M
mufin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tugbamurat
- #6.001
hıı pericim bide şöyle bişeyde var arkadaşım hamileyken oldu ona böyle bişey hep lekelenme oldu meğer hamileymiş ve dr önemli bişey bu dinlenmen lazım falan demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mufincim sağol valla güzel oldu ev şıkır şıkır yorulduğuma değdi ama kaç günlük akşam o yorgunluğun üstüne misafir geldi tabi yine dağınıklık toparlıcam diye canım çıktı ama olsun baya gider bu temizlik bana sen nasılsın neler yapıyorsun
selam kızlar nasılsınız
özledim valla sizi
ilk olarak meraktan çatlayacağımn mufinneden ismini değiştirdi biri bana da anlatsın yahuuuu
2. si
eceyas hamilelik testi yaptımı inşallahh hamiştirrrr:Saruboceq:
3. sü
bende tık yok dün belim ve kasıklarım ağrıdı ama ne gelen var ne giden test te yapmadım henüz
meraktan çatlayacağım :roflol:
4.sü
tuğbamuratcım nasılsın tatlım :)
sagolun kızlar bakalım nolucak şu testıde yapayımda..bişey cıkmazsa artık caresıne bakarız.iyiki varsınız canlarım sizi sevıyorum...
sabına nerelerde acaba ya gercekten.dönmedımıkı bursadan?
AAYYYYYYYY İNANMIYORUM ALLAHIM NE GÜZEL HABER BU YAAAA ÇOKSEVİNDİM CANIM BENİM:teytey::teytey::teytey:elim ayağım boşaldı.titriyorummmm
AAYYYYYYYY İNANMIYORUM ALLAHIM NE GÜZEL HABER BU YAAAA ÇOKSEVİNDİM CANIM BENİM:teytey::teytey::teytey:
kıslarrr testı yaptımmm hamıleyımmmmmmmm
canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyy çooooookkk mutlu oldumm adına rabbım saglıklı sihatli hayırlı bi hamılelık geçirmesini nasip eylesin inş. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pericimmmmm çok sevindim ay çok mutlu oldum allah nazarlardan korusun tamamına erdirsin sağlıkla güzelim
çok sevindim gözünaydın. sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.