Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım benım iyiyim sen nasılsın. kafam karısık benım. dun adet gıbı oldum sandım.kopkoyu bır damla gelmıstı cunku koyu kahve siyah gıbı bende adet oluyorumsandım sonra esas adet gunum bugundu bugünde sadece bı damla yıne kopkoyu neden böle oldu anlamadım bilgisı olan varmı acaba yoksa yumurtalıklarda bıseymı var ya

merhaba arkadaslar herkesın yasadıklarını tek tek okudum ..bende dusuk yaptım mayısta 3 aya yakınken ölümüş karnımda bebegım doktorum banada 3 ay korunmamı söledı bende aslında 2 ay korunduktan sonra devam etmedım korunmaya zaten hamılede kalmam zordu cunku rahım kendını toparlamamıstır..bu ayın 20 sınde 3.ayım dolacak ama bende bıraz supheler var hamılemıyım acaba dıe.. ve bende bı bılgı vereyım sıze hamıle kalmayla ılgılı;erkgın spermı hergun ılışkıde bulunursa zayıflıomus ve o yuzden eger hamıle kalmak ıstıorsak en az 48 saat arayla ılışkıde bulunulması ve sabahları daha kuvvetlı sperm olacagından sabahları denenmesı tavsıye edılıor.. bırde ılışkıden sonra 4 5 dk ayaklarınızı yukarı tutmanız gerekıormus ben doktorumdan öle duydum ...

canım öncelıkle çok geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldın inş. saglıkla hayırla yenıden hamıle :CüvCüv:kalıp bebişini alırsın kucagına :emir_bebek:amııınnnnn a.s.

valla hayırlısı pericim bende merak ettim bak ama biliyosun lekelenmede hamilelik belirtisi olarak söyleniyo bence bi test yap pericim beklemenin hiçbi anlamı yok hamileysen bi an önce öğrenmiş olursun değilsende bilirsin adetini beklersin eğer bugünde gelmezse yarın sabah yap bence pericim

günaydın canlar nasılsınız güzel ve bol hamişli bir hafta olmasını diliyorum rabbimden yine pazartesi yine iş ve ben inanılmaz yorgunum dün bütün evi temizledim dip köşe evde ne var ne yok yıkadım deli gibi iş yaptım ben gerçekten deliyim galliba şimdide ayaklarım ellerim şiş uykusuzum yorgunum offf bugün nasıl geçecewk bilmiyorum umarım çabuk akşam olur eve gidip dinlenmek istiyorum

pericim senin lekelenmene gelince hamiş olabilme ihtimalin yüksek bir an önce test yap ve doktora git çükü lekelnme olunca düşük riski yüksek oluyor hemen progestan başlar doktorun ihmal etme eğer hamişlikte yoksa kist oluşmuştur lekelenme o yüzdendir sen ihmal etme ya test yap yada kanda baktır canım

tubacım sen nasılsın
mufin nasılsın canım güzel bir hafta olur inşallah
sibele,özge,yasemin,sabina,esterya,eceyas,NURHAYATK sizler nasılsınız hepinize günaydın

valla hayırlısı pericim bende merak ettim bak ama biliyosun lekelenmede hamilelik belirtisi olarak söyleniyo bence bi test yap pericim beklemenin hiçbi anlamı yok hamileysen bi an önce öğrenmiş olursun değilsende bilirsin adetini beklersin eğer bugünde gelmezse yarın sabah yap bence pericim

evet yapıcam canım bugün öğlen arası bakalım arkadas dısarı cıkıcaktı test alıcak yapıcam hemen korkuyorum bende.kist falanmı oldu acaba..oneden olusurkı acaba.offf daraldım

[pericim senin lekelenmene gelince hamiş olabilme ihtimalin yüksek bir an önce test yap ve doktora git çükü lekelnme olunca düşük riski yüksek oluyor hemen progestan başlar doktorun ihmal etme eğer hamişlikte yoksa kist oluşmuştur lekelenme o yüzdendir sen ihmal etme ya test yap yada kanda baktır canım

çok yormussun kendını gülüm .işte çalısan kadınının kaderi ...akşam gidince bigüzel dinlen uzat ayaklarını.hiçbişey yapma .erkenden uyu.

yapıcam guzelım testıde hemen.üstüne görme diyolar yerlesme kanaması olmustur dıyolar. kanama gıbı falan degıldı bu ama .sadece bi kac damla leke.kist neden olusur.üşüttümmü acaba düğün falan derken

