Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
35-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
38-eceyas.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

pericim aklına kötü şeyler getirme bu sefer herşey yolunda olucak bence inan ben senin hissetmiştim hamile olduğunu geçen haftadan
hadi açtınız kapıları gelelim hepimiz peşinizden inşallah

ayy kızlar içim kıpır kıpır bu sefer pericik bu sefer inşallah kucağınada almayı nasip etsin güzel rabbim o minicik küçücük kalp atışlarını duy inşallah pıt pıt diye sonrada o cırtlak sesiyle hayata merhaba desin inşallah bende burdayım desin inşallah bak senin bebiş sesine kulak verdi ve geldi:)))inan gönülden diliyorum hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını

pericim aklına kötü şeyler getirme bu sefer herşey yolunda olucak bence inan ben senin hissetmiştim hamile olduğunu geçen haftadan
hadi açtınız kapıları gelelim hepimiz peşinizden inşallah

inşallah canım insallah bu ay pespese güzel haberler gelsın ınsallah....

ayy kızlar içim kıpır kıpır bu sefer pericik bu sefer inşallah kucağınada almayı nasip etsin güzel rabbim o minicik küçücük kalp atışlarını duy inşallah pıt pıt diye sonrada o cırtlak sesiyle hayata merhaba desin inşallah bende burdayım desin inşallah bak senin bebiş sesine kulak verdi ve geldi:)))inan gönülden diliyorum hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını

canım belenayım ne guzel seyler yazmıssın..çok sagol arkadasım..hepımız duyalım ınsallah o kalp atıslarını :Saruboceq:

bak canım birde ümitsizdin buay ne güzel süpriz yaptı meleğin...bende ikisindede ümitsiz olduğumda hamile kaldığımı öğrenmiştim...sağsağlim kucağına alırsın inşallah meleğini...

bak canım birde ümitsizdin buay ne güzel süpriz yaptı meleğin...bende ikisindede ümitsiz olduğumda hamile kaldığımı öğrenmiştim...sağsağlim kucağına alırsın inşallah meleğini...

evet gercekten beklemıyodum..hesaplanan gunlerde calısamadık dıye sonrada zaten mısafır falan gelmıstı..süpriz oldu bir haftadır kasık agrılarını baska seylere yordum hep..demekkı hiç hesaplanan gunlerle alakaası yok kıslar....bıyerde okudum zaten bebek ısteyen cıftler haftada en az ıkı kere duzenlı ılıskı yasamalıymıs..

hayırlısı olsun bakalım pericim inan çok sevindim ya allahım tamamına erdirsin söyleme güzelim herkese ben nazara inanıyorum
bakalım bende incir yiyim diyorum zeytinyağına koyup tabi ihmal etmezsem 1 tanemi koyuyoduk zeytinyağına onu sabah yiyoduk dimi günde 1 tanemiydi

hayırlısı olsun bakalım pericim inan çok sevindim ya allahım tamamına erdirsin söyleme güzelim herkese ben nazara inanıyorum
bakalım bende incir yiyim diyorum zeytinyağına koyup tabi ihmal etmezsem 1 tanemi koyuyoduk zeytinyağına onu sabah yiyoduk dimi günde 1 tanemiydi

evet guzelım ben kucuk bı saklama kabına zeytınyagı döktüm sonrada ıcıne 6-7 inciri attım hergun ugrasmana gerek kalmaz hem yagıda ıyıce cekmıs olur. .sonrada hergun sabahtan bir yada ıkıtane yedım..ihmal etme hemen basla....günaşırı bıle yesen faydası var..

evet ayşecim bugün koyiyim ben onları zeytinyağına yarın yiyim bakiyim
bide korkuyorum bağırsaklarımı bozarsa naparım ben işte

aynen pericim benimde aklıma takıldı açıkçası sabina cmt günü gitçekti dr a acaba erteledimi belki dönmemişlerdir daha

evet pericim içiyorum onu ama varya sanki içine doğdu 2-3 gündür ihmal ettim onuda ama ben onu 2 yılı aşkın bi süredir içiyorum kadınlara faydalı diye yani depo tam :))
bugün içtim tekrar bakalım incirimide yiyim bazende aklıma estikçe bal tarçın çörekotu yiyorum :))

Back