- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
- #5.961
günaydın canlar tabi yine kimsecikler yok hafta sonu malum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarrrrr cumartesı emekçileriiii
belenaycım nasılsın canım...
tugba sen nasıl sın hayatımm ooh ohhh ne guzel bısey hıssetmek dımı yurmurtlama olayını son gaz calısın hayatım..insallah hayırlı olur.
adetmı oldun canım olsun demmekı bu ay hamıle kalman hayırlı degilmiş öyle düşün ve önümüzdekı ay ful çalış inş. rabbım hepimizin muradını nasip edecek amiiiiiiiiiinnnnnnnnkıslarrr bendede umutlar bırdahakı aya kaldı....ağustosta sıkı calışıcaz artıkkkk....öpüyorum sizi....
kıslarrr bendede umutlar bırdahakı aya kaldı....ağustosta sıkı calışıcaz artıkkkk....öpüyorum sizi....
merhabalar bu gece 11 buçukta yolcuyuz inşallah.
merhabalar bu gece 11 buçukta yolcuyuz inşallah.
selam kızlar nasılsınız
özledim valla sizi
ilk olarak meraktan çatlayacağımn mufinneden ismini değiştirdi biri bana da anlatsın yahuuuu
2. si
eceyas hamilelik testi yaptımı inşallahh hamiştirrrr:Saruboceq:
3. sü
bende tık yok dün belim ve kasıklarım ağrıdı ama ne gelen var ne giden test te yapmadım henüz
meraktan çatlayacağım :roflol:
4.sü
tuğbamuratcım nasılsın tatlım :)
merhaba arkadaslar herkesın yasadıklarını tek tek okudum ..bende dusuk yaptım mayısta 3 aya yakınken ölümüş karnımda bebegım doktorum banada 3 ay korunmamı söledı bende aslında 2 ay korunduktan sonra devam etmedım korunmaya zaten hamılede kalmam zordu cunku rahım kendını toparlamamıstır..bu ayın 20 sınde 3.ayım dolacak ama bende bıraz supheler var hamılemıyım acaba dıe.. ve bende bı bılgı vereyım sıze hamıle kalmayla ılgılı;erkgın spermı hergun ılışkıde bulunursa zayıflıomus ve o yuzden eger hamıle kalmak ıstıorsak en az 48 saat arayla ılışkıde bulunulması ve sabahları daha kuvvetlı sperm olacagından sabahları denenmesı tavsıye edılıor.. bırde ılışkıden sonra 4 5 dk ayaklarınızı yukarı tutmanız gerekıormus ben doktorumdan öle duydum ...
selam kızlar nasılsınız
özledim valla sizi
ilk olarak meraktan çatlayacağımn mufinneden ismini değiştirdi biri bana da anlatsın yahuuuu
2. si
eceyas hamilelik testi yaptımı inşallahh hamiştirrrr:Saruboceq:
3. sü
bende tık yok dün belim ve kasıklarım ağrıdı ama ne gelen var ne giden test te yapmadım henüz
meraktan çatlayacağım :roflol:
4.sü
tuğbamuratcım nasılsın tatlım :)
günaydıııın hayırlı cumalar burda olmasanızda
enrikaopuyorumnanaktan
esteryaopuyorumnanaktan
tugbamuratopuyorumnanaktan
birperiopuyorumnanaktan
sibelaopuyorumnanaktan
sabinaopuyorumnanaktan
NURHAYATKopuyorumnanaktan
özgeopuyorumnanaktan