Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ya kıslar bişey okudum şimdi diyokı bazen bu testlerde yanıltabılıyomus ınsanı.. sonradan adet olabılıyomusun...çizgi çıkabılıyomus ama işte adette olabılıyomusun tövbe tövbeeee iyice piskopata bagladım galıba ben.

İyiki sizler varsınız. Çok bir şey yazamıyorum. Ama hergün mutlaka takip ediyorum. Bana moral oluyor. Hepinizi seviyorum. hepimiz inşallah en kısa zamanda bebek sahibi oluruz.

bipericiğim eşimle aynı yerde olsak belki bu kadar umutsuz ve stresli olmayacaktım. ben adanadayım eşim ise ankarada onun için mecburen gün hesabı yapmak zorunda kalıyorum. Günleri denk getireceğimde ya eşimi buraya çağıracağım yada ben izin alabilirsem gideceğim ankaraya. . Diğer hamileliğimde düzenliydi adetlerim 3.denemeden sonra hemen tuttu Ama maalesef adet düzensizliğimde böyle başlayınca eşimde yanımda olmayınca denk getiremiyorum. O da çok istiyor ama benim gibi çabası yok. Benim düşünmem lazım her şeyi bana kalıyor. O işine daha düşkün. Yoruldum onun için. Kendimi ondan çaresiz ve yalnız hissediyorum.

ya kıslar bişey okudum şimdi diyokı bazen bu testlerde yanıltabılıyomus ınsanı.. sonradan adet olabılıyomusun...çizgi çıkabılıyomus ama işte adette olabılıyomusun tövbe tövbeeee iyice piskopata bagladım galıba ben.

çizgin silikmiydi koyumuydu. pozitif çıkıpta testin yanılma olasılığı çok azmış. karamsar olma.

Volina kendini çaresiz hissetme,kürtaş sonrası benimde düzensizliğim var,bende ovulasyonumu bilemiyorum,ama bilsende olmayacaksa olmuyor,zaten spermler 3-4 gün yaşayabiliyor,ayrıca bizler hamile kalabiliyoruz çok şükür,buda tekrar kalabiliriz anlamına geliyor.Benim tek takıntım ne zaman ? ben 29 yaşındayım ,Kasım da karar verdik,zaman kaybetmek istemiyorum.

testler % 99 doğru çıkar,ayrıca gecikmende var.Hepimiz piskopata bağladık galiba,hamile olan inanamıyor,olmayanda olmadığına inanamıyor,doğursak belki ondada şüphe edicez:)))))))

ececim şimdi gidip bi test alsan baya oldu senin adetin geçeli kesin sonuç verir eğer hamileysen hemen gitmemiş olursun dra
çok merak ettim beeeeeeennnnnnnnnnnnn
hadi inşallah

kan testi daha iyi olmazmı ki ,idrar testine artık hiç güvenim kalmadı da ne dersiniz? kafam çok karışık

ayşeciğim beta baktırsaydın ya kuzum...

Canım için rahat olsun,testleri düşünme artık,yanlışlık % 1,doğruluk olasılığı ise % 99 ,Niçin iyi olanı,doğruluğu yüksek olanı düşün müyorsun.

gitme bir peri
10 gun sonra falan git guzelim bekle
sanırım ben tekrar hamile kalırsam kolay kolay dr a gitmiycem 7+0 olmadan :)

İyiki sizler varsınız. Çok bir şey yazamıyorum. Ama hergün mutlaka takip ediyorum. Bana moral oluyor. Hepinizi seviyorum. hepimiz inşallah en kısa zamanda bebek sahibi oluruz.

bipericiğim eşimle aynı yerde olsak belki bu kadar umutsuz ve stresli olmayacaktım. ben adanadayım eşim ise ankarada onun için mecburen gün hesabı yapmak zorunda kalıyorum. Günleri denk getireceğimde ya eşimi buraya çağıracağım yada ben izin alabilirsem gideceğim ankaraya. . Diğer hamileliğimde düzenliydi adetlerim 3.denemeden sonra hemen tuttu Ama maalesef adet düzensizliğimde böyle başlayınca eşimde yanımda olmayınca denk getiremiyorum. O da çok istiyor ama benim gibi çabası yok. Benim düşünmem lazım her şeyi bana kalıyor. O işine daha düşkün. Yoruldum onun için. Kendimi ondan çaresiz ve yalnız hissediyorum.

sakın öle hıssedıpde karamsarlıga falan kapılma ...madem eşin uzakta birdahakı adetten bıtımınden ıtıbaren bi 10 gün izin alabılıyosan eger eşinin yanına git bakalım... napalım iş başa düşüyor demekkı...erkekler biraz öyle.biz kadınlar bebeklerımızı daha çok ıstıyoruz onlarda istiyor beklıyor muhakkak ama bızım gibi degıl.. oyüzden seni hıcbir sey yıldırmasın canım

ayyy kıyamam sana ya sen hamilesin güzel perim benim bak kaç gün oldu gelmedi adetin sen bu sefer kavuşucaksın bebeğine hepimiz çok sevicez onu minicik ooouuuu yicem ben onu yicemmm

testler % 99 doğru çıkar,ayrıca gecikmende var.Hepimiz piskopata bağladık galiba,hamile olan inanamıyor,olmayanda olmadığına inanamıyor,doğursak belki ondada şüphe edicez:)))))))

:)) valla bende adet olduğumda inanamıyorum hehehe kabullenemiyorum yani

kan testi daha iyi olmazmı ki ,idrar testine artık hiç güvenim kalmadı da ne dersiniz? kafam çok karışık

oda olur ama idrar daha kestirme ya o yüzden dedim hemen alma imkanın varsa bekleme bence tekrar yap canım

gitme bir peri
10 gun sonra falan git guzelim bekle
sanırım ben tekrar hamile kalırsam kolay kolay dr a gitmiycem 7+0 olmadan :)

işte çok haklısın insan kötü şeyler duymaktan korkuyo elinden olmadan geçirilen tecrubelerden sonra..aynısı olacak dıye bırsey yok ama neyse ben öle yapıcam geçsin bakalımbıraz daha..

ya kızlar sonuçta olacak varsa oluyor..tabikide bence dr agidilmeli tesler yapılmalı ama abartmadan ve zamanında...

Back