

öncelikle kobra aramıza hoşgeldin .
kızlar ben hala regli olmadım yarın için doktordan randevu aldım ama iyimi yaptım kötü mü yaptım bilemedim.acaba hamile olabilirmiyim,çok merak ediyorum.

Mufin kek süpper gözüküyo,yiyesim geldi.

kobracım gerçekten iştah açıyo dimi şimdi olsa yanındada kahve amanda aman :)
bu arada o ilacı araştırdım biraz netten adet düzensizliği içinmiş ve hamileliğe engel değilmiş umarım verim alırsın canım bide tutuyomuş bu ay ne güzel olur

öncelikle kobra aramıza hoşgeldin .
kızlar ben hala regli olmadım yarın için doktordan randevu aldım ama iyimi yaptım kötü mü yaptım bilemedim.acaba hamile olabilirmiyim,çok merak ediyorum.

ececim şimdi gidip bi test alsan baya oldu senin adetin geçeli kesin sonuç verir eğer hamileysen hemen gitmemiş olursun dra
çok merak ettim beeeeeeennnnnnnnnnnnn
hadi inşallah

Eceyas hoşbuldum :)

Mufincim ilacı ben çok araştırdım,bayağı bilgi edindim, kullanıp hamile kalanda var,sizler arasında kullanan var mı onu merak ediyorum.Sizleri en başından beri takip ettiğim için yabancı gelmiyorsunuz artık :)

Kek ve kahve fikride müthiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…