M
mufin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.081
bebeğimi kaybettikten sonra eski adet düzenimi kayebttim. önceden 26 güne bir düzenli olurdum. ilk periyodum 25 oldu. ikincisi 31 gün oldu. şimdiye kadar adet olmam gerekiyordu bugün 30.gün hala olmadım. bu ay arı sütü bal polende yaptım. adaçayı yağınıda kullandım. olmuadı işte. test yaptım çıkmadı yine. her ay bir umut 4-5 test yapıyorum ama birşey yok yok.. eşimle zaten aynı yerde değiliz zor denk geliyorduk şimdi düzensizleşti adetlerim yumurtlama günümü hesaplayamıyorum hiç denk getiremiyorum. neye göre hesap yapacağımıda şaşırdım. bir sorunmu var acaba. kontrollerimi yaptırdım geçen ay hormon testlerini yaptırdım normal çıktı. ultrason normal. hsg mi çektirsem.aşılama yöntemine mi geçsem diyorum.o na da eşim sıcak bakmıyor şimdilik. kafam karışık umutsuzluktan neyapacağımı şaşırdım.kendimi bu konuda çok da yalnız çaresiz hissediyorum.canım çok sıkılıyor.
güzelim ama senin daha 3. adetin olucakmış bu dur bakalım ya şöyle düşün 23 günden az 35 günden fazla sürmesi tehlikenin işareti sayılıyo senin şimdi tam mevsim dönümüne gelmesi biraz sebep olmuş olabilir bu bikaç günlük değişikliğe yoksa bence normal bak eğer bebek yoksa yarın yada öbürgün olursun adet buda 31-32 gün sürdüğünü gösterir gelecek ayın beklenen adet gününden 14 düş o senin yumurtlama günün öncesinde sonrasında yakaladınmı eşini bırakma ateşindende anlayabilirsin sonra akıntı yoğunluğundan kasık ağrından
canım hiç ümitsizliğe kapılma lütfen inan banada kolay görünüyodu yani tam gününde beraber oluyoruz işte daha ne diyodum ama ayda sadece 1 kere yumurtluyosun ve o bizim tahmin ettiğimiz gün değil belki akışına bırakmak en iyisi sen yeterki eşinle bol bol dene güzelim