M
mufin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.081
bebeğimi kaybettikten sonra eski adet düzenimi kayebttim. önceden 26 güne bir düzenli olurdum. ilk periyodum 25 oldu. ikincisi 31 gün oldu. şimdiye kadar adet olmam gerekiyordu bugün 30.gün hala olmadım. bu ay arı sütü bal polende yaptım. adaçayı yağınıda kullandım. olmuadı işte. test yaptım çıkmadı yine. her ay bir umut 4-5 test yapıyorum ama birşey yok yok.. eşimle zaten aynı yerde değiliz zor denk geliyorduk şimdi düzensizleşti adetlerim yumurtlama günümü hesaplayamıyorum hiç denk getiremiyorum. neye göre hesap yapacağımıda şaşırdım. bir sorunmu var acaba. kontrollerimi yaptırdım geçen ay hormon testlerini yaptırdım normal çıktı. ultrason normal. hsg mi çektirsem.aşılama yöntemine mi geçsem diyorum.o na da eşim sıcak bakmıyor şimdilik. kafam karışık umutsuzluktan neyapacağımı şaşırdım.kendimi bu konuda çok da yalnız çaresiz hissediyorum.canım çok sıkılıyor.
bebeğimi kaybettikten sonra eski adet düzenimi kayebttim. önceden 26 güne bir düzenli olurdum. ilk periyodum 25 oldu. ikincisi 31 gün oldu. şimdiye kadar adet olmam gerekiyordu bugün 30.gün hala olmadım. bu ay arı sütü bal polende yaptım. adaçayı yağınıda kullandım. olmuadı işte. test yaptım çıkmadı yine. her ay bir umut 4-5 test yapıyorum ama birşey yok yok.. eşimle zaten aynı yerde değiliz zor denk geliyorduk şimdi düzensizleşti adetlerim yumurtlama günümü hesaplayamıyorum hiç denk getiremiyorum. neye göre hesap yapacağımıda şaşırdım. bir sorunmu var acaba. kontrollerimi yaptırdım geçen ay hormon testlerini yaptırdım normal çıktı. ultrason normal. hsg mi çektirsem.aşılama yöntemine mi geçsem diyorum.o na da eşim sıcak bakmıyor şimdilik. kafam karışık umutsuzluktan neyapacağımı şaşırdım.kendimi bu konuda çok da yalnız çaresiz hissediyorum.canım çok sıkılıyor.
4 Şubat kürtaş tarihm ve o zamandan beri hamile kalamadım.Gebelikden önce sikluslarım 33-34 gündü.kürtaj sonrası 26-30-28 gibi değişti,artık ovulasyonu bile tahmin edemiyorum.İlk denememde hamile kalmıştım ve çok şanslı olduğumu düşünüyordum,şimdi ise hamile kalamıyorum.
evet pericim ya benimde aklımda hep hem 1 hafta kalıcaktı hemde cmt günü dr a gidicekti inşallah önemli bişey yoktur allah korusun kesin onlar tatili uzattılar bak
Birperi tebrik ederim,sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursun İnş.
Bu arada ben dr.danıştım,reglilerimin düzeni bozuldu diye.Bana Duphaston adlı bir ilaç verdi.Şuan 5. günüm.Aranızda kullanan var mı ?
Mufin kek süpper gözüküyo,yiyesim geldi.
öncelikle kobra aramıza hoşgeldin .
kızlar ben hala regli olmadım yarın için doktordan randevu aldım ama iyimi yaptım kötü mü yaptım bilemedim.acaba hamile olabilirmiyim,çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?