Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

allah izin verirse tekrar rabbim layık görürse tekrar kanda baktırırım katma değerine mutlaka baktırırım keseyi görmeye giderim 5. haftada 7. haftada kalbini görmeye....:)))))bunlar olması gerekenler zaten....allahım hepimize kısmat eder inşallah o günleri...

Her test daha fazla heyecan ve stres demektir.Tıpta gebeliğin en erken belirtisi adet gecikmesidir.Bu arada birperi,daha önce adet gecikmesi yaşar mıydın ?

Evlendim ve 2 - 3 yıl çocuk planlamıyorduk.bir keresinde reglim gecikti,hem üzüldüm erken diye,hemde sevindim.Neticede hamile deyilmişim.Çocuk istemezken ufacık bir şüphe bile hamile miyim? diye düşündürüyor ve üzülüyoruz,çocuk isterken aynı belirtilere yoksa hamile değil miyim diyoruz?

Her test daha fazla heyecan ve stres demektir.Tıpta gebeliğin en erken belirtisi adet gecikmesidir.Bu arada birperi,daha önce adet gecikmesi yaşar mıydın ?

Evlendim ve 2 - 3 yıl çocuk planlamıyorduk.bir keresinde reglim gecikti,hem üzüldüm erken diye,hemde sevindim.Neticede hamile deyilmişim.Çocuk istemezken ufacık bir şüphe bile hamile miyim? diye düşündürüyor ve üzülüyoruz,çocuk isterken aynı belirtilere yoksa hamile değil miyim diyoruz?

kürtajdan sonra 1 adette sapma oldu sonra düzeldi. hep netten hesaplatıyorum normalde 9 unda gelmesı gerekırdu.

beklenen pazar günü idi ama cumartesı çok koyu siyaha yakın biiki damla geldı. adet oldum sandım sonra pazar gunude aynısı oldu ve devamı gelmedı pazartesıde arkadasım zorla test yaptırdı ve cok belırgın ikinci cizgi cıktı

tamam ozaman 9 da olman gerekiyorsa 3 gün gecikmen var.kanamada implantasyon kanamasıdır muhtemelen.Benim kardeşimde hamiel 5,5 haftalıkken kahve rengi kanaması oldu,ama şimdi 8 haftalık,kalp atımını gördük.

pericim senin o zaman 25 gün falan adet döngün
netteki hesaplamaya göre bu ayın 20 si ile 26 sı arasında ilk dr ziyaretini yapabilirmişsin
yani gelecek hafta çarşamba inşallah duycaksın bebişinin kalbini tatlım

korkunun ecelı faydası yok ..gidicez tıpış tıpış doktorada...allah ne yazdıysa onu görüyoruz ..o nederse o oluyor...herseyın hayırlısını dılemekten baska çarem yok...

hanı dıyosunuz ya melegın senınle gözumden yas gelıyo...

korkunun ecelı faydası yok ..gidicez tıpış tıpış doktorada...allah ne yazdıysa onu görüyoruz ..o nederse o oluyor...herseyın hayırlısını dılemekten baska çarem yok...

hanı dıyosunuz ya melegın senınle gözumden yas gelıyo...

kıyamam sana canım benim ama normal duygusal olman malum hormonların tavan yaptı....opuyorumnanaktan

mufinn sen nerelere baktın incir için kuruyemıscılere baktın dımı..bak bıde migros falanvarsa yakınlarında hazır pakette olanlardan vardı orada.

slm kızlar özlemişsinizdir enrikayı bi görüneyim dedim :))
unutturmayayım kendimi

hiii yavrummm özlemezmıyız senıııı :1hug::1hug:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ,

nerelerdesın sen kayboldun ortadann...özlüyoz yahuuuuu bak alcekler yerını yoksaaa haaaananiknaniknaniknanik

Back