M
mufin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.121
pericim senin son adet tarihin neydii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pericim senin son adet tarihin neydii
Her test daha fazla heyecan ve stres demektir.Tıpta gebeliğin en erken belirtisi adet gecikmesidir.Bu arada birperi,daha önce adet gecikmesi yaşar mıydın ?
Evlendim ve 2 - 3 yıl çocuk planlamıyorduk.bir keresinde reglim gecikti,hem üzüldüm erken diye,hemde sevindim.Neticede hamile deyilmişim.Çocuk istemezken ufacık bir şüphe bile hamile miyim? diye düşündürüyor ve üzülüyoruz,çocuk isterken aynı belirtilere yoksa hamile değil miyim diyoruz?
Her test daha fazla heyecan ve stres demektir.Tıpta gebeliğin en erken belirtisi adet gecikmesidir.Bu arada birperi,daha önce adet gecikmesi yaşar mıydın ?
beklenen pazar günü idi ama cumartesı çok koyu siyaha yakın biiki damla geldı. adet oldum sandım sonra pazar gunude aynısı oldu ve devamı gelmedı pazartesıde arkadasım zorla test yaptırdı ve cok belırgın ikinci cizgi cıktı
15 Temmuz SAT mıydı canım.siklusların kaç gün sürüyor ki.Test için çok erken bakmışsın gibi geldi bana.
şimdi doktorumu aradaım önümüzdekı çarsamba ıcın randevu aldım kıslar
korkunun ecelı faydası yok ..gidicez tıpış tıpış doktorada...allah ne yazdıysa onu görüyoruz ..o nederse o oluyor...herseyın hayırlısını dılemekten baska çarem yok...
hanı dıyosunuz ya melegın senınle gözumden yas gelıyo...
slm kızlar özlemişsinizdir enrikayı bi görüneyim dedim :))
unutturmayayım kendimi