- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.041
birpericim senin kaç gün gecikmişti.yani kaçıncı gününde test yaptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet pericim içiyorum onu ama varya sanki içine doğdu 2-3 gündür ihmal ettim onuda ama ben onu 2 yılı aşkın bi süredir içiyorum kadınlara faydalı diye yani depo tam :))
bugün içtim tekrar bakalım incirimide yiyim bazende aklıma estikçe bal tarçın çörekotu yiyorum :))
evet pericim içiyorum onu ama varya sanki içine doğdu 2-3 gündür ihmal ettim onuda ama ben onu 2 yılı aşkın bi süredir içiyorum kadınlara faydalı diye yani depo tam :))
bugün içtim tekrar bakalım incirimide yiyim bazende aklıma estikçe bal tarçın çörekotu yiyorum :))
birpericim senin kaç gün gecikmişti.yani kaçıncı gününde test yaptın?
canım normalde dün olmam lazımdı ama işte cumartesı siyah bi akıntı geldı...oldum sandım...yanı bir gun gectı ve ben test yaptım
kıslarrr testı yaptımmm hamıleyımmmmmmmm
ayşeciğim bence hemen bir beta hcg baktır canım....
pericim seni çok tebrik ederim,gerçekten çok sevindim canım benim,ALLAH sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin,yalnız endişeli gördüm seni,sakın endişe yapma canım benim biliyosun o bile zarar verir sana,sen üstüne görme dedikleri şeyi yaşamışsın,hamile kaldığımda bende yaşadım hiç korkma birçok kadın hamile olduğunu böyle anlıyor,devamı gelmeyen adet kanaması,bende tam adet olacağım zaman çak az kanama oldu kesildi,bende üstüne görmüştüm,1 kişi daha hamile topicte bu çok güzel bir haber.
birpericim guzelim
inan o kadar mutlu oldum ki , Allah tamamına erdirsin kucagina almayi mis gibi bebek kokusunu icine cekebilmeyi nasip etsin arkadasim..
Sakin korkma bol bol dua et melegin sana sikica tutunsun canim.. Bugun aldigim en guzel haber bu :)
aman hemen dr a gitme bekle biraz sonra git oldumu 5. hafta bitmeden gitme
dolu dolu 6 ol sonra git kalp atislarini duy meleginin...
gozunaydin birperim..
kızlar okullu oldum bu sene...sağlık bakanlığı lisans tamamlama çıkardı önlisans sağlıkçılara bence başvurdum 2 yıl daha okuyup lisans olacağım...inşallah yavrumla birlikte okumak nasip olur.....
hehehe bi süre daha yasemincim sonra ben yine dönerim öteki ismime ortam biraz soğusun :))
yapçam bu akşam inciri kesin bi deniyim bakalım hoş ne işe yaradığını tam bilmiyorum ama :)))
günaydın herkese..sanada günaydın güzel anne adayı...nasılsın canım...