Gunaydin dunya guzelleri
bende kendimi ise verdim deli gibi calısıyorum :)

haftanin iki gunu baska sehirdeyim :)

hepinizi ozledim :)

Gunaydin dunya guzelleri

iyi olmana sevındım canım. ne güzel ya değişiklik oluyodur sana farklı yerlere gıtmek.bizim gibi masa basında degılsın.

bizde senı özledık.

günaydın canlar nasılsınız güzel ve bol hamişli bir hafta olmasını diliyorum rabbimden yine pazartesi yine iş ve ben inanılmaz yorgunum dün bütün evi temizledim dip köşe evde ne var ne yok yıkadım deli gibi iş yaptım ben gerçekten deliyim galliba şimdide ayaklarım ellerim şiş uykusuzum yorgunum offf bugün nasıl geçecewk bilmiyorum umarım çabuk akşam olur eve gidip dinlenmek istiyorum

pericim senin lekelenmene gelince hamiş olabilme ihtimalin yüksek bir an önce test yap ve doktora git çükü lekelnme olunca düşük riski yüksek oluyor hemen progestan başlar doktorun ihmal etme eğer hamişlikte yoksa kist oluşmuştur lekelenme o yüzdendir sen ihmal etme ya test yap yada kanda baktır canım

tubacım sen nasılsın
mufin nasılsın canım güzel bir hafta olur inşallah
sibele,özge,yasemin,sabina,esterya,eceyas,NURHAYATK sizler nasılsınız hepinize günaydın

çok yormuşsun kendini belenaycım ya ama eminim evin misler gibi olmuştur geçen haftada ben yapmıştım öyle ama bi hafta dinlendim tabi üstüne hoş yine kirlendi bile ev -tatlicadiarzu-

evet yapıcam canım bugün öğlen arası bakalım arkadas dısarı cıkıcaktı test alıcak yapıcam hemen korkuyorum bende.kist falanmı oldu acaba..oneden olusurkı acaba.offf daraldım

aklına getirme kötü şeyler inşallah hamilesindir canım ama değilsede olur arasıra öyle şeyler 2 ay önce olmuştu bana öyle bikaç güne adetim gelmişti
off valla pericim artık ne düşüncemizi şaşırdık gülüm ya

Gunaydin dunya guzelleri

çalışkan arkadaşım benim maşallah sana
izne çıkmıcakmısın peki bak anlamazsın ama çok yorulursan bianda tükeniverir enerjin biraz şarj etmek lazım değilmi canikom benim

[pericim senin lekelenmene gelince hamiş olabilme ihtimalin yüksek bir an önce test yap ve doktora git çükü lekelnme olunca düşük riski yüksek oluyor hemen progestan başlar doktorun ihmal etme eğer hamişlikte yoksa kist oluşmuştur lekelenme o yüzdendir sen ihmal etme ya test yap yada kanda baktır canım

çok yormussun kendını gülüm .işte çalısan kadınının kaderi ...akşam gidince bigüzel dinlen uzat ayaklarını.hiçbişey yapma .erkenden uyu.

yapıcam guzelım testıde hemen.üstüne görme diyolar yerlesme kanaması olmustur dıyolar. kanama gıbı falan degıldı bu ama .sadece bi kac damla leke.kist neden olusur.üşüttümmü acaba düğün falan derken
canım hadi hayırlısı üşütmekten kist oluşmaz sanırsam ama hani her ay rahim hamileliğe hazırlanıyor ya ve hamişlik olmayınca kanama başlıyor ve dışarı atılıyor işte bu adetle sökülmeyince kiste çeviriliyormuş ya anlatabildimmi bilmiyorum ama kist oluşsa bile üzülme bir dahaki adetinle söküyorsun onu off karışık oldu ya inşallah hamişsindir de bunları anlamana gerek kalmazkaydirigubbakcemile3

Gunaydin dunya guzelleri

hoş geldin canım benim bizde seni özledik çalışmakla iyi yapıyorsun insan çalışınca kafayı takmıyor

çok yormuşsun kendini belenaycım ya ama eminim evin misler gibi olmuştur geçen haftada ben yapmıştım öyle ama bi hafta dinlendim tabi üstüne hoş yine kirlendi bile ev -tatlicadiarzu-

canım mufincim sağol valla güzel oldu ev şıkır şıkır yorulduğuma değdi ama kaç günlük akşam o yorgunluğun üstüne misafir geldi tabi yine dağınıklık toparlıcam diye canım çıktı ama olsun baya gider bu temizlik bana sen nasılsın neler yapıyorsun

Back