Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

pericim teşekkür ederim bilgi için ama malesef dün bi sürü market gezdik ama kuru incir bulamadık :(
bende tazesini yedim bol bol :))

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz pericim sen nasılsın canım hamileligini ögrendımı ailen ne mutlu olmuşturlarr......

iyiyim canım sadece gergınlık var uzerımde...eşim annem burdakı arkadasım vee tabıkıııı sizler biliyosunuz sadece ........geçen sefer babam çok üzülmüştü oyüzden ona bıle söyletmıyorum anneme...

iyiyim canım sadece gergınlık var uzerımde...eşim annem burdakı arkadasım vee tabıkıııı sizler biliyosunuz sadece ........geçen sefer babam çok üzülmüştü oyüzden ona bıle söyletmıyorum anneme...

canım lütven gerginlik stres yapma lütven rahat ol bebegin için................

en iyisi pericim biraz zaman geçsin öyle öğrenicekler nasılsa
ve esteryaya katılıyorum dr a erken gitme 6. hafta hatta 7. hafta git kalbini duyman garanti olsun kan testinede gerek varmı bilmiyorum hani artışı gözlemlemek için ama ben olsam onuda yapmam açıkçası
biliyomusun arkadaşımın almanyaya tayinleri çıkmıştı ve orda hamile kaldı, orda dr lar 3 aydan önce bakmamışlar bebeğe ultrasonla falan

GÜnaydın ay herkes gelmıŞ ben geÇ kaldım patron burdaydı gıremedım nasılsınız kızlar gÜzel hamıŞ sen nasılsın perıcım bende arkadaŞlara katılıyorum sıkıntın yoksa 7 haftadan Önce gıtme ama kanama falan olursada kı ınŞallah olmaz ıhmal etme herŞeyı akıŞına bırak kendını dınleme sadece dıkkatlı ol aĞır kaldırma senı sevıyoruz gÜzel hamıŞ allaha emanetsın

kızlar bugun günümüz var biliyosunuz 15 günde bir günümüz oluyo ben yokum birazdan çıkacam hepinizi kocaman öpüyorum görüşürüz.........

birgün bende tekrar hamile kalabilecekmiyim acaba. zaman geçtikçe umutsuzluğum artıyor.

kalıcaksın tabi pes etmek yok hiç olmadı dr lar çare bulucak buna yinede anne olucaz ümitsizliğe kapılma canım

kızlar bugun günümüz var biliyosunuz 15 günde bir günümüz oluyo ben yokum birazdan çıkacam hepinizi kocaman öpüyorum görüşürüz.........

tuğbacım ne çabuk geçti 15 gün sanki dündü günün... sana iyi eğlenceler o zaman canımcım döndüğünde görüşürüz tekrar Şeniz

bebeğimi kaybettikten sonra eski adet düzenimi kayebttim. önceden 26 güne bir düzenli olurdum. ilk periyodum 25 oldu. ikincisi 31 gün oldu. şimdiye kadar adet olmam gerekiyordu bugün 30.gün hala olmadım. bu ay arı sütü bal polende yaptım. adaçayı yağınıda kullandım. olmuadı işte. test yaptım çıkmadı yine. her ay bir umut 4-5 test yapıyorum ama birşey yok yok.. eşimle zaten aynı yerde değiliz zor denk geliyorduk şimdi düzensizleşti adetlerim yumurtlama günümü hesaplayamıyorum hiç denk getiremiyorum. neye göre hesap yapacağımıda şaşırdım. bir sorunmu var acaba. kontrollerimi yaptırdım geçen ay hormon testlerini yaptırdım normal çıktı. ultrason normal. hsg mi çektirsem.aşılama yöntemine mi geçsem diyorum.o na da eşim sıcak bakmıyor şimdilik. kafam karışık umutsuzluktan neyapacağımı şaşırdım.kendimi bu konuda çok da yalnız çaresiz hissediyorum.canım çok sıkılıyor.

Bayanlar merhaba;sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum,hepinizin hikayesini az çok biliyorum,bende 6 haftalık,kalp atımı olmadığı için kürtaş oldum.

GÜnaydın ay herkes gelmİŞ ben geÇ kaldım patron burdaydı gİremedİm nasılsınız kızlar gÜzel hamİŞ sen nasılsın perİcİm bende arkadaŞlara katılıyorum sıkıntın yoksa 7 haftadan Önce gİtme ama kanama falan olursada kİ İnŞallah olmaz İhmal etme herŞeyİ akıŞına bırak kendİnİ dİnleme sadece dİkkatlİ ol aĞır kaldırma senİ sevİyoruz gÜzel hamİŞ allaha emanetsİn

tamam canım dikkat edıcem kesınlıkle....doktora gıtmek ıcınde önüzmüzdekı haftayı beklıycem....

4 Şubat kürtaş tarihm ve o zamandan beri hamile kalamadım.Gebelikden önce sikluslarım 33-34 gündü.kürtaj sonrası 26-30-28 gibi değişti,artık ovulasyonu bile tahmin edemiyorum.ılk denememde hamile kalmıştım ve çok şanslı olduğumu düşünüyordum,şimdi ise hamile kalamıyorum.

Back