M
mufin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.061
birperim gunaydin
bugun betahcg yaptırıcakmısın hayatım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
pericim teşekkür ederim bilgi için ama malesef dün bi sürü market gezdik ama kuru incir bulamadık
bende tazesini yedim bol bol :))
birperim bencede acele etme
dr a mumkun oldugunca gec git , agrın sızın onemli biseyin olmadıkca
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz pericim sen nasılsın canım hamileligini ögrendımı ailen ne mutlu olmuşturlarr......
iyiyim canım sadece gergınlık var uzerımde...eşim annem burdakı arkadasım vee tabıkıııı sizler biliyosunuz sadece ........geçen sefer babam çok üzülmüştü oyüzden ona bıle söyletmıyorum anneme...
birgün bende tekrar hamile kalabilecekmiyim acaba. zaman geçtikçe umutsuzluğum artıyor.
birgün bende tekrar hamile kalabilecekmiyim acaba. zaman geçtikçe umutsuzluğum artıyor.
kızlar bugun günümüz var biliyosunuz 15 günde bir günümüz oluyo ben yokum birazdan çıkacam hepinizi kocaman öpüyorum görüşürüz.........
GÜnaydın ay herkes gelmİŞ ben geÇ kaldım patron burdaydı gİremedİm nasılsınız kızlar gÜzel hamİŞ sen nasılsın perİcİm bende arkadaŞlara katılıyorum sıkıntın yoksa 7 haftadan Önce gİtme ama kanama falan olursada kİ İnŞallah olmaz İhmal etme herŞeyİ akıŞına bırak kendİnİ dİnleme sadece dİkkatlİ ol aĞır kaldırma senİ sevİyoruz gÜzel hamİŞ allaha emanetsİn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?